insan sevemediği birini birgün çok sevebilir mi ?

happylove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
774
304
bi çocuk var 4 senedir beni seviyor.. ilk başlarda herşey güzeldi buluşacaktık ama bu ilk buluşmaya gelmedi yanımdan geçti üstelik ... neden gelmedin diye sorduğumda görmedim seni dedi.. meğersem utanmış tabi bunu sonradan söyledi.. o olaydan sonra bana bi soğuma geldi araya mesafe koydum.. faceden yazıyor engelliyorum başka face açıyor yine aynısı.. böyle baya gitti son 1 senedir felan ara ara telde konuşuyoruz o hala seviyor ama ben bi türlü sevemiyorum.. nerde beni sevmeyen dengesiz var onu buluyorum böyle temiz bir çocuğu sevemiyorum :KK43: ha bi de biz hala buluşmadık.. lisede aynı okuldaydık hergün birbirimizi görürdük ama hiç yanıma gelme cesaretinde bulunmadı tabi bende o sıralar çocuğa yapmadığımı bırakmadım :KK43: ah mı etti ki diyorum mutlu olamıyorum çünkü ona da sordum senin kötülüğünü asla istemem yapmadım dedi.. bazen bi deli cesareti geliyor 4 sene kim kimi platonik sever çık diyorum sonra ya sevemezsen bu sefer daha çok üzülür dur diyorum.. var mı başına böyle bir olay gelen.. akıl verin lütfen.. mutsuzluktan çok yoruldum artık

Siz bulusma karari aliyorsunuz ve cocuk yanindan gecip gidiyor? :rolleyes:
Bosluktasin sanirim.. sevmiyorsan zorla olmaz..
Ama sans verip yakindan tanisabilirsin..belki bilmedigin cok güzel yanlari vardir..

çok sevdiğim bir arkadaş vardı.baya aşık oldu acılar çekti aldatıldı.yıllardır onu seven çocuk sans isteyince kimlere kimlere şans verdim ona mı vermiyim demişti.nişanlılar şimdi maşşallah

Siz bulusma karari aliyorsunuz ve cocuk yanindan gecip gidiyor? :rolleyes:
Bosluktasin sanirim.. sevmiyorsan zorla olmaz..
Ama sans verip yakindan tanisabilirsin..belki bilmedigin cok güzel yanlari vardir..
aslında o kararı birlikte aldık.. okul çevresinde olacaktı zaten.. sonradan da utandım dedi işte.. boşlukta değilde çok kırdım onu bi tür vicdan azabı diyebiliriz

çok sevdiğim bir arkadaş vardı.baya aşık oldu acılar çekti aldatıldı.yıllardır onu seven çocuk sans isteyince kimlere kimlere şans verdim ona mı vermiyim demişti.nişanlılar şimdi maşşallah
ne güzel.. ihtimaller var yani teşekkür ederim

bi çocuk var 4 senedir beni seviyor.. ilk başlarda herşey güzeldi buluşacaktık ama bu ilk buluşmaya gelmedi yanımdan geçti üstelik ... neden gelmedin diye sorduğumda görmedim seni dedi.. meğersem utanmış tabi bunu sonradan söyledi.. o olaydan sonra bana bi soğuma geldi araya mesafe koydum.. faceden yazıyor engelliyorum başka face açıyor yine aynısı.. böyle baya gitti son 1 senedir felan ara ara telde konuşuyoruz o hala seviyor ama ben bi türlü sevemiyorum.. nerde beni sevmeyen dengesiz var onu buluyorum böyle temiz bir çocuğu sevemiyorum :KK43: ha bi de biz hala buluşmadık.. lisede aynı okuldaydık hergün birbirimizi görürdük ama hiç yanıma gelme cesaretinde bulunmadı tabi bende o sıralar çocuğa yapmadığımı bırakmadım :KK43: ah mı etti ki diyorum mutlu olamıyorum çünkü ona da sordum senin kötülüğünü asla istemem yapmadım dedi.. bazen bi deli cesareti geliyor 4 sene kim kimi platonik sever çık diyorum sonra ya sevemezsen bu sefer daha çok üzülür dur diyorum.. var mı başına böyle bir olay gelen.. akıl verin lütfen.. mutsuzluktan çok yoruldum artık
oda pek temiz değilmiş hani

