İnsanın Kaderi hiç mi değişmez ??

seninle bir konuda ortak noktamız var.
benimde gecen yıl görüştüğüm arkadaşım vardı avukat..
tüm dikkatleri üzerine çeken gayet yakışıklı egosu yüksek
benden hoşlanıyordu. benimle olmak istiyordu etrafımdaydı. onun çabalarınla tanışmıştık zaten
ama evlilik istemiyormuş, ertelemek gerekiyomuş, hazır değilmiş te bilmem ne, böyle dokunduruyordu bana
bende uzaklaştım ondan onun zaafı olmak istemedim
ama fece te gördüm ki tesadüfen. pat diye nişanlanmış.o evliliği düşünmeyen adam
hiç evliliği düşünücek biri değildi gerçekten.bana hem şaşırtıcı hemde komik geldi. ve gram üzülmedim..
ama neden acaba benimle evlenmekten kaçtı diyede kendime sordum
erkekler ne yazıkki böyleler bunu ya ilk görüşte düşünürler yada ölsen düşündürtürmezsin
seni gayet iyi anlıyorum yaş olarak benden biraz büyük olsanda bunu bir nasihat olarak algılama lütfen haddime değil zaten
ama gerçekten uzak dur bunu kendin için yap senin vaktinden zamanından çalıyor

Aslında bu konuda çok tutarsız kararları var. Birkaç ay önce iş ortağı olan kıza benimle evlenmeyi düşündüğünü söylemiş.
Çok sevinmiştim. Ama bana bu konuda kendisi bişey söylemedi. Birgün evlenmeyi düşünüyorum ama kimsenin tanımadığı kimsenin bilmediği biriyle dedi. Sonra o kızla konuştum ortağıyla bana yemin ediyor kendisine benimle evlenmeyi düşündüğünü söylediğini; ki ondan başka kimse beni çekmez demiş. Ve dünkü son sözü şu an evliliği düşünmüyorum en geç 40 yaşımda evlenecem hayatımı yaşayacam dedi..

Söylediklerin çok doğru Canım
Ama yukarda yazdıklarım da onun sözleri malesef :(

Meleknazcım Evlenmeyi düşünüyorsan derken başka biriyle mi ?
İnan yoruldum artık yeni insan tanımaktan.
Buna çok alıştım ve onu gerçekten çok seviyorum. Bu da bunu biliyor.
Aslında o da bana çok düşkündür. Sen benim kanım gibisin der hep.
Yemek yemediğim zaman hemen işyerime yemek yollar.
Sürekli bana hediyeler alır sigarama kadar alır.

Bunlar benim için çok önemli. Sevgisinden yana hiçbir şüphem yok.
Beni geçen ay da annesiyle tanıştırdı.
Sanırım o da ne istediğini bilmiyor.

evlılık dusunmuyorsanız devam edın ılıskınıze

ama evlılık dusunuyorsanız anında kesın atın bu ılıskıyı .

adam 30un ustunde aklı basında bı bırey .yanı demem o kı

kararları oturmus bır kısıdır .degısecegını umut edıpde

bos yere kendınızı heba etmeyın derım .30un ustunde kı

adamın kararları sabıttır asla degısmez .evlenmem dıyorsa

evlenmez .lakın sızı uzmek ıstemem ama ,ben sanmıyorum kı

bu adamın hıc evlılık dusunmedıgıne belkı de evlılıgı sızınle dusunmuyordur .

bi'de kırmızıyla belırttıgım cumlelere yorum yapacak olursam eger ;

bı kısının sızı sevdıgını bu orneklerle anlayamazsınız .saydıgınız seylerın cogu

maddıyatla alakalı seyler .yanı adamın parası varsa bunları karsılamak

ona zor gelmez .

evlılık dusunmuyorsanız devam edın ılıskınıze

ama evlılık dusunuyorsanız anında kesın atın bu ılıskıyı .

adam 30un ustunde aklı basında bı bırey .yanı demem o kı

kararları oturmus bır kısıdır .degısecegını umut edıpde

bos yere kendınızı heba etmeyın derım .30un ustunde kı

adamın kararları sabıttır asla degısmez .evlenmem dıyorsa

evlenmez .lakın sızı uzmek ıstemem ama ,ben sanmıyorum kı

bu adamın hıc evlılık dusunmedıgıne belkı de evlılıgı sızınle dusunmuyordur .

bi'de kırmızıyla belırttıgım cumlelere yorum yapacak olursam eger ;

bı kısının sızı sevdıgını bu orneklerle anlayamazsınız .saydıgınız seylerın cogu

maddıyatla alakalı seyler .yanı adamın parası varsa bunları karsılamak

ona zor gelmez .

