Insan yalniz kalmamali?

Evliliğinde şiddet varmış,bence ne sevgi nede saygı kalmış,eşi takmıyor sevmiyor saymıyor üstelik..
Mesleğide varmış ne güzel,kendi ayakları üzerinde durabilecek maddi imkanı olan birisi üstelik..
Eşi bencil sen git ben tatile gidecem diyebiliyorsa bu adamdan ne eş nede baba olur.
Safi kendini düşünen birisi..
İyi düşünün size değer vermeyen bir adam bundan sonrada asla değer vermez..
21 gündür aramayan adamdan bişi beklemeyin bence,konuşun boşanma yoluna gidin..
İyi bir iş bulduktan sonra kendi hayatını kurmalı diye düşünüyorum bende.

Evliliğinde şiddet varmış,bence ne sevgi nede saygı kalmış,eşi takmıyor sevmiyor saymıyor üstelik..
Mesleğide varmış ne güzel,kendi ayakları üzerinde durabilecek maddi imkanı olan birisi üstelik..
Eşi bencil sen git ben tatile gidecem diyebiliyorsa bu adamdan ne eş nede baba olur.
Safi kendini düşünen birisi..
İyi düşünün size değer vermeyen bir adam bundan sonrada asla değer vermez..
21 gündür aramayan adamdan bişi beklemeyin bence,konuşun boşanma yoluna gidin..

Anlasmali bosanmayi kabul etmisti ben agirdan aliyorum ailemin parasiyla davayi acmak istemedigimden acikcasi. Siz gormus gecirmis birisiniz annane olacagim yazmissiniz. Ben neden bu durumdaayim. Ben nasil anne olacagim. Neden bukadr yalniz hissediyorum.

Keske is bulmak duzuen kurmak koaly olsaydi. Birine guvenim yola cikiyorsun uc yil harciyorsun ve geride hic kaliyor. Neymis onun hayati onun duzeni ben bosanmak istiyormusum. Sanki ruyamda gordum bosanmak istedim. Bunaldim kaldiramiyorum hic birseyi. Anlamiyor anlasaydi keske ne guzel olurdu..

Kesinlikle öğretmenmiş ne güzel işte..
Önce işi olacak sonrada yeni bir hayata merhaba diyecek..

Anlasmali bosanmayi kabul etmisti ben agirdan aliyorum ailemin parasiyla davayi acmak istemedigimden acikcasi. Siz gormus gecirmis birisiniz annane olacagim yazmissiniz. Ben neden bu durumdaayim. Ben nasil anne olacagim. Neden bukadr yalniz hissediyorum.

Anlaşmalı istiyorsa kabul edin hemen,bu boşanmayı çekişmeliye çevirirseniz çok yıpranırsınzı..
Aslında bir çok mutsuz kadın etrafta,kimi çekiyor kimide çekemem bunu diyip ayrılıyor..
Şu anda çocuğunuz yok herhalde demi,böyle ilgisiz bir adamı baba yapmak ona çok birşey katmaz..
Ailenizden destek isteyin,ne yaşadıysanız en azından bilsinler durumunuzu..

Ailem biliyor kac seferdir eve gelip gittigim icinde artik alisiklar. Hala gelecek diye bekliyorla ama bende onlarda iyi biliyo bitti artik kabul. Ama bukadrmi degersizdim neden ya neden bukadr degersizdim. Bi kadin masil olmaliydi ben uc kurusluk degilmiydim. Cok yipratti bu dusunceler. Istifa ettim herseyi birakip geldim. Tamm gecinemedigimiz kabul ediyorum bende ama boyle kopek bile birakilacagi yere kadr birakilir arkasina bakilir. Ben neyim ya bi benmiyim boyle asagilanan. Bende mi problem. Ben bundan sonra ne olacagim. Hepmi boyle. Onun cinsel isteklerini cani istesigini yapinca iyisin ya sonra. Hicmisim ya hic. Kaldiramiyorum.

