• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanın bu radde alçalabilmesinden korkuyorum

  • Konu Sahibi Konu Sahibi edce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkes, her zaman her şeyi yapabilir. Kimse her koşulda iyi veya her koşulda kötü degildir. İste şu iki cümleyi aklınızda tutmak her zaman hayat kurtarır benden söylemesi. İnsanın canını en çok hayal kırıklığı, bunu bana neden yaptı sorusu yakar çünkü.
Sürekli gözünüzün önünde olmalarına da takılmayın, durumu görmemek sizi en fazla yalandan avuturdu. İki karakter yoksunu insan yüzünden sürünüyorum imajı verip kendinizi küçük düşürmeyin o insanlara. Daha hoş bi adamla daha güzel bi iliski kuracaksınız eninde sonunda, o zamana kadar da bekarlıgın tadını çıkarın dik durun. :KK24:
Bi de intikam hırsıyla oturun bekleyin demiyorum kesinlikle ama hayat çok nadiren insana durumu 1-1 yapma fırsatı verir insana, o fırsat olur da elinize gecerse sakın pas gecmeyin, çıkarın acısını. :KK11:
 
inş. cnm fırsat değilde unutmak istiyorum herşeyi
 
öncelikle merhaba ilk kez yazıyorum foruma. Çoğu yazıyı okudum Allah hepinize hayırlısını verip yardım etsin inş. Öyle iyisiniz ki tanımadığınız insanlara yardım için vakit ayırıyor teselli ediyorsunuz.
29 yaşındayım iş yerindeki sevgilim beni iş yerinden biriyle aldattı yüzyüze bakacağımıza mı yanayım salak yerine konmamı ve sırf benden ayrılıp başladılar diye aldatmadıgını iddia ediliyor ona mı yanayım. bense bunu öğrenen kadar hayırlısı ikimiz için diye dua ettim salağım. İnsanlar böyle böyle insanlardan soğuyor evlenmiyorlar sanırım. Onu zerre özlemiyorum nefret değilde öyle garip ki içim nazım hikmetin dediği gibi insanın bu radde alçalabilmesinden korkuyorum. sadece ilahi bir işaret bekler ya insanlar Allah korkma gördüm herşeyi burdayım desin die öyleyim işte . Geçer mi sizce hazmedip onları görünce acı hissetmeden yaşabilir miyim ?
geçer geçer belki deler de geçer ama geçer:9
sana düşen yıkılmadım ayaktayım sensiz mutluyum izlenimi yarat:)
kuaföre git süslen püslen işe gel
görsün ne kaybettiğini
asla depresyona girme özleme taş gibi sağlam dur
 
geçer geçer belki deler de geçer ama geçer:9
sana düşen yıkılmadım ayaktayım sensiz mutluyum islenimi yarat
kuaföre git süslen püslen işe gel
görsün ne kaybettiğini
asla depresyona girme özleme taş gibi sağlam dur


saol cnm inş. başabilirim
 
Sen iş değiştirme şansın varsa değiştir bence ya da o kızla onu madara et ortalıkta..Herkes sızı bılıyorsa zaten onların ılıskısının asagılık bı ılıskı oldugu bellı..Ben yerınde olsam kesın ısı hemen bırakırdım ..
 
Back
X