hımmm başlayayım mı...
iş hayatı zordur, işten ayrılmak geçici çözümdür, çıkarsın ve insan olmak zordur
üstüne hesapta olmayan borçların çıkar, ben bunu hiç düşünmemiştim dersin insan olmak zordur
aklında birsürü kurtuluş senaryosu belirlersin ama hiçbiriyle uğraşacak güç bulamazsın, insan olmak zordur
annen insanları çok kafasına takar, herşeyi dert eder, ona yardımcı olamazsın, insan olmak zordur
ablan eşinden ayrılacaktır, yeğenine üzülürsün, ablana sıkılırsın, herkes sinirlidir gergindir, kavga gürültü kopar insan olmak zordur
diğer ablan tamamen geçimsiz biridir, saman alevi gibi parlar, idare etmeye çalışırsın edemezsin
bütün bu yükleri omzundan alacak, en azından sırtını yaslayabileceğin birini istersin, bir bakarsın ki gelirse ayrı dertlerle gelecek, insan olmak zordur...
daha sayayım mı... evet hepsi hayattan keyif alman için önünde bir engeldir ama hepsi insan içindir, hepsi aşılacaktır
önemli olan aşmaya çalışırken de değerlerini yitirmemektir...
can veren rabbim can sağlığımızı korumamıza da yardım etsin hepimizin.
sıkıntı hep olacak, farklı başlıklarda farklı bedenlerde, bizim görevimiz kendimizi mümkün olduğunca stresten, hastalıktan, kötülükten korumak...