Canm oncelikle uzulme rabbim neyler neylerse guzel eyler Kac seferdir baba evine gelmek zorunda kaliyormussun ozmnlarda aramismiydi seni yada kac gunde aramisti

Canm oncelikle uzulme rabbim neyler neylerse guzel eyler Kac seferdir baba evine gelmek zorunda kaliyormussun ozmnlarda aramismiydi seni yada kac gunde aramisti
Ozamnlarda da ben aramadan aramiyordu. Cok kirildim ya cok hemde. Bana bukadr seyi yasatan biriyle olmayacagini aklim soyluyor ama kalbim keske boyle olansaydi diyor.. Allahtan sadece anlamasini istiyorum..

Tabi esinide da bilmeden yorum yapmak dogru olmaz ama iki ihtimal var ya gercekten gereksiz bir insan dusunup kendini yormaya bile degmicek insan ki oyle gozukuyo yada oda hakli oldugu kirildigi yerler ya senin aramani bekliyo yada artik gercekten kafasinda bitirdi bu isi oda senden korktugu icin bekliyo ancak nolursa olsun kendi aranizda konusmalisiniz. Ama konusurken ikinizinde akli basinda guvendiginiz icinde allah korkusu olan insanlari araci yapmaniz iyi olacaktir tabi duzeltmeye niyeti varsa esinin
4/NİSÂ-35: Eğer eşlerin arasının açılıp birbirinden ayrılacaklarından endişe ederseniz, bu takdirde erkeğin ailesinden bir hakem, kadının ailesinden de bir hakem tayin edin. İki taraf da işi düzeltmek dilerse, Allah aralarını bulur ve onları uyuşmaya muvaffak eder. Şüphesiz Allah, her şeyi hakkıyla bilendir ve her şeyden hakkıyla haberdar olandır.
Canim sonuc nolursa olsun allah herseyi goruyo hakli oldugunu VICDANEN dusunuyosan. Ben yapacagimi yaptim o sahip cikmadi yuvama diyosan icinde ki biz erkekler uzerine emanetiz o emanetine sahip cikmamanin karsiligini alacaktir ALLAHA SIGIN

Tabi esinide da bilmeden yorum yapmak dogru olmaz ama iki ihtimal var ya gercekten gereksiz bir insan dusunup kendini yormaya bile degmicek insan ki oyle gozukuyo yada oda hakli oldugu kirildigi yerler ya senin aramani bekliyo yada artik gercekten kafasinda bitirdi bu isi oda senden korktugu icin bekliyo ancak nolursa olsun kendi aranizda konusmalisiniz. Ama konusurken ikinizinde akli basinda guvendiginiz icinde allah korkusu olan insanlari araci yapmaniz iyi olacaktir tabi duzeltmeye niyeti varsa esinin
4/NİSÂ-35: Eğer eşlerin arasının açılıp birbirinden ayrılacaklarından endişe ederseniz, bu takdirde erkeğin ailesinden bir hakem, kadının ailesinden de bir hakem tayin edin. İki taraf da işi düzeltmek dilerse, Allah aralarını bulur ve onları uyuşmaya muvaffak eder. Şüphesiz Allah, her şeyi hakkıyla bilendir ve her şeyden hakkıyla haberdar olandır.
Canim sonuc nolursa olsun allah herseyi goruyo hakli oldugunu VICDANEN dusunuyosan. Ben yapacagimi yaptim o sahip cikmadi yuvama diyosan icinde ki biz erkekler uzerine emanetiz o emanetine sahip cikmamanin karsiligini alacaktir ALLAHA SIGIN
Ne guzel demissiniz.. keske duzelebilecek bisey kalsaydi dul kalmak simdiden cok zor insanlar nasil tahammul ediyormus anlamiyorum... ara ara cildiracakmisim gibi geliyor. Neden boyle oldu diyorum sonra imtihan diyorum sinirlerimbiyice bozuldu. Hic bi arkadasim kalmamis birine sarilarak saatlerce aglayasim var

