Canım yaşadıkların çok üzücü..bu psikolojiyle umarım karşına çıkan ilk erkekte aramazsın teselliyilakin sığınacak limanı bi erkeğin omuzunda bulmak yerine,okulunda ve derslerinde bulmalısın ki okulunu bitirip,ayakların yere daha sağlam bassın..daha sonra kendi hayatını kurar ve ailenin bu davranışlarını çekmek zorunda kalmazsın..inatla OKU canım,senin o aileden tek kurtuluşun okumak.
O nasıl bir abla öyle yaYuh gerçekten.. İnsan kardeşine bunu yapar mı, böyle konuşur mu, korkunç. Senle ne alıp veremediği var, ne uçarılığını görmüş de böyle muamele yapıyor sana ! Oturduğum yerde sinirlendim
Arkadaşım seninle aynı yaştayım, imkanlarının sınırlarını zorla ve ne yap et oku, kendi üstünde ayaklarının durabil. Böyle bir aileye muhtaç olarak geçirme hayatını, ha sakın ailemden kurtulayım diye de evlenmeye kalkma, yani evliliği kurtuluş olarak görme. İnşallah bu zor günlerini atlatırsın.
cnm seni çok iyi anlıyorum üzülme demem yersiz ama üzülme.bazen ne yaparsan yap hiçbirşey yolunda gitmiyor niye bilmiyorum ama gitmiyor.
32 yaşında bir ablan olarak diyebilirim ki yalnız değilsin
ailesinden çekenler çok sayıda
(biri de benim)
erkek arkadaşım olsa da omzuna yaslansan diyorsun ya
omzuna yaslanılacak erkek öyle az ki
ne varsa kendinde var
güzelce okulunu bitir
mesleğini eline al
ailen daha az üstüne gelecek o zaman
külahlar değişecek yani
buna emin olabilirsin
çok çok üzüldüm ya..ama diğer arkadaşların da dediği gibi yalnız değilsin,, ailesinden yana çok dertli çok insan var burada..
bu yaşa kadar dayanmışsın bir kaç sene daha dayanıp mesleğini elde edebilirsen ayrı eve çıkabilirsin
ayrı eve çıktığında da eminim sana hakaret edeceklerdir,
ama sen kendini biliyorsan boşver, ilerde öyle güzel bir hayatın olsun ki, utansınlar bugün yaptıklarına..
umarım ailenin yerini dolduracak güzel dostluklar elde edersin
inşaAllah güzel bir yeni yuva da kurarsın kendine..
Ablanın psikolojik sorunları mı var? Ya da kendisi okumuyor mu bir kıskançlık durumu var gibi
Annenin ne olursa olsun arayı bulması kavgayı kötü sözü engellemesi gerekir
Ama yapmıyorlar işte bende çok kavga ediyorum kardeşim yüzünden annemle
Naparsın insanın ailesini seçme şansı yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?