Abimin hasta olduğu kesin zaten halisülayonlar gördüğünü kendi kabul ediyor. Ama annem çok ayrı sizin yüzünüze kötülemez yada başkalarına. Çok köşeye sıkışması lazım. Mesela benim hakkımda gerçek düşüncelerini öğrenmek için bir sırrını bildiğimi söyledim. Ve öylelikle öğrendim. Benim annem malesef hasta değil.keşke öyle olsa. Ama malesef türkiyenin baş şeytan ayağı olur.teyzem bile kardeşinin yaptıklarına hayret eder. Düşünün küçükken hırsını alamayınca ısırımış.zaten yediğim dayağın haddi hesabı yok.Hatta yengemin kızını birkere almış sevsin diye. Bildiğin ayaklarının altında ısırıklar varmış çocuk eve geldiğinde.Herkese melek görünür. Çok zor anlarsın kim olduğunu. Keşke hasta olsa diyor insan bazen. İş yapmaya ev temizlemez, yemek yapmaz. Biz babamı hastahanelere taşıdık ben götürdüm ben baktım der. Ki eşim götürür o uyurdu. Örneğin beni havuza o yazdırmış gibi anlatır.ama eşim yazdırdı ve parasını bile o verdi. Doğruyu söyleyincede kıvırır.Ben bu kızı yetiştirdim erkek gibi der millete ama 14 yaşındam beri çalışan benim abim evde yatar ve abimin evde yatmasını onaylardı. Kickboxa halamlar gönderdi ben gönderdim ondan böyle erk3k gibi der. Benim için ne annem ne babam yaptığı hiç güzel birşey yokken onlar güzel şeyler yapmış gibi anlatır. Rahmetli dedem bana babalık yaptı. Baba desen baba değil zaten. Kanser olunca babalık yapmaya kalktı. Oda zatrm sonradan olmuyor. Annem hep abimi kayırdı kız gibi yetiştirdi.resmem sıcak sudan soğuk suya girmedi abimin eli.. Ne istese yaptı. Yani malesef keşke hasta olsa diyor insan. Aynı sizin teyzeniz gibi benim teyzem hayretler içinde dinliyor beni, kadın ağzı açık bakıyor. Zatem 5 senedir çocuk yapmıyorum. Anneme güvenmem çünküBazen insanlar hasta oldukları için çevresine ve en yakınlarına bu şekilde akıl almaz davranışlarda bulunabiliyor . Teyzemde çok şaşırıyor nasıl böyle davranabilir vb lafınızdan dolayı sormak istiyorum yanlış anlamayın psikolojik olarak rahatsız olabilir mi ? Yani çevremde buna benzer çok şey duydum olduğumdan farklı davranışlar sergilemeye başlayan tuhaf davranan kişiler genelde bazı psikolojik rahatsızlıklar (şizofreni vb ) dolayısıyla böyle davranabiliyor. Ve bu maalesef bilinmiyor ! Yani çok açık yazmamışsınız ne gibi iftiralar davranışlar sergiliyor nasıl davranıyor pek açık değil doğrusu ama sonuçta sizde bu şekilde kendinizi hırpalayarak çocuğunuzu da yormayın . Seçemediniz belki ailenizi ama bu saatten sonra çevrenizde kimlerin olması gerektiğini seçebilirsiniz en azından. Sizi üzen insanları kendinizden uzak tutup uzak olmalarıyla mutlu olabilirsiniz
Arkasını ben topluyorum çocuğuma nasıl baksın. Mikroptam ölür çocuk. Ama işte eksiklik hissedermi korkusu oluyor insanda.