Yazdıkların için teşekkür ederim Canım.
Evet söylediğin birçok şey doğru. Fakat evliliğe dair düşünceleri çok tutarsız. Başka bir arkadaşa da bu cevabı yazmıştım.
Birkaç ay önce iş ortağı olan kıza benimle evlenmeyi düşündüğünü söylemiş.
Çok sevinmiştim. Ama bana bu konuda kendisi bişey söylemedi. Birgün evlenmeyi düşünüyorum ama kimsenin tanımadığı kimsenin bilmediği biriyle dedi. Sonra o kızla konuştum ortağıyla bana yemin ediyor kendisine benimle evlenmeyi düşündüğünü söylediğini; ki ondan başka kimse beni çekmez demiş. Ve dünkü son sözü şu an evliliği düşünmüyorum en geç 40 yaşımda evlenecem hayatımı yaşayacam dedi.. Kırmızıyla belirttiğin yazıya da gelince bunları düşünmesi benim için çok önemli maddi durumu iyi olupta düşüncesiz olan erkek de çok var. Burada onu dile getirmek istemiştim..

Sen de evlenmeden devam et o zaman evlılık cok ahım şahım bırsey degıl sen de
yasamıssın zaten,neden evlenmek ıstıyorsun kı zamana bırak yasa ılışkını rahatca.

Tüm ıssız adamlar size düşmüş.. ıssız bir adaya düşsem yanıma alacağım en son şey benimle evlenmek istemeyen bir adam olurdu..
diyeceğim odur ki dünya geniş, yaşınız genç, niceleri çıkar, evlenir mutlu olursunuz.

Her ilişki evlilikle sonlanmak zorunda değildir, bazen evlenmeden yaşanır ve biter, bu da insan doğasına dahildir

Ama evlenmek istiyorsan bu adamdan uzak dur, davranışlarından evlenmeyi düşünüyorum ama seninle değil sinyalini vermiş

İnsanı en fazla üzen şey tutarsız bir aşık, cümlelerinden biri daha dikkatimi çekti ; ben dayanamazsam görüşecek mişiz ! Bu resmen aşağılamak bana göre, yani istemiyorum da sana merhametimden görüşebiliriz.

Kızıyorum böyle adamlara, bu yaptığına izin verme, kendine biraz zaman ver. Eğer yeniden evleneceksen, bu sana kıymet veren biriyle olsun, seni mutlu etsin.

Herşeyi de kadere atmayın lütfen...

İrade denilen birşey var siz bu iradeyi nasıl kullanırsanız sonuç öyle oluyor..

Örneğin evlilik düşünmeyen birine 5 yıl heba etmişken..

Sütten ağzınız yanmasına rağmen yine evlilik düşünmeyen bir kimse ile berabersiniz ve karşı tarafın ısrarlarına rağmen ayrılmıyorsunuz..

Ne bekliyorsunuz ki ' birgün sihirli bir değnek değecek ve birlikte olduğunuz kişi 180 derece değişip evliliği düşünmeye başlayacak ' mı :44:

Bence ondan çok sizin ne istediğiniz önemli.
Siz evlenmek istiyormusunuz.
İstiyorsanız kartları masaya açıkça koymalı.
Yok istemiyorsanız gittiği yere kadar yaşayın gitsin.

arkadaşım sana açık açık evlenmeyi düşünmüyorum demiş hala neyi düşünüyorsun anlamadım .adam okumuş etmiş belliki takılıyor kızlarla bir süreç bu erkek için .yani doğru yanlış tartışılır ama senin niyetin evlilikse git seni seven sana değer veren evlenilcek birini bul evlen .bu adamla ne zaman kaybediyorsun .bence hatalı sensin kusura bakma .yani 33 yaşındasın küçükde değilsin başından evlilik ilşkiler geçmiş tecrübesizde değilsin bence adamın avukat olmasından dolayı evlenirim rahat ederim rüyalarındasın ama senle evlenmez hiç sanmıyorum ..daha önce evlenmemiş birinin ve bu kariyeri olan birinin evlenmiş boşanmış birinle evleniceğini sanmıyorum .bence vazgeç kendine uygun birini bul yoksa zaman kaybedersin sadece .

Konum yarım kalmasın diye devam etmek istedim.
2 gün ayrı kaldıktan sonra aradı.
Ve beni çok sevdiğini ve benden ayrı yapamayacağını söyledi.
Tek korkusu bir gün onu terk ederim düşüncesiymiş.
ama bunu düşünmesi için ben ona hiçbirşey yaşatmadım.
Dün akşam da yaklaşık yarım saat annemle telefonda konuştular. kızınızı çok seviyorum gelip eliniz opup onu sizden isteyecem dedi.
Ben de çok şaşkınım. bana söylediği tek şey umarım beni yarı yolda bırakmazsın diyor.
Annesi de beni onaylıyormuş. Evlenip ayrılması önemli değil oğlum, bak ben de babandan ayrıyım bu kızı üzersen sana hakkımı helal etmem demiş. Şimdilik herşey çok şükür yolunda. Gelişmelerden sizleri haberdar ederim hepinizin yorumları için çok teşekkür ederim.

ooo hayırlı olsun çok sevindim son mesajını okuyunca demek ki daha önce kafası karışıktı yalnız kalınca düşündü taşındı kararını verdi hadi bakalım

Back
X