Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kurtarılabilecek bir evlilik ise elinizden geleni yapın yok şiddet,aldatma,umursamazlık var ise kaç kurtar kendini.Manen cokmus durumdayim.. hicbirseyin ustesinden gelemeyecek gibi. Bosanmak uzereyim 21 gun oldu evden ayrilali esimde aramiyo benimde donmeye niyetim yok ama iste grurum dahada eziliyo aramadikca. Saglikli dusunemiyorum
kurtarılabilecek bir evlilik ise elinizden geleni yapın yok şiddet,aldatma,umursamazlık var ise kaç kurtar kendini.
Evliliğini kurtarmaya çalışsaydı arardı ne düşünüyorsun hayatına bak.Sidder var ne yazikki aslinda iyiyken harika ama kotuyken cok kotu bende dayanamiyorum benimde agzim bozuk iyiden iyiye yedik birbirimizi ne yazikki toplanmaz artik cok uzuluyorum. Sanki hicbirseyin ustesinde gelemicek gibi. Cok asagiladi beni hic misim gibi empoze etti. 3 yillik evliyim bir donem calisabildim okulda oda zor bela. Bosnma gundeme gelince hep burda calisan benim istifa et git bosanmani memleketinde ac diye zorluyordu bende dayanamadim yine 21 gun once. Yine geldim eve ama ilk defa ben aramdim. Oda zaten hep aramazdi. Yine aramadi. Boyle oldugunu biliyorum ama uzuluyorum yinede
Maalesef insanlar gerçek yüzünü aynı evi paylaşmaya başladıktan sonra gösteriyor.Herşeyi anlarım da şiddetin telafisi yok.Bunu anlayamam elleri kırılsın.Seviyirmusum yoksa zormu geliyir yeniden baslamak yada korkuyorum unutamiyorum. Acaba diyorum ben mi zorladim da bu kadr kotu biri olsu. Kotu biri olsuguna inanmak istemiyorum. Herkese iyi bana niye kotu
Maalesef insanlar gerçek yüzünü aynı evi paylaşmaya başladıktan sonra gösteriyor.Herşeyi anlarım da şiddetin telafisi yok.Bunu anlayamam elleri kırılsın.
karşı taraf ile bağlantı kurman lazım barışmak istiyorsan eger bu işin ayıbı olmaz iki taraftan biri adım atmalı.Sorunlar konuşulmalı aileniz de devreye girerek.Şiddet varsa gurup tedavisi alabilirsiniz beraber.Düzeltilebilir aslında ama sürekli şiddet varsa bırak cehenneme gitsin zaman herşeyin ilacı.İşe girin,kurslara katılın,gezin ,kitap okuyun gerekirse terapi alın.Nasio toparlicam kendimi.
karşı taraf ile bağlantı kurman lazım barışmak istiyorsan eger bu işin ayıbı olmaz iki taraftan biri adım atmalı.Sorunlar konuşulmalı aileniz de devreye girerek.Şiddet varsa gurup tedavisi alabilirsiniz beraber.Düzeltilebilir aslında ama sürekli şiddet varsa bırak cehenneme gitsin zaman herşeyin ilacı.İşe girin,kurslara katılın,gezin ,kitap okuyun gerekirse terapi alın.
