• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan 'o' kişiyi hisseder mi ?

Eşimi ortak arkadaşımız sayesinde tanıdım. Ilk gördüğümde ay dedim kro Allah'ımın krosu. Hatta ortak arkadaşımıza sen nasıl olurda böyle biri ile arkadaş olursun gerçekten çok şaşırdım dedim. Bu yaz beşinci yılı olacak inşallah evliliğimizin.

:-) Rabbim ayırmasın mutluluğunuz artarak çoğalsın inşallah

İyi geceler.
Konularımı bilenleriniz vardır, sevdiceğim gazi oldu tedavi görüyordu.

Merak edenler için kısa bir bilgi vereyim, protezler henüz takılmadı, yaraların tamamen iyileşmesini bekliyoruz.
Özellikle uzuv kaybeden hastalarla çalışan bir psikolog bulduk, cumartesi günleri kliniğine gidiyoruz..

Haftasonu iznimiz var ve farklı farklı şeyler yapabiliyoruz, rahatca gezebiliyoruz tekerlekli sandalye ile tabi ama problem yaşamadık çok şükür Rabbime..

Aslında bugün ki konum genel, birazda kendimle ilgili..

Öğretmenim ben, bugün diğer arkadaşlarla çocukların uyku saatinde sohbet ederken konu açıldı, insan 'o' kişiyi görünce hisseder, işte heyecanlanır dili tutulur şöyle böyle olur şeklinde yorumlar yaptılar..

Ben ise hiç böyle bir his yaşamadım, sevgilimle zaten tanışıyordum zaten birbirimizin etrafındaydık, ama konuşmaya görüşmeye başladıktan sonra sevgi bağlılık oluştu. Öyle bir heyecanda olmadı açıkcası. Şu an düşününce bile mesela evleneceğim kişi o kaderimdeki kişi o diye kesin bir fikir belirtemiyorum.

Bana göre normaldi bunlar, yani iki insan tanışır görüşür herşey her açıdan yolunda ise şartlar uygun ise evlilik düşünülür.. Hiç öyle görünce elim dilim tutulur diye düşünmedim..

Sizlerin nasıl oldu mesela, hissediliyor mu hakkaten böyle şeyler yoksa benim hislerimde bir problem mi var hatlar mı çekmiyor acaba bende :KK12::KK53:

İlle hissedilecek, hissetmiyorsan doğru kişi değildir gibi bir durum yok elbette ama hissedilebiliyor.

Ben eşimle bir sinema sitesinde tanıştım ve kendisini hiç tanımazken filmlerin altına yaptığı yorumlara denk geliyordum. Yazım şekli ilgimi çekmişti ve bir gün açıp profiline baktım. Profilinde öyle kişiliğini yansıtan çok özel bilgiler yoktu hatta nasıl biri olduğu konusunda hiç fikrim oluşmadı ama benim o an içimden geçen en yoğun duygu "bu adamın benim hayatımda çok çok önemli, çok hayati bir rolü olacak" olmuştu. Öyle de oldu işte. :)

:) film sahnesi gibiydi hic unutmam.

Haydarpasa iskelesinde bulusmustuk ilk defa tanismiyoruz tabi ben onu gordum ve o kalabaligin icinde hani filmlerde olur ya heryer bulanir sadece o nettir aynen oyle oldu etraf bugulandi bir tek o net gorundu gozume.

Ama onda hicbisey olmamis:)

Bence ilk anda hissetmeseniz de olur. Icinizde bi bosluk varmi yokmu ona bakin, yani birsey izlediniz duygulandiniz diyelim o mu geliyor direkt akliniza..icinizden bir sevgiliye ozlem duyuyor musunz yada,onun disinda birini dusunebiliyor musunz yoksa ssimdilik sadece o mu var sjzin icin.Biyerlerde sizi bekleyen biri var gibi bi his var mi.. yoksa bekleyen kisiyle misiniz zaten. Tabi insan bilemez de, hisseder.. ilerde ne olcaginin da garantisi yok ama su an hissettiginiz seye gore O Kisi olup olmadigina siz karar verin...
El ayak titriycek bayginlik gecirilcek diye birsey yok.Gelip gecici bunlar zaten.Sevgi daha ustun.. emek vermek guvenmek gercekten birseyler katmak daha ustun...

Ben en ufak bir şey hissetmedim hatta ilk zamanlar ayyyy ne bu be dedim alay ettim. 5 ay peşimden koştu baktım ki ben ondan hoşlanıyorum artık neyse bir şans vereyim sıkılır ayrılırım herhalde dedim. gel gelelim şimdi 6. yılımız doldu ve sözlüyüz.

