İnsanın iyisi kötüsü... art niyetlisi

Tuval_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
1.330
818
323
Geçenlerde açtığım konunun içeriğini silince konu yoruma kapandı. Böyle bir ceza olduğunu bilmiyorumdum. Neyse konu kısaca eltime yapmış olduğum düşünmeden bir espiriydi "cocugun nişanlımı uyandırır" tarzı bir şakaydı asla art niyetim olmadan yapılan bir patavatsızlık olmuş oldu. nişanlımda "yoo beni çocuk rahatsız ediyor" demediği içinde nişanlıma tavırlar küsmeler falan. zor duurumda kaldı. ama insanoğlunun abartası varmış.

Kızın öncesinde başka şeyleri dert ettiğiini bilmeden böyle bir düşüncesizce şaka yapılınca körüklemiş alınma duygularını.eltim zaten önceleri kurmuş olduğum sıradan herhangi bir cümlelere de alınmış bozulmuş ki bozulacak alınacak bir şey yok önceki cümlelerde. ne desem batmış böyle bir olayın gelişmesi de iyi olmuş

Çoğunuzun dediği gibi çıkardığım bir ders oldu. Yeni nişanlısın aldanmayacaksın insanların güleryüzüne samimiyetine. El kızıyım yabancıyım ne desemm batar insanlara. Doğru ne desem batmış. Her şeyin altında art niyet aramaya kalkarsak batılır tabi. Yüreği kötü insanları böyle böyle çıkartıyor Allah karşıma. Çünkü kalbim temiz içim rahat

not: bana hemen sen kötüsün sen suçlusun diye abartarak saldıranlara açıklamamdır bu... iyi geceler

Ama sizde alınılacak şeyler söylemişsiniz tamam sizin kötü niyetiniz yoktur ama içini açıp göremezki nerden bilsin Elton senin niyetini

Aman boşver be eltiymiş görümceymiş mesafeli olup gerektiği kadar konuşmakta fayda var
Olayı anlamadım ama yine de mesafeli olmak iyidir

anlama zzaten ben bile anlamadım insanı :))
en güzeli mesafe en baştan böyle olması iyi oldu ne desem abartıp başka yere çekmiş

Ama sizde alınılacak şeyler söylemişsiniz tamam sizin kötü niyetiniz yoktur ama içini açıp göremezki nerden bilsin Elton senin niyetini

doğru olacağı varmış olmuş artık ama kendisi art niyetini ve yalandan güler yüzlü olduğunu ispatladı bana. een başta yaşanması iyi oldu. mesafe candır

Anladıysam arap olayım.
Önceki konunu okumadım. "Çocuğun nişanlımı uyandırır" ne demek ola ki?

önceleri kurmuş olduğum sıradan herhangi bir cümlelere de alınmış bozulmuş ki bozulacak alınacak bir şey yok önceki cümlelerde.
Önceki konunuzda söylediğiniz şeylerde alınacak kırılacak bi durum olmadığını savunuyordunuz. Ya siz kötü espri yapıyorsunuz ya da karşı taraf çok alıngan bilemedim.

Önceki konunuzda söylediğiniz şeylerde alınacak kırılacak bi durum olmadığını savunuyordunuz. Ya siz kötü espri yapıyorsunuz ya da karşı taraf çok alıngan bilemedim.

tamam bunda herkes hemfikir oldu kötü epri anlayışım oldugunu söylediler peki kabul o an düşünemedim alınabileceklerini kötü niyetim olmadan kırdım

fakat daha önceleri hiç spri dahi yapmadım. konuştum, güldüm ama yapmadığım bir şeyi de yaptı diye anlatmış. başka bir cümleme de alınmıs bozulmuş. ne desem batacağını düşünemedim ben.

aileye yeni olunca ne desem rahatsız olmuş demekki sevmemiş belkide kkıskançlık oluşmaya başlamıştır.

