• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan kalp acısından ölürmü

Bazi aileler art niyetli. Sen artik kendi aileni kurmussun. Ebeveynlerini bir kenara birakmalisin o zaman sana zarar veremezler. Cok duygusal yaklasiyorsun olaylara ve sana zarar vermelerine acik kapi birakiyorsun Kac yasinda okuyacak olursa olsun evladina yazdigin gunluk bu sekilde olmamali. Ailenle probleminden bahsedebilirsin elbette ama asiriya kacmadan. Hamileligin etkisiyle abartmissin. Kendi cocuguna guzel duygular birak, ailenin sende yarattigi travmayi degil.

Aileniz ne yaptı ,neden iftiralar ,beddualar üzgünüm gerçekten anlayamadım.
Ayrıca ne olursa olsun canınız ,kanınız da olsa görüşmeyi kesin varlıklarını silin bu derece kötülükleri mevcutsa aile de bir yere kadar var seçemiyoruz sonuçta...

Bazi aileler art niyetli. Sen artik kendi aileni kurmussun. Ebeveynlerini bir kenara birakmalisin o zaman sana zarar veremezler. Cok duygusal yaklasiyorsun olaylara ve sana zarar vermelerine acik kapi birakiyorsun Kac yasinda okuyacak olursa olsun evladina yazdigin gunluk bu sekilde olmamali. Ailenle probleminden bahsedebilirsin elbette ama asiriya kacmadan. Hamileligin etkisiyle abartmissin. Kendi cocuguna guzel duygular birak, ailenin sende yarattigi travmayi degil.
Onlar yüzünden ne hamileliğimi bildim ne birşey.
Hiç bir duyguyu yaşayamadım. Kızıma yazdım ama asla göstermem zaten. Keşke abartmış olsam. Tam geçti derken bir şekilde akrabadan, ortak bir yoldan haberleri geliyor. Acısı geçse zaten dayanabilsem buraya yazmam. bu kadar güçsüz olmak en çok dokunan şey zaten.hamilelikten belki dahda bunlar dokunuyor.kenara bıraktım sanıyordum. Ama etrafımda insanlar ilgi gösteriyır ve acıyorlar halime.için sanki onlar iyi davrandıkça daha çok acıyor. Benim anam babam abim düşünmezken beni. Etrafımda ki insanlar düşünüyor en çokta o koyuyor.

Şimdi şöyle bir şey var
1- Ailen kötü niyetli
2- Sana zarar veriyorlar
3- Kendine ve bebeğine zarar veriyorsun üzülerek.

Yuvanı kurmuşsun eşin yanında. Ailende olsa bunlar iyi insanlar değil. Kapını kapat onlarıda hayatından çıkar. Rüyandaki gibi bende cinnet geçirecem artık bu KK daki illa aile de aile konularından...
Bir insan kötüyse KÖ TÜ DÜR.
Anası babası dadısı mıdısı yok arkadaş.
Her erkeğin ve kadının (bazı durumlar hariç) üreme yeteneği var.
Ana da olsa baba da olsa iyi insan ve kötü insanlar var.
Evladına yoğunlaş onların dediklerine de kulaklarını kapat. Yoksay gerekirse. Ömür geçmez böyle.

Aileniz ne yaptı ,neden iftiralar ,beddualar üzgünüm gerçekten anlayamadım.
Ayrıca ne olursa olsun canınız ,kanınız da olsa görüşmeyi kesin varlıklarını silin bu derece kötülükleri mevcutsa aile de bir yere kadar var seçemiyoruz sonuçta...
Keşke seçebilseydim. Çocuğuma hergün özür diliyorum böyle aileye doğucağından ve dede anneanne sevgisinden mahrum kalıcağı için. Annem ve abim çok yalancı insanlar malesef.ve kendilerini haklı çıkarmak için çabaları
Benim bütün ailem tanır aslında abimi, annemi. Teyzem bile okadar düşkündür anneme ama hayretle bakıyor kadın olaylara. Ağlıyor nasıl böyle olabiliyor bu kadın diye.Hikaye aşırı uzun aslında anlatmayla biticek gibi değil. Ama ben sadece bunu atlatmak istiyorum. Sürekli çabalıyorum. konuşmuyorum görüşmüyorum zaten. Ama anne baba gerçekten arkadaşın gibi silinip atılmıyor. Her an ya biri soruyor.ya bir yerden bir haber geliyor. Yeni attığı iftiralar.yalanlar olmak üzere. Korkuyorum doğumdan sonra bu üzüntü artartmı diye. Aciz insandanda aciz olmaktanda hoşlanmadığım nefret ettiğim halde,o haldeyim ve çıkış yolu bulamıyorum. Bu ara sanki arttı.dalıp dalıp gitmelerim, gözlerim sürekli doluyor. Depresyonamı giriyorum. Anlayamıyorum ki.

