- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
- Konu Sahibi Luckylover
o kadar çok doluyum ki ne anlatsam nasıl anlatsam bilmiyorum yada nerden başlasam anlatmaya..
hep mi iyi insanlar kaybeder hep mi iyiler kazıklanır ..
benim eşimin ailesi bize öyle bir kazık attı ki ..
5 sene boyunca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi.. haftasonu piknikler eğlenceler
neredeyse hergün görüşmeler.. sevilen yemekler yapılınca birlikte olunurdu hep..
özel günler birlikte kutlanırdı..
ben hep aileme aldıgım hediyeden daha üst hediyeler alırdım onlara ki kıskanclık fesatlık yapmasınlar..
beni sevmiyorlardı.. neden bilmiyorum ama sanırım saygıda kusur etmediğimden.. fazla değer verdiğimden olabilir..
beni yakıştırmıyorlarmış oğullarına =))
oysa oğlunun gözü görmez benden başkasını
ne zaman ciddi konular konuşulacak olsa kaçarlardı..
beni sevmezlerdi ama diplerinden de ayırmazlardı..
gitsen bi dert gitmesen başka bi dert..
ben hep yanlarında oldum iyi günlerinde kötü günlerinde..
temizliğinden misafir agırlamasına kadar ben yaptım daha eşimle nişanlı bile değilken..
babam sağolsun anlayışlıydı anlayışla karşıladı ilişkimizi kendi evladı gibi sevdiler eşimi..
okul bitsin yapalım nişan dediler biz bekledik..
eşimin önüne hep engel çıkardılar yüzük takmamak için..
okul bitsin dediler okul bitti.. meslek sahibi ol dediler eşim en kısa yoldan memur olmak için çalıştı
çabaladı ve istediğini yaptı.. bu kez o okul bitsin dediler onu da bitirdi..
en sonunda yaptık nişanı yada sözü ne oldugunu anlamadık tarihini bile hatırlamam..
tayin çıksın düğün yapıcaz dediler.. o sırada kendileri tayin istemiş..
binbir yalan..
gözümün içine baka baka yalanlar söyleyip durdular..
ben sustum.. onlar oynadı ben izledim.. sabrettim..
tayin çıktıktan sonra her gün görüştüğümüz insanlar pardon insancıklar bizle görüşmez oldu..
bizden kaçar oldular..
eşimin tayini çıktı... artık düğün olacak diye seviniyoruz ailesi ailemle görüşmek için geldii
bu sene düğün yapamayacaklarını durumlarının olmadıgını seneye baharda herşeyimizi dört dörtlük yapacagını söyledi..
babam peki dedi.. damat geldin yapalım nikahı düğünü de baharda yaparız dedi..
eşimin babası olur ddi nikah dediğin 2 günde halledilir dedi.. iyi dedik biz..
heyecanlııyım ben nikah yapıcaz eşimle konustum bi sevindi aradı babasını adam ne dese beğenirsiniz?
ben öyle bişey demedim!!! ölr müsün öldürmüsün?
neyse haftada 3 / 4 gün evimize gelen insancıklar telefonlarımızı bile acmaz oldu..
anladım ben yine döneklik yapıcaklarını.. aradım eşimi tartıştık kapattı telefonu.. perşembe günüydü.. cuma günü uyandım ve ben
anneme eşimn yanına gideceiğimi söyledim bu işin böyle gitmeyecegini söyledim ya tamam ya devam dedim..
babamla tartıştık gitmiceksin dedi..
ağladım zırladımm git dedi.. git yapabiliyosanız orda yapın nikahınızı dedi
cumartesini günü ilk ucakla gittim bana küsen adam beni almaya gelmiş ve gözgöze gelir gelmez kıkır kıkır gülmeye başladık
güzel bi kahvaltı yaptık.. güldük eğlendiik ve konusmaya basladık o konuyu..
cüzdanını cıkardı kimliğini verdi..
git ne gerekiyorsa yap dedi..
pazar günü aksam ucagıyla gönderdi beni..
pzt gecti salı gecti ben baslamadım nikah iişlemlerine..
hayatım eminmisin bak ailen karsına alıcaksın dedim olsun dedi..
çarşamba günü gereken herseyi hazırlayıp perşembe günü hastane raporu alıp belediye ye götürecekken babam gidip
ailesiyle konusmak istedi
ama onlar yine cıkmadı telefona ..
ben işlemleri hallettim eşim geldi ve biz nikahımızı kıydık..
ailesi ne mi yaptı ? gelmediler..
umrumda mı zeerre kadar bile değil..
şimdi düğünümüze çok az kaldı.. hiçbir hazırlığım tamam değil nerdeyse..
eşya falan hiçbişey yok halen
biz eşim okuldayken maaş alıyordu alacaktık eşyaları babası atarlandı hayırr herseyi ben peşin alcamm ben yapcam herşeyi diye..
hiçbişey yapmamıza izin vermediler şimdide bizi sap gibi ortada bıraktılar..
babası eşime dünyada tek o mu var git gez dolaş canın yine onu çekerse alırız ama sen bide başkalarının tadına bak dedi ..
düğün için onları aradığında amcan gibi bi .mın peşine düştün bizi ne hale soktun dedi..
nikah için neden acele ediyorsun üstüne mi kaldı dedi...
daha neler neler...
bu anlattıgım hayatımın en kısa özetiydi vakit ayırıp okuyanlardan cok özür dilerim cok uuzn oldu vaktnzden caldım kusura bakmayın..
bunları anlatırken bile herseyi daha yazamadıgım onca seyi tek tek yasadım sankii..
çok doluyum ağlamak falan kar etmiyor artık sadece içimi dökmek istedim..
hep mi iyi insanlar kaybeder hep mi iyiler kazıklanır ..
benim eşimin ailesi bize öyle bir kazık attı ki ..
5 sene boyunca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi.. haftasonu piknikler eğlenceler
neredeyse hergün görüşmeler.. sevilen yemekler yapılınca birlikte olunurdu hep..
özel günler birlikte kutlanırdı..
ben hep aileme aldıgım hediyeden daha üst hediyeler alırdım onlara ki kıskanclık fesatlık yapmasınlar..
beni sevmiyorlardı.. neden bilmiyorum ama sanırım saygıda kusur etmediğimden.. fazla değer verdiğimden olabilir..
beni yakıştırmıyorlarmış oğullarına =))
oysa oğlunun gözü görmez benden başkasını

