insan sevdiğinin herşeyine kızarsa bu normal mi acaba insan çok sevdiğine mi kızar ve

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
ya arkadaşlar sizce insan çok sevdiği için mi herşeye alınabilir.mesela ben sözlümle çok konuşmak istediğim zaman eğer müsait olmuyorsa konuşamıyorsak çok sinirleniyorum içimden birşey kopuyor sanki... ister istemez de belli ediyorum. sizce normal mi?

canım banada öyle oluyor eşimle bi şey paylaşmak isterken eşim müsait değilse konuşamıyorsak ben çok alınıyorum nedense?psikolojik bişey sanırım...

bu arada sende edirnedeymişsin??? neresi edirnenin eşim uzunköprüde askerlik yapıyorda :(

insan sevdiğinin herşeyine kızıyorsa bence bu kıskançlık olabilir

ya arkadaşlar sizce insan çok sevdiği için mi herşeye alınabilir.mesela ben sözlümle çok konuşmak istediğim zaman eğer müsait olmuyorsa konuşamıyorsak çok sinirleniyorum içimden birşey kopuyor sanki... ister istemez de belli ediyorum. sizce normal mi?

bende aynı :43:

bende nışanlıyken böyleydim kırılıyodum çok sevdiğim için küsüyodum trip atıyodum ama ozamanlar nışanlım sürekli alttan alıyodu dereyi geçene kadar böyle oldu. evlendik cicim ayı bitti sonra istersen kırıl istersen küs mecbur gidip konuşuyosun oyüzden nışanlılık çok güzel birşey erkekte kaybetme korkusu oluyo evlenince korkular bitiyo tabi :13::13::13::13::13:

aynı şey bende de oluyor canım :50:
insan kendini kötü hissediyor ama sinirlenmekten de geri kalmıyor :26:
bana kalırsa o sırada ilgilenecek bir şeyler bulsak iyi olacak :34:

tam bende aynı sorunla başlık açacaktım baktım hazır açılmışı var.. böyle bir ben olmadığımı görmek içimi rahatlattı:) 8 aydır işi sebebiyle eşimle ayrıyız ve ben 8 aydır bu moddayım.. herşeyine feci kızıyorum alınıyorum bozuluyorum, ama beyefendi benim bozulmama daha çok bozuluyor sonunda onu teselli eden alttan alan ben olarak buluyorum kendimi.. feci derecede bir şikayet makamına ihtiyacım var, ben anlatayım böyle böyle diye sen haklısın kızmak hakkın deseler vicdanım rahat ola ola kızsam kocama..:) off gelsede artık normale dönsem...:97::14:

Son düzenleme:
hemen hemen herkse aynı durumu yasıyordur dıye dusunuyorum.bence normal ınsan onemsedıgı ınsana kızar .aslında buyutmemek gerekıyor ama kör aşık gıbıyız.ya olucak ya olucak:32: bende sevgilime çok kızıyorum ama cokta sevıyorum oda bana kızıyor demekkı oda benı cok sevıyor dıye dusunuyorum:9::66:

Back
X