Onlar yüzünden ne hamileliğimi bildim ne birşey.
Hiç bir duyguyu yaşayamadım. Kızıma yazdım ama asla göstermem zaten. Keşke abartmış olsam. Tam geçti derken bir şekilde akrabadan, ortak bir yoldan haberleri geliyor. Acısı geçse zaten dayanabilsem buraya yazmam. bu kadar güçsüz olmak en çok dokunan şey zaten.hamilelikten belki dahda bunlar dokunuyor.kenara bıraktım sanıyordum. Ama etrafımda insanlar ilgi gösteriyır ve acıyorlar halime.için sanki onlar iyi davrandıkça daha çok acıyor. Benim anam babam abim düşünmezken beni. Etrafımda ki insanlar düşünüyor en çokta o koyuyor.
Kac yasindasin bilmiyorum ama yetiskin insansin. Bur sekikde buz dolabi aile magduru insan cok fazla. Degismeyecekleri de kesin. Ama sen degisebilirsin. Ailenden kaynaklanan sevgi acligini bir kenara birakmak icin psikolojik destek al.

Şimdi şöyle bir şey var
1- Ailen kötü niyetli
2- Sana zarar veriyorlar
3- Kendine ve bebeğine zarar veriyorsun üzülerek.

Yuvanı kurmuşsun eşin yanında. Ailende olsa bunlar iyi insanlar değil. Kapını kapat onlarıda hayatından çıkar. Rüyandaki gibi bende cinnet geçirecem artık bu KK daki illa aile de aile konularından...
Bir insan kötüyse KÖ TÜ DÜR.
Anası babası dadısı mıdısı yok arkadaş.
Her erkeğin ve kadının (bazı durumlar hariç) üreme yeteneği var.
Ana da olsa baba da olsa iyi insan ve kötü insanlar var.
Evladına yoğunlaş onların dediklerine de kulaklarını kapat. Yoksay gerekirse. Ömür geçmez böyle.
Normalde böyle değilim zaten güçlü durmaya çalışıyordum. Zaten uzak duruyorum ama bir şekilde onlar hayatımdan çıkmıyorlar. Kötüler zaten farkındayım ama sanırım bu hamilelikten bir kaç zamandır insaların ilgisi sevgisi artınca banada iyiden iyiye dokunmaya başladı sanırım. İnsanın aklı bazen bu kadar kötülüğü almıyor. Bende çıkış yolu içimde bitirme yolları aradım. Bitti diyip kendimi kandırıyorum heralde. Sadece yapılan kötülükler bana karşı değil zaten. Babanemin 3 kuruş emekli maaşınamı göz dikmeleri. Üstelik annesini yalanla dolanla evi satmaya ikna edip.kadını ortada bırakmaları gibi bir sürü şey. İnsanlar nasıl bu kadar kötü olur benim anlam veremediğim budur belkide. Benim bunu çözmem lazım.

Normalde böyle değilim zaten güçlü durmaya çalışıyordum. Zaten uzak duruyorum ama bir şekilde onlar hayatımdan çıkmıyorlar. Kötüler zaten farkındayım ama sanırım bu hamilelikten bir kaç zamandır insaların ilgisi sevgisi artınca banada iyiden iyiye dokunmaya başladı sanırım. İnsanın aklı bazen bu kadar kötülüğü almıyor. Bende çıkış yolu içimde bitirme yolları aradım. Bitti diyip kendimi kandırıyorum heralde. Sadece yapılan kötülükler bana karşı değil zaten. Babanemin 3 kuruş emekli maaşınamı göz dikmiyorlar. Üstelik annesini yalanla dolanla evi satmaya ikna edip. İnsanlar nasıl bu kadar kötü olur benim anlam veremediğim budur belkide. Benim bunu çözmem lazım.