Anladıgım kadarıyla Öğrenmensin peki atanamadın mı?Merkezlere başvurabilirsin.Özelde alacagın ücret iyiyse şayet merkeze taşınıp kendi hayatını idame ettirirsin.Ufaktan bir ev tutar yavaş yavaş evini dizersin.Ev tutana kadar da gidiş geliş yaparsın.Hayatını düşün aileni veya kocanı değil.Kocan karabatak gibi bişey sanırım.Seni başından atmış zaten.İş kur'A Başvur hemen ve internetten iş ilanlarına bak eminim bulacaksındır.Acikcasi tum yollari denedik aile terapiside almistik ama adimi hastaya cikardi. Doktorum diyen adam dayagi normal buluyodu diyebilirim. Ozel bi yerde kendi is yerine gitmistik terapistin. Esim kendini duzeltmeye calisti ama en fazla iki hafta iyiydik. Kafamdada son zamnlarda surekli bosanma vardi artik kotuyu gormekten sikilmistim, iyi oldugunda bile surekli kafamda kotu zamnlari yasiyordum. Duygusal olarak okadr coktum ki. Grurum incindi bi kac kere boyle evden ayrildigim olmustu ben zaten kiyimsizim hemen ufak biseyde duzeltek diye donuyordum eve. Esim kavgalarda baban adam olsaydi seni gondermezdi. Bana seni kakaladi bile dedi. Kaldiramiyorum ama nasil yeniden baslicam bilmiom. Bide simdi memlekette ilcenin koyundeyim donem ortasi is bulamiyorum ailemde ogretmenlikden baska is olmasin diyo. Evlendikten sonra arkadaslarimla iletisimim baya koptu suan dertlesebilecegim cok az insan kaldi. Arayanim soranim yok diyecek kadar az. Is yok arkadas yok ailem yanimda ama beni nekadar anliyolar soru isareti? Bazen ev gecindiremedigimi soyluyorlar koy yerinde konusmalar farkli insanlar kusur arayip dedikodu cikariyorlar faln.. dort yanim duvar gibi. Duygusuzum. Esim denecek adam 21 gundur aramiyo. Garip ya kendimi acayip degersiz hissediyorum hic bi isi basaramayan kendini sevdiremeyen...
Anladıgım kadarıyla Öğrenmensin peki atanamadın mı?Merkezlere başvurabilirsin.Özelde alacagın ücret iyiyse şayet merkeze taşınıp kendi hayatını idame ettirirsin.Ufaktan bir ev tutar yavaş yavaş evini dizersin.Ev tutana kadar da gidiş geliş yaparsın.Hayatını düşün aileni veya kocanı değil.Kocan karabatak gibi bişey sanırım.Seni başından atmış zaten.İş kur'A Başvur hemen ve internetten iş ilanlarına bak eminim bulacaksındır.
.Belki de yoklugunda değerini anlar ama Değerini bilmiyor şiddddet uyguluyor maaşı batsın .Altın tepside sunulmuş nimet olsa yenilmez.Değişik fikirler sunacak arkadaşlar da olaya bir el atsa keşkeEvet ogretmenim. Ne yazikki bulundugum sehir merkezine 2 saat uzaklikdayip git gel zor l. Askeri ucretede raziyim ama iki ozel okul var is sikinti. Ben otelde resepsiyonist isi buldum ailem skkinti cikardi en azindan okullar baslayana kadar dedim ama iste. Ben bisi deyince sen hizli hareket ediyoaun su bu diyolar. Grurum incindi elim hemen ekmek tutsjn istiyorum desemde acele etme diyorlar. Esim olacak adam evden ayrilmadan bana sen git tatiel cikarim diyordu. Adam 6 lira maasi var benim askeri ucret calistihim yerden istifa etmemi ordan gitmemi istedi. Yoksa bosanamazmisim. Aslinda o kendince bosanmamak icin yapiyor ama insani korkutarak bi yere kadar bisi yaptirirsin. Keake korkutarak degil sevdirerek elinde tutsaydi beni. Heraey farkli olabilirdi
.
Cok seviniirm cunku baya yitik hissediyorum kendimi toparlanmam lazim..Belki de yoklugunda değerini anlar ama Değerini bilmiyor şiddddet uyguluyor maaşı batsın .Altın tepside sunulmuş nimet olsa yenilmez.Değişik fikirler sunacak arkadaşlar da olaya bir el atsa keşkeNooption C captain price
Hannaz
HanimKelesimiGetir bir el atın kızlar...
.Belki de yoklugunda değerini anlar ama Değerini bilmiyor şiddddet uyguluyor maaşı batsın .Altın tepside sunulmuş nimet olsa yenilmez.Değişik fikirler sunacak arkadaşlar da olaya bir el atsa keşkeNooption C captain price
Hannaz
HanimKelesimiGetir bir el atın kızlar...