insan karsi cinse niye sevme ihtiyaci duyar

Esra210

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
666
298
33
40
Kadin bir erkegi niye sevme ihtiyaci duyar tersi olabilir illaki karsi cinse ilgi olmadan hayattan tad alamaz mi bu kadar acilarin cok olmasi vede mutsuz evlilklerin olmasi mi gerekiyor erkeksizde yasanilir kadinsizda insanoglu her turlu programa ayarlanmis bisekilde dunya gelir insanin en buyuk zulmu kendinsini bir kaliba sokmakla baslatiyor

Ne bilim yaratılış işte malesef.Ama insan mutluysa ve derslerini aldiysa vazgeçebilir ama arada yoklar

İnsanın doğasında var bu öyle yaşanması normal olsaydı Adem yada Havva tek yaratılırdı sadece insanoğlunun değil hayvanlarında doğasında var bu misal kumrular turnalar vb. hayvanlarda da geçerli insanın kendisini ve soyunu tamamlaması için lazım karşı cins eksiğiz onlar olmazsa yanlış anlaşılmasın eksiklikten kastım soyumuzu devam ettirmek sonuçta yalnızlık Allaha mahsus değil mi ki aşk olması ve yaşanması şart bir duygu bence sonu acı da olsa en güzel duygu bence

İnsan normal arkadaşlarının olmasının dışında onlardan daha senli benli olacağı özel şeyler paylaşacağı biri olsun istiyor.En azından yolda filan el ele kol kola yürüyen çifleri görünce bile bi boşluk hissi oluşuyor. (Tamamen kendi fikrim)

Insanlarin sadece belli bir kismi sizin deyiminizle karsi cinsi sevme ihtiyaci duyarak yasiyor. Digerleri hemcinsleriyle mutlu, bir kismi da kimseye ihtiyac duymuyor. :)

Insan degil hayvanlar da oyle. Hic belgesel izlemediniz mi? Ne kiliklara giriyorlar erkek hayvanlar disileri tavlamak icin?

Kimse karşısına çıkan farklı cinsle, evlenmek/aşıl olmak/sevişmek zorunda değil.

İnsan sosyal varlık, kendi kimliğini henüz keşfetmemişken tanışır karşı cinsiyle, ailesinde.

Anne babanın, günlük ev hayatları belirler soruna dair fikri.

Ailem gözümün önünde sevişmedi, ama çok öpüşürlerdi, ben de özenip öpüşmeyi aynada, arkadaşlarla falan denemedim.
Nasıl yaptılar bilmiyorum, ama erkek ve kadın evde aynı anda eş, aynı anda aşık yaşadılar.
Ee anne baba, eve gelen her arkadaşıyla da öpüşmüyordu.
Demek ki öyle oluyormuş diye bir kalıp hatırlamıyorum, ama mesela kardeşim dediğim erkek arkadaşımla sarhoşken bile kışkırtıcı denebilecek yakınlaşmam olmaz.

İşe başladım, üniversitedeki hallerden sıyrılayım artık ciddi olayım dedim. Zamanla muhabbet ilerledi, lan hepimiz aynı ortamdan mezun olduk, diyerek, daha rahat oldum.

Şimdi çoğu evlendi, bazılarının eşleri kıskanç idare etmek için ilk hanımı arıyorum, müsait olduğunuzda bebeği görmek isteriz, özledik diye. İçi rahat ediyor ki kadın çok ılımlı.

Çalışırken, bekarken debu arkadaşlarım evimde kaldı, yemekler, maçlar biralar. Anmıyoruz o günleri kızlar sevmiyor. Olsun, mühim olan sohbet piknikte de yapılıyor

Edebini yerini bilen insanlarız, sırf birbirimizdeki organlar yüzünden ne ne etekle oturmaktan vazgeçtik
Ne de onlar shortla dolanmaktan.

Duygusuz sekse karşıyım ben.
Mutsuz evlilikler için diyeceğim şey de kadınların efendi erkek yerine p.c tercihi.

3. Mesajım olacak
Her okuduğumda, farklı bir şey kastediyorsun sanırım.

Bu üzüntüler lgb ilişkilerinde de var.
Sadece fabrika bantlarında üretimi biten aygıtlar aynı, kullanıcısına göre onlar da değişiyor

Genlerle ve yaratılışla ilgili bir durum. Kadın da erkek de beraberlik ihtiyacı duyar, bir karşı cins veya aynı cins tarafından sevilme onaylanma gereksinimi hisseder.
Bu iç güdüsel bir durum, doğada da mevcut olan bir düzen.
X hayvan x dişisiyle & erkeğiyle üreme ihtiyacı hisseder çeşitliliğine göre bazı hayvanlar üreyip yollarına ayrı devam ederken, bazı hayvanlar grup yani aile olmayı seçer.
Seçimlerin yanlışlığı da tamamen kişisel bir olgu bazılarımız somut durum gözeterek evlenirken bazılarımız sadece soyut kavramlarla bazılarımız ikisini de isteyerek birliktelikler yaşarız.

Yanlış burada biz insanların kendimizi tanıyıp keşfetmeden eş seçimleri bulunmamızda. Sen duygularınla hareket eden biriyken mantıksal bir evlilik tercih ediyor olursan mutsuz olursun.
Veya kendini karşıdaki insanı tam tanıyamadan toplumsal düzene karışıcam der yanlış uyumlama yaparsan yanlış evlilik kurbanı olursun.
Evlilik için uygun olup olmadığını bilmeden de evlenirsen sonuç aynı başarısızlık.
Ama burada tek bir gerçek var evlilik istemeyen biri de olsa dediğim gibi içgüdüsel olarak flört veya beraberlik ihriyacı hoşlanılan cinsle hormonal şekilde gerçekleşiyor olur. Aseksüel bile olsanız.

Tabi kimse evlenmek zorunda değil ya da birini sevmek zorunda değil var böyle insanlar da ve bu anormal bir durum değil . Ancak fitratimiz gereği kendimizi bir şeye bağlı hissetmek bizi iyi hissettirir bu bağlanmayı yönetebilmek gerekir asirisi saplantı vs olur . Yani kimisi doğaya bağlıdır ormana dağa bayira gidince inanılmaz huzur bulur kimisi hayvanlara bağlıdır kimisi çiçeklere kimisi inancına vs vs gider böyle kimisi de birini sever ve bağlanır durum sadece bu ve dediğim gibi fıtrat bu bağlı hissetmeyince boşlukta hissediyoruz .

Bakın doğamız gereği üremeye programlandık, yaşam ve ölüm sirkülasyonu yani, çoğalmak zorundayız ancak hayvanlardan farklı olarak inisiyatif kullanıp bunu reddedebiliyoruz. Aşk, sevgi, evlilik vs bunlar üreme için insanın hazırlıkları sadece.

fitrat geregi.
kadin-erkek birbirlerinin tamamlayicisidir.
bir cins olmadan digeri düsünülemez.
kadinlar sevkati, korunmayi siterler genelde, erkeklerde korumayi gibi bir misal verebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…