Bence psikolojik destek alın. Diyelim anneniz iftira attı. printemps şöyle böyle. Eee? Sen duymadıktan umursamadıktn sonra ne önemi var? Bunu yapabilmek önemli. Yapamadığın anda psikolog desteği gerekiyor zaten.
Benim görebildiğim şekilde olayı görsen farklı bakardın ama hamilesin diye seni üzmek istemiyorum.

Bence psikolojik destek alın. Diyelim anneniz iftira attı. printemps şöyle böyle. Eee? Sen duymadıktan umursamadıktn sonra ne önemi var? Bunu yapabilmek önemli. Yapamadığın anda psikolog desteği gerekiyor zaten.
Benim görebildiğim şekilde olayı görsen farklı bakardın ama hamilesin diye seni üzmek istemiyorum.
Sanırım gerçekten ihtiyacım olan şey destek almak. Tek başına çözemiyorum çünkü. Sürekli bir şekilde tekrar ediyor. Belkide hamilelikten sonra geçer diyip bekliyorum. Hamilelik duygusallığıdır diyorum. Yanlış yapıyorum sanırım.

Sanırım gerçekten ihtiyacım olan şey destek almak. Tek başına çözemiyorum çünkü. Sürekli bir şekilde tekrar ediyor. Belkide hamilelikten sonra geçer diyip bekliyorum. Hamilelik duygusallığıdır diyorum. Yanlış yapıyorum sanırım.

Öyle tabii ki.
Kız hamile nasıl yardımcı oluruz diyeceklerine iftira atan insanları bu kadar düşünüyorsan. Bebeğine + zamanına yazık.

Öyle tabii ki.
Kız hamile nasıl yardımcı oluruz diyeceklerine iftira atan insanları bu kadar düşünüyorsan. Bebeğine + zamanına yazık.
Haklısınız. Hatta üstüne benim bir torunum var diyip millete böyle anlatıyorlarmış. Gerçekten değicek insanlar değiller. Sanırım rüya etkiledi. Bağıramayınca hırsımı alamayınca rüyamda aldım sanırsam.

Haklısınız. Hatta üstüne benim bir torunum var diyip millete böyle anlatıyorlarmış. Gerçekten değicek insanlar değiller. Sanırım rüya etkiledi. Bağıramayınca hırsımı alamayınca rüyamda aldım sanırsam.

Sen bağıramayınca siniri özelden bana yaz, bana söv. Yeter ki üzme kendini.

Sen bağıramayınca siniri özelden bana yaz, bana söv. Yeter ki üzme kendini.
Ben çok teşekkür ederim. Keşke sinirimi dışa vurabilsem böyle içimde patlıyor.Sayenizde kendimdeki sorunu biraz olsun anladım.sanırım okadar olaya rağmen vermem gereken tepkiyi değil.hala onlara üzülüp merhamet etmem beni etkiliyor. Maddi durumları iyi değil diye iyilik yapmaya çalışnca bile aldığım cevap öyle rezildiki. Hadi ben yapıyım ihtiyaçlarını evlatlık görevimi yapıyım demez olaydım. İlk önce onların bana ve çocuğuma acımadığını idrak etmem lazım sanırım. teşeklür ederim sabah sabh bana yazıp önemsediğiniz için.

Ben çok teşekkür ederim. Keşke sinirimi dışa vurabilsem böyle içimde patlıyor.Sayenizde kendimdeki sorunu biraz olsun anladım.sanırım okadar olaya rağmen vermem gereken tepkiyi değil.hala onlara üzülüp merhamet etmem beni etkiliyor. Maddi durumları iyi değil diye iyilik yapmaya çalışnca bile aldığım cevap öyle rezildiki. Hadi ben yapıyım ihtiyaçlarını evlatlık görevimi yapıyım demez olaydım. İlk önce onların bana ve çocuğuma acımadığını idrak etmem lazım sanırım. teşeklür ederim sabah sabh bana yazıp önemsediğiniz için.

Hiç olur mu öyle şey. Çok fazla maalesef bu tarz ailelerin sayısı. Hiç üzülme içinden geleni yaptın iyiliği balık bilmezse halik bilirmiş.

Hiç olur mu öyle şey. Çok fazla maalesef bu tarz ailelerin sayısı. Hiç üzülme içinden geleni yaptın iyiliği balık bilmezse halik bilirmiş.
Haklısınız. Ama artık yapmamam gerektiğinide anlamış oldum sayelerinde. Teşekkür ederim duymam gerekenler bunlarmış demek içimi rahatlattınız. Gerçekleri görmek lazım gerçekten. Sayenizde onuda gördüm. Allah razı olsun sizden içimi rahatlattınız. Teşekkür ederim.