dengesizin önde gideniymiş

buluşmaya geliyor kaçıyor:KK70:

oda pek temiz değilmiş hani

dengesizin önde gideniymiş

buluşmaya geliyor kaçıyor:KK70:
onu hiç anlayamadım zaten.. şimdi bile hani diyorum belki buluşursam ısınırım sempatik gelir bunları içimden söylüyorum tabi :)) bulussak mı felan diyorum sınavım bitsin olur diyor sanki ben psikolojisini bozucam

Insan sevmedigi biriyle evlenirse yadasevgili olursa olacak olan su sevebilecegi biri karsisina cikinca ortalik kkarisir.cok dusuk ihtimal sonradan sevmek.

birlikte zaman geçiricek şeyler yapın.ortak ilgi alanları bulun belki içiniz ısınır olmazsa da hayırlısı der o defteri tamamen kapatırsınız
buluşmaya pek yanaşamıyor.. çok çekengen çok bi de sanırım kendini yanıma yakıştırmıyor ondan

Insan sevmedigi biriyle evlenirse yadasevgili olursa olacak olan su sevebilecegi biri karsisina cikinca ortalik kkarisir.cok dusuk ihtimal sonradan sevmek.
onu da düşünüyorum.. bilmiyorum çok çıkmazdayım

Kendimden yola cikarsam ben de ilk isinamadigim kisiye sonradan asla isinamam diye dusunuyordum. Gecen yaz birisiyle gorustum bir sure 2 ay kadar. Ama canim hic cekmiyordu. O cok olsun istiyordu, cok sIk telefon etmeler, mesajlar atmalar, ben iyice bunalmistim ki asiri ilgiyi seven birisi degilim. Resmen hoslaniyor musun benden diye her bulusmada baski yapiyordu. Sonradan isinirim belki diye sans verdim baktim olmayacak ayrildim. Gel zaman git zaman iletisimi koparmadik, arkadasca devam ettik. O baskiyi ve ilgiyi uzerimden kaldirinca ben farkli dusunebildim. O da hatalarini anladi. Ikimizde farkli taniyabildik birbirimizi. Yaklasik bir yil sonra tekrar deneme karari aldik, ikimizde olumluyuz simdi.

Eskiden olsa olmaz derdim simdi olabilir diye dusunuyorum. Bence kendisine sizi biraz kendi halinize birakmasini soyleyin. Siz de asiri ilgiden bunalmissiniz sanki. Bu sure zarfinda dusuncelerinizde ve hislerinizde degisiklikler olursa olumlu yonde, deneme karari alirsiniz. Fakat gormeden konusmadan olmaz tabiki. Yuz yuze gorusmeden olur mu?

bu işler bi şans vereyimle filan olmaz ya severseniz ya sevmezsiniz ki daha buluşmaya bile çekinen biriyle zor erkek biraz girişken olacak.

Bakarsak 4 sene ardimdan kosmus, beni seviyor galiba derdim.
Ama sinavi gecemezdi benim gozumde, bi erkegin kendine oz guveni olmali.
Bu cok onemli benm gozumde.
Yasadim gordum.

Kac yasindaymis o yanindan gecip gittigi vakit? Su an kac yasinda?

1)olmayınca olmuyor zilyon yıl geçsede.
2)koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi dendiği durumlarda insanlar seviyom sanabilir.

sen bence birkaç defa buluş ama tabi arkadaş olarak buluş bunu ona da söyle, yan yanayken belki ısınabilirsin, belli olmuyor bu işler gerçekten, kimi sevgiler uzak olunca artar kimiside yakın olunca artar

Bende eşimi hiç begenmemistim iyi bı insan olduğu için ve arkadaşlarımın israriyla kabul etmiştim çok şükür mutluyum ve esimide çok seviyorum

X