Önceki konunu hatırladım canım. Bende inanmıyordum evlenme zamanım gelmisti cevremde kimse yok üniversite bitmis etrafımda milletin tavsiye edecegi kişilerden baska kalmamıştı. Eşimle internetten tanıştık o dönem cok agır bir hastalık geçiriyordum tüberküloz. Esim sayesinde atlattım. Onunla ilk görüstügümüzde asık oldum. Onu görünce gözlerim parlıyordu. Gercekten var böyle seyler. İlk görüşte iste tamam bu kişi benim evleneceğim kisi diyebilecegin. Zorla olmuyor içten geliyor karsına dogru kişi cıkınca tabi en önemlisi karşılıklı olması. Allaha sükür simdi bir aylık bebeğimizde var ailemiz genişledi ve duygularım önceki gibi hatta daha da arttı zamanla.

Gördüğüm an anladım iste buu diye:) ve o gördüğüm andan sonra ya hic denk gelemezsek diye düşündüm ve araya arkadasi koyup beni tanimasina ben tesvik ettim:) iyikide etmişim. Şimdi çok mutluyuz çok şükür rabbime

Ben eşimle daha sevgili olmadan ben bu adamla evleneceğim demiştim :KK53:
Niye bilmiyorum ama hırs yaptım
Çok etkilemişti beni çok tatlıydı:KK23:

İyi geceler.
Konularımı bilenleriniz vardır, sevdiceğim gazi oldu tedavi görüyordu.

Merak edenler için kısa bir bilgi vereyim, protezler henüz takılmadı, yaraların tamamen iyileşmesini bekliyoruz.
Özellikle uzuv kaybeden hastalarla çalışan bir psikolog bulduk, cumartesi günleri kliniğine gidiyoruz..

Haftasonu iznimiz var ve farklı farklı şeyler yapabiliyoruz, rahatca gezebiliyoruz tekerlekli sandalye ile tabi ama problem yaşamadık çok şükür Rabbime..

Aslında bugün ki konum genel, birazda kendimle ilgili..

Öğretmenim ben, bugün diğer arkadaşlarla çocukların uyku saatinde sohbet ederken konu açıldı, insan 'o' kişiyi görünce hisseder, işte heyecanlanır dili tutulur şöyle böyle olur şeklinde yorumlar yaptılar..

Ben ise hiç böyle bir his yaşamadım, sevgilimle zaten tanışıyordum zaten birbirimizin etrafındaydık, ama konuşmaya görüşmeye başladıktan sonra sevgi bağlılık oluştu. Öyle bir heyecanda olmadı açıkcası. Şu an düşününce bile mesela evleneceğim kişi o kaderimdeki kişi o diye kesin bir fikir belirtemiyorum.

Bana göre normaldi bunlar, yani iki insan tanışır görüşür herşey her açıdan yolunda ise şartlar uygun ise evlilik düşünülür.. Hiç öyle görünce elim dilim tutulur diye düşünmedim..

Sizlerin nasıl oldu mesela, hissediliyor mu hakkaten böyle şeyler yoksa benim hislerimde bir problem mi var hatlar mı çekmiyor acaba bende :KK12::KK53:

Ben eşimi ilk gördüğümde etkilenmiştim ama ilk adımı o attı. İlk gördüğüm an "Benim evleneceğim kız" demiştim senin için ve hemen konuşmak için yanında geldim diyor. :oops:

Ben fazlasıyla hissetmiştim doguya tayinim çıkmıştı arabadan indigi zamanı hala unutamıyorum boy pos kamuflajı giymesi,palaskasını sıkması tamam dedim bu beni korur :KK70:şimdi 5.yılımızdayız ve paşamızı bekliyoruz:nazar::KK60:

eşimi görür görmez ben bununla evlenicem diye düşünmüştüm.
hayallerimdeki gibi biriydi, ilk görüşte aşktı.

Kesinlikle hissedilmiyor. Ben esimle o da benimle vakit gecirmek icin birlikte olmaya basladik. Esimin benimle birlikte bitane daha sevgilisi varmis hatta aradan 1 1.5 ay gecti biz iyice baglandik asik olduk diger hatunla ayrilmis falan. 6. ay civari da evlenelim biz yaaa moduna girdik. simdi evliyiz SUKROLSUN bitane de masaallah Allahim bagislasin bizdigimiz var hem de tedaviyle elde ettigimiz. zor zamanlarimiz da oldu kolaylar da. ask bu illa bir anda olacak diye birsey yok. ;)
Buarada senin yuregin kocaman askin o yurege kok salmasi zaman alir sevgiden merhametten saygidan daha milyon tane iyi duygudan kendine Yer bulacakta oooo. ;) bosver kisilerin soyledigini sen yasadigin bak.

Back
X