Silkelen ve kendine gel. Evet çok zor ama senin bir çocuğun var. Hayatta anne babadan kardeşten öte olan tek şey evlattır. Onun için güçlü ve kendinden emin olmalısın.

Ailene kimseyi karıştırma kendi ailenide eşininkinide.
Kendini sev. Ne mutluki eşin seninle

çocuğun sağlıklı varmı ötesi ?

Ayrıca Psikolojik destek almaya çalışman lazım. Hafife alma bence

Şimdi elini usulca karnına koy ve bebeğinle konuş.. Ona güzel şeyler anlat.. Nedir bu günlüğe yazdığın vallahi ben okurken bunaldım. Ailen bile olsa şuan bebeğinden ve senden daha değerli kimse yok. Kendine gel. Çocuk doğmadan dert sahibi olacak!

Her an anne babanın hatalarına kirilip hatırlayıp üzülüp asla mutlu ve huzurlu bir yuva kuramazsin çocuğuna canım..
Ben de ailevi sorunlarla bogusurken iyi anne olmaya çalıştım sonuç ne oldu ?
Hiç kimse değişmedi üzülmedi sadece eşim yiprandi ben perişan oldum çocuğum etkilendi.. aferin bana..
Evlat olarak haksızlığa uğradık diye aglamaktan kendi evladimiza haksızlık ediyoruz..
Bir an önce silkelenip yolunuza bakın..
Zor mümkün değil vs bahane..
Oyleyse ömür boyu mutsuzluk garanti..
Mutlu olmak istiyorsanız sünger çekin allaha havale edin az görüşün umursamayin..
Zor evet ama her gün ağlamak daha zor..
Bebeginize odaklanın.. eşinize evinize Bebeginize enerjinizi verin..

Keşke seçebilseydim. Çocuğuma hergün özür diliyorum böyle aileye doğucağından ve dede anneanne sevgisinden mahrum kalıcağı için. Annem ve abim çok yalancı insanlar malesef.ve kendilerini haklı çıkarmak için çabaları
Benim bütün ailem tanır aslında abimi, annemi. Teyzem bile okadar düşkündür anneme ama hayretle bakıyor kadın olaylara. Ağlıyor nasıl böyle olabiliyor bu kadın diye.Hikaye aşırı uzun aslında anlatmayla biticek gibi değil. Ama ben sadece bunu atlatmak istiyorum. Sürekli çabalıyorum. konuşmuyorum görüşmüyorum zaten. Ama anne baba gerçekten arkadaşın gibi silinip atılmıyor. Her an ya biri soruyor.ya bir yerden bir haber geliyor. Yeni attığı iftiralar.yalanlar olmak üzere. Korkuyorum doğumdan sonra bu üzüntü artartmı diye. Aciz insandanda aciz olmaktanda hoşlanmadığım nefret ettiğim halde,o haldeyim ve çıkış yolu bulamıyorum. Bu ara sanki arttı.dalıp dalıp gitmelerim, gözlerim sürekli doluyor. Depresyonamı giriyorum. Anlayamıyorum ki.
Neden bu kadar etkilendiniz anlamıyorum, acaba hamile diye mi bu kadar duygusalsınız. Benim ailem de berbat, üstelik de en iyisi hiç görüşmemek iken , sırf Allah korkusundan mesafeli de olsa görüşüyorum, bu da çok zor , dengeyi sağlamak o kadar zorki. Benim annemde yüzüme Güler ama herkese beni kötüler (belki sizinki biraz daha fazla) , babam ise yalancı, parayı çok seven bi insan. İkisi de bir olmuş, tüm sülale kötü bir onlar iyidir. İki kardeşiz , ikimizi de saçma sapan ithamlarla herkese anlatırlar. Ama herkes bilir ve inanmaz artık, biz de malesef onları "idare" ediyoruz, biliyorum çok zor ve kötü bir durum ama dik durup güçlü olmak zorundasınız, olmazsa psikolojik destek alın, yıpratmayın kendinizi, onlar mutlu mesut hiçbirşey olmamış gibi hayatlarına devam ediyorlar

Back
X