Tam anlamadım ama nişanlısın ve onlarda misafirken sanırım eltine, sizin çocuk nisanlimi uyandirmasin gibi bir espri yaptın.bence gereksiz bir espri olmuş,cocuk üzerinden yapman hata.eltinin yerinde olsam bu kadar abartmazdim ama bozulurdum o kadar.boyle ona buna kusmesi ağlaması falan abartı olmuş.n iyetim iyi diyorsun sonuçta kotu niyetlilik yok ama gerçekten olmayacak bir lafmis

yanlış olmuş evet. olmuş artık. ama başka başka şeyleri de çıkarmış içinden öğrendim daha iyi olmuş :)

yanlış olmuş evet. olmuş artık. ama başka başka şeyleri de çıkarmış içinden öğrendim daha iyi olmuş :)
Demek ki zaten sorun ediyordu seni sen de böyle yapınca baya büyüttü.bence artık baya mesafeli ol hiç sebep olma böyle olay çıkarmasına falan evlenmeden baslamasa iyiydi

Demek ki zaten sorun ediyordu seni sen de böyle yapınca baya büyüttü.bence artık baya mesafeli ol hiç sebep olma böyle olay çıkarmasına falan evlenmeden baslamasa iyiydi

her şerde vardır bir hayır. abi kardeş arasında sorun yok. benim kaynana ile aramda da sorun yok. varsın elti takılsın kendi kendine.

Arada boyle durumlar olmasi iyidir ,
Hersey iyiyken ,kimsenin ne oldugu ,icindeki asnlasilmaz ,
Sizde nisanlinizda bundan sonra ona gore tavrinizi alirsiniz ,
Cok takilmayin ,olur boyle yeni gelin geldi mi eskisi kapris yapar

Arada boyle durumlar olmasi iyidir ,
Hersey iyiyken ,kimsenin ne oldugu ,icindeki asnlasilmaz ,
Sizde nisanlinizda bundan sonra ona gore tavrinizi alirsiniz ,
Cok takilmayin ,olur boyle yeni gelin geldi mi eskisi kapris yapar

öyleymiş eski gelin kaprisleri.
bu da vesile oldu erkenden sınırlar çizildi

Senin sıradan cümlelerine şüpheyle bakar oldum. Önceki konunda demiştim daha evlenmeden evdeki dengeleri bozuyorsun diye. Ben pek iyi niyetli oldığunu düşünmüyorum. Yine anlatırken eltini hafif imalı alaylı anlatmışsın. Eltin iyidir kötüdür bana ne ama sen bu uslupta olduğun sürece eltin hep acınası durımda olcak eşinde zor durumda

Senin şimdi yapacağın tekşey var o zaman onunla kesinlikle ikili diyaloğa girme koy tavrını tak diye samimi fçgirişimlerini de hemen püskürt.
Peki bu düşüncelerini direk size mi söyledi yoksa kv ye mi patlamış

Hayırdır, niye sürekli kendinizi aklamak için aynı konuyu açıyorsunuz ki? Diğer konuda da zaten eltiyi yeterince kötülemiş, kendinizin ne kadar iyi olduğundan bahsetmişsiniz zaten.

Diğer konunuzda aktif olarak bulundum . Hala kendi kendinizi gazlama peşinde olmanız çok ilginç . Çıkardığınız sonuç o kötü, siz iyi demek. Yav saçma sapan konuşmuşsunuz, sonucu da bu huzursuzluklar olmuş, bu kadar basit aslında. Siz bu kafayla asla mutlu olamazsınız o aile içinde. Hem suçlusunuz hem güçlü.

Elti çekememezliği sizde, o kadının vay haline. Daha evlenmeden başlamışsınız ortalığı bulandırmaya.

Son düzenleme:
Önceki konunuzda herkes aynı şeyi söyledi size. Siz ısrarla ne var ki bunda kötü niyetle söylemedim dediniz.

Şimdi anlamışsınızdır umarım. En güzeli mesafeli olun zaten. Dediğiniz gibi her yüzünüze gülene inanmayın. Mesafe iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…