evleneli yaklasik bi sene oldu ailemden bir bucuk iki saatlik mesafede uzagim. Kaldigim yer akraba kuzenler dolu ama dertlescek konusacak kimse yok, kime iyi dediysem buzamana kadar hep tersi cikti
Kimse tamamen iyi veya kötü olmaz , hepsi kötü demek doğru değil bazı şeyleri görmezden gelmek zorundayız yoksa etrafımızda bir tane adam kalmaz.
Yahu bazen düşünüyorum karşımdaki ben olsam beni çekermiydim diye vallahi uğraşmazdım diyorum .
Dertleş insanlarla ama şunu da yapmamız lazım aslında sıkıntımız bu , yarın öbür gün bunu başkasından duyduğumda ne kadar sıkıntı çekerim , o kadar anlat.
Kimse tamamen iyi veya kötü olmaz , hepsi kötü demek doğru değil bazı şeyleri görmezden gelmek zorundayız yoksa etrafımızda bir tane adam kalmaz.
Yahu bazen düşünüyorum karşımdaki ben olsam beni çekermiydim diye vallahi uğraşmazdım diyorum .
Dertleş insanlarla ama şunu da yapmamız lazım aslında sıkıntımız bu , yarın öbür gün bunu başkasından duyduğumda ne kadar sıkıntı çekerim , o kadar anlat.
Haklisin ama insanlar öyle olmus ki isleri düsünce geliyolar bittigindeyse tanimazdan gelir olmuslar, sonra agzindan bi kelime ciksa üzerine bes katarak baska bi sekilde degerlendirerek anlatir olmuslar gelde böyle insanlarla dertles acik aramadan baska bisey yaptiklari yok. En güvendigim saf iyi niyetli dedigim arkadas bile iliskiyi kesti durduk yere inan iyilikten baska hic bi kötülügüm dokunmadi evimi görmeye geldi bi ay önce cok iyi bi sekilde agirladim disarda kahvaltiya yemek yemeye götürdüm ne yedirip icirecegimi sasirdim sonra kiz gittikten bi kac gün sonra bi anda yazmayi konusmayi kesti bende onu arayip sormadim cünkü hic sucum yok eminim.
Başka meşgaleler bul kendine kurslara yazılsaydın keşke , bebişin olana kadar.
Sonra istesende bir müddet çıkamayacaksın evden .
İnsanlara takılma bu kadar .
Bugün iyisin yarın kötüsün öbür gün bir bakmıışssın tekrardan iyisin , geniş olmak gerek biraz
Ne yalan diyeyim bazen bende iki yüzlü olabiliyorum karşımdaki de öyle biliyorum ama ben keyfime bakarım biliyorum çünkü herkeste var biraz bu.Görmezden gelebilmeyi başarmak çok önemli, dost istiyorsak yok başka çaresi.
Ztn suan takildigim kimse yok evlendikten iki ay sonra da hamile kaldim dogumdan sonra yapmak istedigim bi meslek var onu yapmayi düsünüyorum öyle bos insanlarla ugrasip moral bozmamak hemde kendimi gelistirmek icin. Benim hata yaptigim yerde orasi iste oldugum gibiyim iki yüzlülük nasil yapilir bilmemki insanlari kendine nasil baglarsin kendini nasil sevdirirsin