insan sevdigini hic uzer mi???

landemiyoladiyola

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
576
491
648
İstanbul
Herkese merhaba arkadaslarim. Bu ara cok dertliyim hep okurum en iyisi yazmak dedim belki acilirim. Benim iki abim var ve onlari gercekten cok cok severim. Bu ara ikisinin arasi bayagi acik ve aslinda hatali olanda gayet net ortada. Yaptigi hata aslinda benide kapsiyor yani benim yerimde kim olsa buyuk olay yapar. Yarin buyuk ihtimal hersey konusulacak cunku bazi seylerin netlesmesi gerekiyor. Abime bir kez bile her hatasinda, bencilliginde ses cikarmadim ama simdi susarsam hem diger abime ayip etmis, onu ortada birakmis olucam, hem cok cok ezilicem. Herkese kendini ifade eden, her haksizliga kukreyen ben abime tek soz etmeye cekiniyorum. Nolurr.karisik oldu ama fikirlerinize ihtiyacim var.

Amin Allah razi olsun canim. Bahsedilen seyler insanin hayalleri cok onemli.cok ciddi. Benimde colugum cocugum var, konusmam gerekiyor ama gercekten bunu abimin yapabiliyor olmasi beni cok sarsti. Insan sevdiklerine konduramiyor. Gunlerdir agliyorum. Allah can sagligi versin korusun ama konu para mara degil abimler

size hakkinizi mi vermedi anlamadim ki anne baba sag demissiniz
ins duzelir hersey aile baglari kuvvetli olab daha saglam duruyo hayatta

size hakkinizi mi vermedi anlamadim ki anne baba sag demissiniz
ins duzelir hersey aile baglari kuvvetli olab daha saglam duruyo hayatta
O kadar uzun mesele ki. Hakkimi vermesini gectim, bundan ziyade anne babam sagken onlarin hangi malini vs istedigini belirtiyor, ayarliyor herseyi filan..insanlarida uzuyor diger abimide delirtiyor benide kahrediyor. Aileyle ilgili kesinlikle katiliyorum fikirlerinize

anne baba sagken paylasim yapsinlar abinle seni karistirmadan halletselerdi daha ii olur mus boylece kimse bisey demez herkes hakkina razi olurdu
dua et canim bu isler karisik oluyo hep en az zararla atlatirsiniz ins

anne baba sagken paylasim yapsinlar abinle seni karistirmadan halletselerdi daha ii olur mus boylece kimse bisey demez herkes hakkina razi olurdu
dua et canim bu isler karisik oluyo hep en az zararla atlatirsiniz ins
Ana babamin malini abim kendi seciyor begeniyor canim en kotu ve en acik haliyle.. Insallah insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…