İnsan Mutsuz Olmak İster Mi?

Kizimla yasitmis.. aglatip uyumasi bi nebze ama bakici olarak bagirmasi kotu cidden. Suanki seyleri hatirlamaz pek bence bu kadar takma kafana. Eger yine bakiciya vereceksen anliyorum halini
şimdilik anneler idare ediyor ama sonunda yine bakıcı olacak
ve bana dünyanın iyisi gelse artık hep sorgularım
yani ağlaması şöyle
bir yerden düşüyor dakikalarca arkasında kadının ağlıyor kucağına gidip teselli olmak için belki 10 dakika
öksürükle boğulacak neredeyse kadın bağırıyor üstüne

bana bu yorumu yapan yalnızca eşim
iş arkadaşlarım hocalarım öğrencilerim ailem hiç kimseden böyle bir yorum duymadım bu zamana kadar
Eşiniz neden böyle hissediyor ki acaba genel olarak iletişimde sevgi ve saygıda bir problem var mı?

inanın şuan verdiğim tepkiler en doğalı olduğu için hiç ihtiyaç duymadım
yaa bu tecrübe benim için çok ağırdı bu ömür boyu taşınacak cinsten
geriye kalan hiç birşey çok umrumda değildir aslında
çocuğum konusunda hassasım

kesinlikle hassas olmalısınız zaten çok haklısınız bu konuda. bir bakıcının bebeğe yan gözle bakmasını bile kaldıramam mevzu çocuklar olunca yüz kere düşünülmeli. nasıl bebeğinize bir etki bırakmasın diye uzmana gittiyseniz aynı şekilde sizin de bu durumun ruhunuzda ve yaşantınızda kötü bir etki bırakmaması için bireysel olarak bir uzmana başvurmanızı öneririm.

Merhabayınnnnnn;
Yahu kafayı niye herşeye takarsınız şükretsenize!
Evlilik bir imtihandır ve nimettir keza çocuk iki kat imtihan ve nimettir. Kendınızı bıraz toparlayın.
Her kadın kırılıyor saymakla bıtmez dayak yıyıp yıne de yuvasına sahıp cıkan var ha dogru mu o kadarı degıl tabi.
Evlenmek ısteyıp evlenemeyen cocuk sahıbı olmak ısteyıp olamayanları dusunsenıze keza ben oyleyım ve bu durum baki olacak dıye korkuyorum.
Biraz sevecen olmaya herşeyi iplememeye gayret edın, ne guzel oyun alanına gıdıp yemek sıparıs edecek paranız da var.
Mutsuzluga alısmak kotudur sızde olumsuzluklar bıraz ust uste gelmıs ama benım dedıklerımı bır düşünün :KK66:
ya bunlara her zaman şükrediyorum
ama dediğim gibi şu 5 ayda yaşadıklarım üst üste geldi
yoksa genel anlamda mutlu biriyim

şimdilik anneler idare ediyor ama sonunda yine bakıcı olacak
ve bana dünyanın iyisi gelse artık hep sorgularım
yani ağlaması şöyle
bir yerden düşüyor dakikalarca arkasında kadının ağlıyor kucağına gidip teselli olmak için belki 10 dakika
öksürükle boğulacak neredeyse kadın bağırıyor üstüne
Bizde aglatiyoruz cocugumuzu bazen, ama baskasinin bunu yapmasi daha agir. Ucretsiz izin alabilsen?

bunlar kalıcı hasar bırakacak diye mi düşünüyorsunuz?
tamam çok üzücü yani tahmin bile edemiyorum ama yatıp kalkıp bu meseleye üzülüyorsanız eşiniz de haklı biraz
ya fark ettiğim bazı durumlarda var
onlara şahit olmadığım için bir yorum yapamıyorum
sürekli zihnimde bu durum yok elbette
öyle olsa bebeğimle ilgilenemem ama 5 ayda bunları yaşadık
hastalık kısmı daha ağırdı
hastalık kesinleşmeden bakıcı olayı patlak verdi çok üst üste geldi anlayacağınız

Bizde aglatiyoruz cocugumuzu bazen, ama baskasinin bunu yapmasi daha agir. Ucretsiz izin alabilsen?
ben şahsen onun bana ihtiyacı olduğu zaman ağlatmam ama istediği olmadığı için ağlıyorsa ağlayabilir
malesef doktora yapıyorum okul sürem doluyor

kesinlikle hassas olmalısınız zaten çok haklısınız bu konuda. bir bakıcının bebeğe yan gözle bakmasını bile kaldıramam mevzu çocuklar olunca yüz kere düşünülmeli. nasıl bebeğinize bir etki bırakmasın diye uzmana gittiyseniz aynı şekilde sizin de bu durumun ruhunuzda ve yaşantınızda kötü bir etki bırakmaması için bireysel olarak bir uzmana başvurmanızı öneririm.
çok teşekkür ederim inşaallah

ya fark ettiğim bazı durumlarda var
onlara şahit olmadığım için bir yorum yapamıyorum
sürekli zihnimde bu durum yok elbette
öyle olsa bebeğimle ilgilenemem ama 5 ayda bunları yaşadık
hastalık kısmı daha ağırdı
hastalık kesinleşmeden bakıcı olayı patlak verdi çok üst üste geldi anlayacağınız
bu olaylardan önce eşiniz yine böyle miydi?

ya bunlara her zaman şükrediyorum
ama dediğim gibi şu 5 ayda yaşadıklarım üst üste geldi
yoksa genel anlamda mutlu biriyim

Bence bolca yürüyüş yapın, sahil kenarına gidin ruhunuzun biraz dinlenmeye ihtiyacı var.
Papatya veya melisa çayı için.
Belki hafıf bır sakınlestırıcı de kullanabılırsıniz bıtkısel Passiflora gibi.
Bu donem gecıcı bırsey ama farkındaysanız evlılıgınızı yıpratıyor toparlanmalısınız

Eşiniz neden böyle hissediyor ki acaba genel olarak iletişimde sevgi ve saygıda bir problem var mı?
iletişimimiz sıfır son zamanlarda
bebeğime anneler bakmaya gelince eşim herşeyden elini eteğini çekiyor
yani sanki anneler bebeğe değilde onun üzerinde ki sorumlulukları almaya gelmiş gibi
yatıyor tv karşısına yada saatlerce sigara keyfi bu onun hayatı

Back
X