- 10 Mart 2015
- 774
- 304
bi çocuk var 4 senedir beni seviyor.. ilk başlarda herşey güzeldi buluşacaktık ama bu ilk buluşmaya gelmedi yanımdan geçti üstelik ... neden gelmedin diye sorduğumda görmedim seni dedi.. meğersem utanmış tabi bunu sonradan söyledi.. o olaydan sonra bana bi soğuma geldi araya mesafe koydum.. faceden yazıyor engelliyorum başka face açıyor yine aynısı.. böyle baya gitti son 1 senedir felan ara ara telde konuşuyoruz o hala seviyor ama ben bi türlü sevemiyorum.. nerde beni sevmeyen dengesiz var onu buluyorum böyle temiz bir çocuğu sevemiyorum ha bi de biz hala buluşmadık.. lisede aynı okuldaydık hergün birbirimizi görürdük ama hiç yanıma gelme cesaretinde bulunmadı tabi bende o sıralar çocuğa yapmadığımı bırakmadım ah mı etti ki diyorum mutlu olamıyorum çünkü ona da sordum senin kötülüğünü asla istemem yapmadım dedi.. bazen bi deli cesareti geliyor 4 sene kim kimi platonik sever çık diyorum sonra ya sevemezsen bu sefer daha çok üzülür dur diyorum.. var mı başına böyle bir olay gelen.. akıl verin lütfen.. mutsuzluktan çok yoruldum artık