- 2 Eylül 2015
- 204
- 427
- 33
- 28
- Konu Sahibi Melininannesi15
Iyi aksamlar hanimlar sorunum cogunun yaninda kucuk kalabilir ama aklima takildi haftasonu dedemlere gittik annemin amcasi oluyor cocuklari olmadigi icin annemi belli yasa kadar buyutmusler kizim 10 aylik telefon gorunce almak istiyor annemin telefonunu verdik eline annemde zaten eskidi iyice telefonum birazda torunum eskitsin dedi dedem bunun uzerine telefonunu cikarip benimde telefonum cizildi felan dedi ve kizima vermeden cebine koydu sonra esime kendisi terzi oldugu icin pantolon verdi sende bana bi telefon alirsin dedi gulduk gectik
asil konu annemler hafta ici teyzemlerde toplandi dedemde orda tabi enisteme bak telefonum cizildi kizimin adini vererek o cizdi damatta aliriz dede sana telefon dedi demis
annemde bunu bana soyledi cok icime dert ettim bu insanlar yillarca babam iflas yasayana kadar yediler babami simdi benim esim saf diye onuda yemeye calisiyolar Ben bu durumda ne yapsam bilemedim esim duyarsa ne diycem laf etmiycekmi sulaleme aliyim telefonmu diyecek sanki
Kusura bakmayin uzun oldu ama benim derdimde bu
asil konu annemler hafta ici teyzemlerde toplandi dedemde orda tabi enisteme bak telefonum cizildi kizimin adini vererek o cizdi damatta aliriz dede sana telefon dedi demis
annemde bunu bana soyledi cok icime dert ettim bu insanlar yillarca babam iflas yasayana kadar yediler babami simdi benim esim saf diye onuda yemeye calisiyolar Ben bu durumda ne yapsam bilemedim esim duyarsa ne diycem laf etmiycekmi sulaleme aliyim telefonmu diyecek sanki
Kusura bakmayin uzun oldu ama benim derdimde bu