- Konu Sahibi landemiyoladiyola
-
Haklisiniz. Hukuki birseyler diyelim. Cok ciddi maddi degeri olan bir konuda bize haksizlik etti. Miras konulari diyecegim ama cok sukur anne babamiz sag ama bunlarla ilgili seyler.Ne fikir verebiliriz ki,
hata ne onu bile soylememissin.
Keske hep cocuk kalsaydik opup barissaydikanlamadımkiöpüşün barışın mı diyim ne diyim yani
Sagol canim haklisin. Cok duskunum ben abilerime. Takinti gibi benimki. O yuzden sarsildim bu kadar..kardeş deyince ben bi dururumAllah kolaylık versin arayı düzelteyim derken kötü olan sen olma dikkat et
O kadar uzun mesele ki. Hakkimi vermesini gectim, bundan ziyade anne babam sagken onlarin hangi malini vs istedigini belirtiyor, ayarliyor herseyi filan..insanlarida uzuyor diger abimide delirtiyor benide kahrediyor. Aileyle ilgili kesinlikle katiliyorum fikirlerinizesize hakkinizi mi vermedi anlamadim ki anne baba sag demissiniz
ins duzelir hersey aile baglari kuvvetli olab daha saglam duruyo hayatta
Olayin özeti bu aslinda. O kadar ezmesine izin verdik ki uc gunluk dunya dedik artik saf saniyor beni de, diger abimi de. Ne aci bir yabanci gibi anlatiyorum..Kendini ezme ..
Ona göre hareket et ..
O kadar uzun mesele ki. Hakkimi vermesini gectim, bundan ziyade anne babam sagken onlarin hangi malini vs istedigini belirtiyor, ayarliyor herseyi filan..insanlarida uzuyor diger abimide delirtiyor benide kahrediyor. Aileyle ilgili kesinlikle katiliyorum fikirlerinize
Ozaman kendini ezdirmiceksin ..Olayin özeti bu aslinda. O kadar ezmesine izin verdik ki uc gunluk dunya dedik artik saf saniyor beni de, diger abimi de. Ne aci bir yabanci gibi anlatiyorum..
Ana babamin malini abim kendi seciyor begeniyor canim en kotu ve en acik haliyle.. Insallah insallah..anne baba sagken paylasim yapsinlar abinle seni karistirmadan halletselerdi daha ii olur mus boylece kimse bisey demez herkes hakkina razi olurdu
dua et canim bu isler karisik oluyo hep en az zararla atlatirsiniz ins
Evet ama cok zor konusmak. Pasif olmak anlaminda degil kralini konusurumda yuregim kaldirmiyorOzaman kendini ezdirmiceksin ..
Zamani gelmis geciyor bile..
Konusmasan hajsizligi kabul etmis olucaksin canim. .Evet ama cok zor konusmak. Pasif olmak anlaminda degil kralini konusurumda yuregim kaldirmiyor( -ayrica bebegini saglikla kucagina almani dilerim arkadasim-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?