Bosan demek cok zor yuva kolay kurulmuyo bende 10 yillik evliyim cok sikinti cektik problemlerimiz oldu belki daha buyuk seyler ozellikle aileler hususunda ikimizde mahkeme yolunu tutmustuk. Neyse hala mutlu bi yuvamiz var ayfilmak isin kolay kismi sabreden mukafatini alir bu dunyada gormese ahirette gorur

Hatali oldugunu dusundugun ve gercekten bir evde bir bayanin boyle yapmasi gerekiyodu ve bende oyle yaptim dedigim konulari onunkileri hic katmadan dusunmeden sen yaptin ben yaptim kavgasina girmeden kendi ne bi sakin kafayla sorarmisin ama kendine gercekci olmani oneririm hangi taraf daha agir basiyor.

Bosan demek cok zor yuva kolay kurulmuyo bende 10 yillik evliyim cok sikinti cektik problemlerimiz oldu belki daha buyuk seyler ozellikle aileler hususunda ikimizde mahkeme yolunu tutmustuk. Neyse hala mutlu bi yuvamiz var ayfilmak isin kolay kismi sabreden mukafatini alir bu dunyada gormese ahirette gorur

Hatali oldugunu dusundugun ve gercekten bir evde bir bayanin boyle yapmasi gerekiyodu ve bende oyle yaptim dedigim konulari onunkileri hic katmadan dusunmeden sen yaptin ben yaptim kavgasina girmeden kendi ne bi sakin kafayla sorarmisin ama kendine gercekci olmani oneririm hangi taraf daha agir basiyor.
Uzun zamandir dusunuyorum gercekten elimden geleni yaptim ama anlamiyor. Beni cok asagiladi eziyet etti yani anlatsam bu adamla niye hala dusunuyorsun canini kurtarmisin bile diyebilirsiniz. O kadr zayif hissediyorumki kendimi yanimda biriso olsun istiyorum ailem yanimda ama anlatamiyorum uzulmesinler diye. Hungur hungur sarilarak aglayasim var.. bana dedikleri beni sevemeyisi. Bi kadin olarak sevdiremeyisim. Bensiz rahat edecegini soylemesi. Benim zorluk cekmem ama adamin umrunda olmamasi ve hayatimi zorlastirmak ocon nisbet yapmasi... neden bilmiuorum cok duygusalim adama akilli aglayamadigimdan galiba..

Senin icin bi onemi kalmamis sen bitirmis gibisin sanki
Peki o ne diyo sorabilirmiyim
Oda ben evden ayrilamadan gitme diyordu ama bu kapidan cikarsan bidaha peainden gelmem diyordu ki oylede oldu 38 gundur aramiyor sormuyir ama beni sinirlerimi bozmam icin elinden geleni yapiyor. Ozellikle son yaptigi cok agrima gitti. Bana evliligimizde hep paragoz diyordu ben onunla makami mevkisi icin evlenmisim.ben ebden kupesini bile birakip ciktim artik laflari agrima gidiyordu. Onun yuzunden isimden istifa etmek zorunda kaldim
Aslinda gecinmekten korkuyordum aa sukur ailem yanimda ve bi is buldum gibi ins calisyigimin hakkini verirlerse. Bu gecenlerde bankaya 250 lira atmis dava parasi diye bende duzenimi kurup acmak istiyordum davayi koyluk yerde duyulsin istemiyor ailem baska sehirde hayat kuruyorum. Ben giderken herseyi biraktigimi bileb adam parayi atmandan onceki aksma babami arayip elif davayi hrmen acacakti niye hala acmadi demis babamda duzenini kurup acacak sen bu kizin parasinin olmadigini bilmiyormusun madem oyle davayi sen acsaydin yada gelmeden orda halletseydiniz gibi birsey demis bu bana 30 35 gun sonra para yolluyo ve babam dedi diyeymis yani kendi dunyasinda babam ondan bosanma davasi icin para istemis gibi lanse ediyor. Bukadr kotu nasil olabilir beni bukadr nasil kirbilir bilmiyorum. Zaten evliligim surekli asagilanmayla gecti. Birde gider ayak boyle yapmasi bitirdi beni cok kotu yapti

Back
X