• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insana zorla görümcelik yaptiracak!!

evsizmutsuzcocuksuz

O işler öyle olmuyor ustaaa!!!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
116
101
18
37
Dert ustune dert bu nasi bi donem hayirlisi..

Baslik baya itici ama yazacaklarimi okuyup yeniden karar verin kizlar.

Bugun abim evlendi dugunden yeni donduk.buyuk abimin karisiyla aramiz cok iyiydi ta ki bugun evlenen abim evlenme karari alana kadar..
Abim cocuklarina ozel sofor resmen okula getir gotur sinema gezme hersey..
Adam yengemiz yuzunden evlenemedi resmen kac kiz bulduk tas koydu.neyse iste yeni gelini bildiginiz kiskaniyo kac yas buyuk kadin.bugun bana dugunu zehir etti yanima oturdu bi sn susmadi.yok onun dugununde su yokmus herseyi buna cok gormusler bi sacini bile yaptirmamislar duyan da der ne zavalli vah vah.yengem kapaliydi haliyle sacini yaptiramadi simdi ise acik ve sacimi yaptirmadiniz diyo bugun bana.aynştayn was here..
Neyse hadi bu tamam gecen gun yegenim sinirlerimi ziplatti soyledikleriyle.yengem demis ki buna babanannen senle cok ilgilendi seni benden uzaklastirdi simdiyse sana icimden annelik yapmak gelmiyo.ya hadi eltini kiskandin 12 yasindaki cocuktan ne istedin.ustelik rahmetli annem kanser hastasi oldugu halde bakicilara birakmadi yegenimi.calisiyodu kendisi.boyle nankorluk olabilir mi ya?goruslerinizi bekliyorum

Dert ustune dert bu nasi bi donem hayirlisi..

Baslik baya itici ama yazacaklarimi okuyup yeniden karar verin kizlar.

Bugun abim evlendi dugunden yeni donduk.buyuk abimin karisiyla aramiz cok iyiydi ta ki bugun evlenen abim evlenme karari alana kadar..
Abim cocuklarina ozel sofor resmen okula getir gotur sinema gezme hersey..
Adam yengemiz yuzunden evlenemedi resmen kac kiz bulduk tas koydu.neyse iste yeni gelini bildiginiz kiskaniyo kac yas buyuk kadin.bugun bana dugunu zehir etti yanima oturdu bi sn susmadi.yok onun dugununde su yokmus herseyi buna cok gormusler bi sacini bile yaptirmamislar duyan da der ne zavalli vah vah.yengem kapaliydi haliyle sacini yaptiramadi simdi ise acik ve sacimi yaptirmadiniz diyo bugun bana.aynştayn was here..
Neyse hadi bu tamam gecen gun yegenim sinirlerimi ziplatti soyledikleriyle.yengem demis ki buna babanannen senle cok ilgilendi seni benden uzaklastirdi simdiyse sana icimden annelik yapmak gelmiyo.ya hadi eltini kiskandin 12 yasindaki cocuktan ne istedin.ustelik rahmetli annem kanser hastasi oldugu halde bakicilara birakmadi yegenimi.calisiyodu kendisi.boyle nankorluk olabilir mi ya?goruslerinizi bekliyorum
Babaannen seninle çok ilgilendi içimden sana annelik yapmak gelmiyor nedir tövbe yarabbim ya

Boşver. .
Kıskançlık oluyor genelde. .

aynen bende en kucuk eltiyim.en buyuk eltim tek denk getirse bogazima sarilacak...
toplandik cay iciyoruz bana dik dik sinili sinirli bakiyor benim ona baktigimi farkedincede guluveriyor..bu kadarda cift yuzlu.
esim nio gel bitanem cay ic deyip cay doldurdu diye kallkti gityi manyak.
ama bende sizden tirstim elti kiskancligi cektim de gorumce kiskancligi daha cevval oluyor

Bazi gelin gorumceligi bazi gorumce gelinligi hakediyor :KK53: bilmem anlatabildim mi :KK53: kimse kimsenin sacma kiskancliklarini cekmek zorunda degil . Herkes haddini bilsin:KK30:

bazi insanlarin icinde bu kiskanclik var maalesef. Hic anlam veremedigim birseydir...Bence siz hic karismayin. Bunlarin isi belli olmaz. Bakarsiniz iki elti kaynasirlar, cok iyide anlasirlar. Sonra siz arada kalmayin....

Yegeninize böyle bir laf etmeside cok yanlis olmus...

ya nolursa olsun kımseye bırsey dememek gerek
mesela bızım bı gelınımız var :)
:D :D :D allah uzun omur huzur versın
bide akıl hayırlısıyla
en ıyısı boylelerıyle araya mesafe koymak
ne sen onun sevıyesıne dusersın ne o senın sevıyene cıkar
herkesın yetıstırılmesı tarzı bakısı farklıdır oldugu gıbı kabul edıp bol bol alllahtan sabır ve olmayana akıl dilemek lazım

:KK35:yeni gelini kıskanmış yazık.. ama insan çocuğunu niye üzerki ben de buna takıldım..
bu yenge daha çok konu açtırır size

Back
X