İnsan unutmaya başladığını nasıl anlar?

Son asamalardasin tatlım hiç dert etme yakinda guluceksin ağladığını şeylere sadece gülüp hatirliycaksin herseyi.

Belirli bir süre sonra kırgınlık bile kalmıyor. Benim 3 yıl süren bir ilişkim vardı. Çok sudan sebepler yüzünden bitti. O zamanlar yine hep buraya yazar fikir alırdım ben ne yapacağım diye. Günlerce ağladım sızladım ama sonra öyle bir noktaya geldim ki ben bile hayret ediyorum.

Geçtiğimiz yaz ayrıldığım kişi bulunduğum şehire geldi benimle görüşmek istedi. Bende hep bu anı bekliyordum tabi ki. Gittim ama daha fazla vaktim olmasına rağmen yarım saat oturtabildim onunla. Öylesine her şey bitmiş ve öyle uzaklaşmışım ki daha fazla kalmak bile gelmedi içimden. Ayrılırken elini bile sıkmayacaktım o uzatmasaydı.

Şimdi ne zaman adı geçse aman diyorum iyi ki bitmiş hiç bir şey hissedemiyorum artık. Hiçbir şeyini merak etmiyorum.

Nasıl oldu bilmiyorum ama iyi oldu. Umarım sen de bir an önce atlatırsın :) zamanla can sıkıntısı da kalmaz merak etme.
Nasil bu kadar guclu olabildiniz? Ben 1,5 ay önce terkedildim ve dunya basima yikildi ve suan da bile agliyorum hersey uzerime geliyor sanki dunyada yapayalniz kaldim. Defalarca kapisina gittim ama yok olmuyor. Yikildim perisanim ben nasil atlaticam bu durumu

Back
X