• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsandan soğumak..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dost sandığın kişiye fazla sarılma,gün gelir düşmanın olabilir....
düşman sandığın kişiye de sırtını dönme,güngelir o da dostun olabilir...
çok hoşuma giden bir sözdür...belki tam olarak yazamadım ama içeriği bu....
eğer çok samimi olduğum arkadaşımdan beklemediğim bir söz ya da hareket görmüşsem
ve hatasını bilip özür dilememişse silerim...
ama benim için değeri olmayan birinden aynı hareketi görürsem,üzülmem
çünkü değer vermemişim zaten...
KK da yaşamadım hiç,inşallah yaşamam da...
gerçekten hoş değil bu tür davranışlar...
insan insana her zaman lazım diye düşünüyorum...
sevgiyle kalın...

kızlar geçmiş konuları alevlendirmenin manası olmadıgını düşünüyorum
onca şey yaşandı onca kalp kırıldı her iki taraf da üzüldü
şimdi bahse konu arkadaşımız foruma girip yazmıyoken aynı mevzuları ısıtıp ısıtıp ortaya sürmek hoş değil
onca cabaya ragmen 2 kişi arasında halledilemeyen mevzuyu inatla gündeme getirmeyelim
laale sözüm sana, lütfen...

Hayır neyi anlamıyorum biliyor musun?
Neye kızdığımı,neler yaşadığımı bilmeden yorum yapıyorsun..
Foruma girip yazı yazmıyor olması benim kabahatimmiş gibi sürekli bu cümle kuruluyor.. Gelsin,ona gelme diyen mi var.. En azından gelmeye yüzü varsa gelsin.. O gün sana anlattım de mi? Ben de olsam gelemezdim dedim.. Sen benim üzerime bu kadar geleceğin kadar onunla irtibat kursan da neler yaşadığımızı öğrensen,ben buradayım diye hiç kimsenin beni bu kadar üzmeye,kızdırmaya hakkı yok! Hele ki onun yüzünden..
Asla! Kabul etmiyorum...
Siz nasıl olsa facebook'ta birbirinizi görüyorsunuz oradan ulaşabilirsin kendisine.. Hem nasıl olsa seni silmemiştir de mi msn ve gtalktan..

Hepinize hayırlı güzel günler diliyorum arkadaşlar...

Eğer beklemediğim bir davranış gördüysemde sağda solda üstü kapalı ya da açık
deşifre etmek yerine doğrudan kendisini aklımdan, kalbimden kaldırırdım...
Zamanında çok iyi dost olduğum, iyi kötü birşeyler paylaştığım biri günün birinde bana yanlış yaptıysa yaşanılan şeylerin hatırına susmasını bilirdim...Bilirim.

Ajitasyon yapıp ; oysa ben onun için neler yaptım demek bana göre değil.
Üzülürüm tabiki ama olmuyorsa herkes kendi yoluna....

Çok şükür benimde hiç olmadı :Saruboceq:
Ama şu k.k da iki kişi varki benim için değerleri paha biçilmez. yerimseniben

Hayır neyi anlamıyorum biliyor musun?
Neye kızdığımı,neler yaşadığımı bilmeden yorum yapıyorsun..
Foruma girip yazı yazmıyor olması benim kabahatimmiş gibi sürekli bu cümle kuruluyor.. Gelsin,ona gelme diyen mi var.. En azından gelmeye yüzü varsa gelsin.. O gün sana anlattım de mi? Ben de olsam gelemezdim dedim.. Sen benim üzerime bu kadar geleceğin kadar onunla irtibat kursan da neler yaşadığımızı öğrensen,ben buradayım diye hiç kimsenin beni bu kadar üzmeye,kızdırmaya hakkı yok! Hele ki onun yüzünden..
Asla! Kabul etmiyorum...
Siz nasıl olsa facebook'ta birbirinizi görüyorsunuz oradan ulaşabilirsin kendisine.. Hem nasıl olsa seni silmemiştir de mi msn ve gtalktan..

lale burada belli arkadaşların dısında kimse bilmiyor sanırım benim gibi olayın ne oldugunu
ama sürekli bi serzeniş sürekli bi veryansın hatta ve hatta hakarete varan imalar okuyoruz ara ara...
ve kimse kime neyin karşılıgı olarak bu sözlerin söylendigini anlamıyor, bilmiyor
eğer bu denli dillere pelesenk olacak derecede büyük bi sorun varsa bunu halledeceginiz yer forum değildir, olamaz...
kimsenin üzerine gittigim yok ayrıca
sadece artık bu tarz her topik açilisinda aynı tür serzenişler duymaktan sıkıldım
ve o gün konustugumuzda da söyledigim gibi; bunu sana yakıştıramıyorum.
bi insanı ha tekme tokat dayak manyağı yapmışsın ha iğneli mesajlarla psikolojik linç başlatmışsın inan hiç farkı yok
ve lütfen...
artık aranızdaki husumetin arenası KK olmasın...
vesselam....

Hem beklersiniz..hem beklemezsiniz..
Güvenmek bir paradoks gibi
Ama ben yaşadım bunu burda;sadece arkadaş listesinde kaldığımı gördüm
İyi günde..kötü günde.
Hayal kırıklığı işte..

Burada kimseye anlam yüklemesi yapmadım...
Gerek yok çünkü kimse olduğundan fazla değildir...
Düşüncelerine karşı sempati duyduğum arkadaşlar var yada hiç tarzım olmayan kişiler var.
Sevdiklerim var, benim için özel olanı var...
Yanıldıklarım var...
Ben düşüncemde yanılmışım demeyi bildiğim için kimse beni sırtımdan vuramaz...
Hepsi bu...

kimseyle beni sırtımdan vuracak.bana hayal kırıklığı yaşatacak kadar samimi değilim
ihanet duygusu önemlidir.üst düzeyde paylaşım gerektirir ki sonucunda ah yanıldım diyebilesin
ve eğer yanıldım demekse işin özü yani güvendiğin dağlara kar yağmasıysa
yanılttı değil yanıldımdır
ve yanılan bensem suçlu da benimdir.

Benim bu platformda olmadı...Hatta bazen bu ortamın çok dışında hissediyorum kendimi, özellikle dışarıya taşınmış daha da pekiştirilmiş arkadaşlıkları görünce..Nedense uzunca bir süredir en ufak hayal kırıklığına uğrama korkusuyla kolayca atabileceğim adımı atmamayı tercih etmek tekrarladığım davranışlar arasında yer aldı, herhalde ben çok hassasım, kırılganlığımın önüne geçebilirim inşallah...Dikkatimi çeken, yorumlarını takip ettiğim, oldukça beğendiğim üyeler var, ancak yaklaşamıyorum...
Şu aralar kalbimin kırılmaması lazım...

sanaldaki arkadaşlıkların ne denli içten,samimi,yalın ve riyasız oldugu tartışılır.. benim için kk da öyle! arkadaşlarımı kk dan ve arkadaş listemin dışına taşırmam..burada bayram olur kutlarım,ayda 1 hatrını sorarım,topiclerde fikir alışverişinde bulunur, pc mi kapatırım... kendi adıma burada arkadaş edinme çabası,isteği içinde diilim,kk yı seviyorum, güzel bir paylaşım sitesi,bulunma sebebimde paylaşım,ve birçok topicte hayata ve yaşama dair vs alabilecek derslerimi alıyor,verebilecek öneri ve yorumları paylaşmaya çalışıyrum...dolayısıyla beni cezbeden site ve içeriğindekiler,gerisi sorun diil.. ama herkese belli çerçeve de yüreğim açık!

sanaldaki arkadaşlıkların ne denli içten,samimi,yalın ve riyasız oldugu tartışılır.. benim için kk da öyle! arkadaşlarımı kk dan ve arkadaş listemin dışına taşırmam..burada bayram olur kutlarım,ayda 1 hatrını sorarım,topiclerde fikir alışverişinde bulunur, pc mi kapatırım... kendi adıma burada arkadaş edinme çabası,isteği içinde diilim,kk yı seviyorum, güzel bir paylaşım sitesi,bulunma sebebimde paylaşım,ve birçok topicte hayata ve yaşama dair vs alabilecek derslerimi alıyor,verebilecek öneri ve yorumları paylaşmaya çalışıyrum...dolayısıyla beni cezbeden site ve içeriğindekiler,gerisi sorun diil.. ama herkese belli çerçeve de yüreğim açık!

öyle deme be...
bazıları var ki kırılmasınlar incinmesinler diye pamuklara sarıp sarmalayasın geliyo :asigim:
ne kadar mutsuz olursan ol, hayatında bi şeyler ne kadar berbat gidiyo olursa olsun onlardan duydugun güzel bi haber yüzünde güller açtırıyo ve tabi ne kadar mutlu ne kadar şen şakrak olursan ol onlardan aldıgın uzucu bi haberle yer ile yeksan olabiliyor herşey...
cok uzun süredir netteyim
KK dısındaki hiç bir platformda insanlara değer vermedim, yaptıklarımdan ötürü üzülürler mi diye düşünmedim
kankilerle kurdugumuz senaryolar sayesinde birilerini keklerken klavye başında gülme krizlerine girdigimizde hiç vicdan azabı cekmedik
ama burası öyle değil
burası bambaşka...
eğer kıymetini bilirseniz öyle güzel hayat dersleri veriyor ki size...
öyle güzel dostlar kazandırıyor ki...
Allahıma çok şükür "dost" dendiginde aklıma düşen en az 5 güzel insan var KK bünyesinde
ve biliyorum ki onlar da bu kelimeyi duyduklarında ben geliyorum akıllarına...
şimdi onlara; "pcyi kapatırım biter beynimdeki ve yüreğimdeki işleri" demek nankörlük değil de nedir?
yo yoo...
inanın hiç de öyle değil.
Allah hepimizi iyilerle karşılaştirsin temennim bu
ve eminim ki benim gibi düşünen benimle aynı duyguları bi başkası yada başkaları için besleyen, gerçek dostlarını bulabilmiş onlarca hatta yüzlerce kadın var burada :içelim:

Merhaba hanımlar,
Sanalda veya reel de yaşadıkça Allah ömür verdikçe çok güzel dostluklarda edineceğiz,dost bildiklerimizden kazıkta yiyeceğiz,yaşımız kaç olursa olsun,yaşadıklarımızla büyümeye olgunlaşmaya devam edecek olan canlılarız biz.

KK dışında yaşadığınız kötü tecrübeleri yazınız ama lütfen bu sitenin üyeleriyle olan sıkıntılarınızı foruma taşımayınız.Foruma taşıdığınız takdirde sizin yazdıklarınızı üstüne alınacaklar olabilir ve onlarda sizlere yorum yazacaklardır ve hiç istemediğimiz arzu etmediğimiz tartışmaların zemini oluşacaktır.Sonrası malum uyarılar,uzaklaştırmalar ve bizler bunların olmasını istemiyoruz.
Çünkü aslında ne uyarı vermekten ne uzaklaştırmaktan memnun değiliz ayrıca yeri gelmişken üzüldüğümüz bir noktayı da aktarmak istiyorum,uyarı ve uzaklaştırma söz konusu olduğunda çifte standart yaptığımızı iddia edenler oluyor,buradaki herkese eşit mesafedeyiz.
Yazdıklarımdan şunu da çıkartmayın,KK üyeleri hakkında konuşmayın demek,burada yaşadıklarınızı örtbas edin,susun ve hiç konuşmayın demek değildir,konuşun ama site yetkililerine.KÖTÜ İÇERİK butonu aracılığıyla veya özel mesajla bizlere ulaşın.

Bizler elimizden geldiğince gücümüz yettiğince sizlere cevap verip sıkıntı ve sorunlarınızı giderme çabasındayız.

Saygılarımla...

Son düzenleme:
benimde olmadı
kk nın bana kazandırdığı yakın çevremdekilerden bile daha değerli olan dostlarımm kardeşlerim ablalarım varr sabaha kadar beraber ağlayıp hiç tereddüt etmedenn içimi açtığımm kişiler varr onlarınn temiz yüreğinee insanlığına çok inanıyorummm ve ömür boyu böyle kalmasını isterimmm ne kadar sanalda olsa burasıda hayattan bir köşe bazen ta kendisii
sırtımdan vuran olmadı olmayacak die bişeyde diememm ama inşallah olmazz
zatenn bazı insanlarr yazılarında bile kişiliğini ele veriyorr anlıyorsun ve tedbirini alıyorsunn

böyle bir durum yaşamadım çok şükür sengözlerimebaksanab
demekki yüreğimi doğru kişilere açıyorum ne mutlu bana :lepi:

Yaşına,aldığı eğitime yakışmayacak şekilde gereksiz alınganlıklar yapan,olmadık şeyleri takıntı yapan,beni çok üzen çocuk ruhlu biri vardı dost sandığım...Dünden beri hayatımda yeri yok...Yolu açık olsun...

Yaşına,aldığı eğitime yakışmayacak şekilde gereksiz alınganlıklar yapan,olmadık şeyleri takıntı yapan,beni çok üzen çocuk ruhlu biri vardı dost sandığım...Dünden beri hayatımda yeri yok...Sürü psikolojisinde olmak hiç mantıklı değil...Yolu açık olsun...

Yaşadım yalan değil. Bilen biliyor zaten olayı.
Fazla da uzatmıyayım sözü.
Arkasından konuşmak gibi olur.

Ama bu demek değil ki insanlara güvenilmez.
O kadar cici,tatlı arkadaşlarım varki burda.
Canlarım onlar benim canlarım...
:1hug:

Back
X