ne zaman ciddi konular konuşulacak olsa kaçarlardı..
beni sevmezlerdi ama diplerinden de ayırmazlardı..
gitsen bi dert gitmesen başka bi dert..
ben hep yanlarında oldum iyi günlerinde kötü günlerinde..
temizliğinden misafir agırlamasına kadar ben yaptım daha eşimle nişanlı bile değilken..
babam sağolsun anlayışlıydı anlayışla karşıladı ilişkimizi kendi evladı gibi sevdiler eşimi..
okul bitsin yapalım nişan dediler biz bekledik..
eşimin önüne hep engel çıkardılar yüzük takmamak için..
okul bitsin dediler okul bitti.. meslek sahibi ol dediler eşim en kısa yoldan memur olmak için çalıştı
çabaladı ve istediğini yaptı.. bu kez o okul bitsin dediler onu da bitirdi..
en sonunda yaptık nişanı yada sözü ne oldugunu anlamadık tarihini bile hatırlamam..
tayin çıksın düğün yapıcaz dediler.. o sırada kendileri tayin istemiş..
binbir yalan..
gözümün içine baka baka yalanlar söyleyip durdular..
ben sustum.. onlar oynadı ben izledim.. sabrettim..
tayin çıktıktan sonra her gün görüştüğümüz insanlar pardon insancıklar bizle görüşmez oldu..
bizden kaçar oldular..
eşimin tayini çıktı... artık düğün olacak diye seviniyoruz ailesi ailemle görüşmek için geldii
bu sene düğün yapamayacaklarını durumlarının olmadıgını seneye baharda herşeyimizi dört dörtlük yapacagını söyledi..
babam peki dedi.. damat geldin yapalım nikahı düğünü de baharda yaparız dedi..
eşimin babası olur ddi nikah dediğin 2 günde halledilir dedi.. iyi dedik biz..
heyecanlııyım ben nikah yapıcaz eşimle konustum bi sevindi aradı babasını adam ne dese beğenirsiniz?
ben öyle bişey demedim!!! ölr müsün öldürmüsün?
neyse haftada 3 / 4 gün evimize gelen insancıklar telefonlarımızı bile acmaz oldu..
anladım ben yine döneklik yapıcaklarını.. aradım eşimi tartıştık kapattı telefonu.. perşembe günüydü.. cuma günü uyandım ve ben
anneme eşimn yanına gideceiğimi söyledim bu işin böyle gitmeyecegini söyledim ya tamam ya devam dedim..
babamla tartıştık gitmiceksin dedi..
ağladım zırladımm git dedi.. git yapabiliyosanız orda yapın nikahınızı dedi

cumartesini günü ilk ucakla gittim bana küsen adam beni almaya gelmiş ve gözgöze gelir gelmez kıkır kıkır gülmeye başladık
güzel bi kahvaltı yaptık.. güldük eğlendiik ve konusmaya basladık o konuyu..
cüzdanını cıkardı kimliğini verdi..
git ne gerekiyorsa yap dedi..
pazar günü aksam ucagıyla gönderdi beni..
pzt gecti salı gecti ben baslamadım nikah iişlemlerine..
hayatım eminmisin bak ailen karsına alıcaksın dedim olsun dedi..
çarşamba günü gereken herseyi hazırlayıp perşembe günü hastane raporu alıp belediye ye götürecekken babam gidip
ailesiyle konusmak istedi
ama onlar yine cıkmadı telefona ..
ben işlemleri hallettim eşim geldi ve biz nikahımızı kıydık..
ailesi ne mi yaptı ? gelmediler..

umrumda mı zeerre kadar bile değil..
şimdi düğünümüze çok az kaldı.. hiçbir hazırlığım tamam değil nerdeyse..
eşya falan hiçbişey yok halen

biz eşim okuldayken maaş alıyordu alacaktık eşyaları babası atarlandı hayırr herseyi ben peşin alcamm ben yapcam herşeyi diye..
hiçbişey yapmamıza izin vermediler şimdide bizi sap gibi ortada bıraktılar..
babası eşime dünyada tek o mu var git gez dolaş canın yine onu çekerse alırız ama sen bide başkalarının tadına bak dedi ..
düğün için onları aradığında amcan gibi bi .mın peşine düştün bizi ne hale soktun dedi..
nikah için neden acele ediyorsun üstüne mi kaldı dedi...
daha neler neler...
bu anlattıgım hayatımın en kısa özetiydi vakit ayırıp okuyanlardan cok özür dilerim cok uuzn oldu vaktnzden caldım kusura bakmayın..
bunları anlatırken bile herseyi daha yazamadıgım onca seyi tek tek yasadım sankii..
çok doluyum ağlamak falan kar etmiyor artık sadece içimi dökmek istedim..
Son düzenleme: