• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insana zorla görümcelik yaptiracak!!

Cnm yaaa hiç ama hiççç karışma üç erkek kardeşim var ve üç yengem engin deneyimlerime dayanarak söylüyorum yeni gelini eski gelinler ilk kıskanır sonra kanki olur bir bakarsın sana diğer eltiyi kötülerken akşam beraber selfi cay kahve muhabbetleriyle dedikodunun dibine vurmuşlar ve hatta erkek kardeşin abin veyahut yigeninden sabah eltiyi çekiştiren akşam seni cekiştirdigini ogrenirsin sen kendine ve yigenlerine kardeşlerine bak sana iyiler ve samimilerse veya kötüler oyuncularsa sen insanına göre hakkıyla muamele yap onların arasına girme

bunu birde gelin tarafından dinlemek lazım sanırım
aynısını biz de yaşadık.
benim kv kanser teşhisi kondu ben doğum yaptım ben çocuğumu bile emziremiyordum çünkü kv vermiyordu evet ağustos sıcağında prematüre bebek sabahtan akşama (eşim işten gelene kadar ) kucakta. benim kv nin iki lafından biri bunu ben doğurdum benim kızım sen cici annesin hadi git işe onun evi benim evim ben onu evime götüreceğim
gel emzir git,haftasonları gel sev çocuğu git size göndermem sizde yatmayacak memeyi bıraksın bizde kalacak. sonra ben bunu nüfusuma geçireceğim demeye başladı.hadi git artık işe ben kendime göre yetiştireceğim vs emzirmeye kalkması da cabası .. gideceği kreşe kadar planladı
eh bu kadın kanser teşhisi kondu diye bizde hı deyip geçiyoruz şimdi ....
bakıcıdan kıskandı kadın bakıcıyla neler yaşattı bize ki bakamayacağm bakıcı bulun diyen de kendisi..
şimdi ben bunları söyledikçe eşim senin için kötü diyor.
kadın resmen bunu ben doğurdum babası oğlum diyor ve ben dile getirince suçlu oluyorum ..
senin kaynana çatlak zaten, konu açtığında da yazmıştım, hele emzirmeye kalkması tam bir şoktu :KK57:
ama senin kaynana böyle diye, konu sahibinin annesini bilmeden, etmeden eleştiremeyiz:KK52:

Dert ustune dert bu nasi bi donem hayirlisi..

Baslik baya itici ama yazacaklarimi okuyup yeniden karar verin kizlar.

Bugun abim evlendi dugunden yeni donduk.buyuk abimin karisiyla aramiz cok iyiydi ta ki bugun evlenen abim evlenme karari alana kadar..
Abim cocuklarina ozel sofor resmen okula getir gotur sinema gezme hersey..
Adam yengemiz yuzunden evlenemedi resmen kac kiz bulduk tas koydu.neyse iste yeni gelini bildiginiz kiskaniyo kac yas buyuk kadin.bugun bana dugunu zehir etti yanima oturdu bi sn susmadi.yok onun dugununde su yokmus herseyi buna cok gormusler bi sacini bile yaptirmamislar duyan da der ne zavalli vah vah.yengem kapaliydi haliyle sacini yaptiramadi simdi ise acik ve sacimi yaptirmadiniz diyo bugun bana.aynştayn was here..
Neyse hadi bu tamam gecen gun yegenim sinirlerimi ziplatti soyledikleriyle.yengem demis ki buna babanannen senle cok ilgilendi seni benden uzaklastirdi simdiyse sana icimden annelik yapmak gelmiyo.ya hadi eltini kiskandin 12 yasindaki cocuktan ne istedin.ustelik rahmetli annem kanser hastasi oldugu halde bakicilara birakmadi yegenimi.calisiyodu kendisi.boyle nankorluk olabilir mi ya?goruslerinizi bekliyorum
keşke biraz daha açıklayıcı yazsaydınız 2 tane abiniz var büyük olan abinizin eşi yengeniz yeni evlenen abinizin eşini kıskanıyor öyle mi

Böyle şeyler oluyor maalesef, özellikle eltiler arasındaki kıskançlığın sebebi bu, ona yapılan bana yapılmadı ona alınan bana alınmadı gibisinde...benim eltim benden büyük benden önce evlendi ona ne yapıldı görmedim. Görseydim kıskanırmıydım bilmiyorum. Ve aramızda yaş farkı çok eğitim farkı kafa yapısı farkı çok o yüzden bir araya gelip de bir sohbetimiz olmadı.
Özellikle ailenin imkanlarını kullanan bir gelin aileye başka bir gelin gelsin istemez. Ben bunları bile normal karşılayın hee hee deyin geçin derdim ama çocuğuna öyle demesine üzüldüm, ölmüş anneniz hakkında o şekilde çocuğa konuşmasına..gerçekten de yeğeniniz doğru mu söylüyordur? :(
Bence ikisinden de uzak durum valla arada kaynar gidersşnşz sinirleriniz yıpranır mahvolurusunuz...gerçekten de kötü görümceye çıkar adınız.

senin kaynana çatlak zaten, konu açtığında da yazmıştım, hele emzirmeye kalkması tam bir şoktu :KK57:
ama senin kaynana böyle diye, konu sahibinin annesini bilmeden, etmeden eleştiremeyiz:KK52:
tabiki de bende zaten birde karşı tarafı dinlemek lazım dedim malum tek taraflı değildir. gelinin yaptığını da doğru bulmuyorum kv ne yaparsa yapsın evlat evlattır sonuçta...

Back
X