insanın kendi toprağıda bi başkaa oluyomuş :)

xsxadu

Şadu & Hayati
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
258
1
296
41
İstanbul
selam kızlar hikayelerinzi okurken bende anlatmadan geçemiycem
herkesin hayatında olduğu gibi bende hayatımın aşkını bulmadan önce benimde hayatıma girip çıkanlar oldu.unutamam dediklerim arkasından ağladıklarım vs vs.ve onunla tanışmadan önceki çıktığım ,sevgilim dediğim iki insanda beni aldatı. öle bi duruma geldimki karşı cinse güven denilen bişi kalmamış lanet okuyup duruyodum. bunlaın bunalımını atlattım derken son anda bi forum organizasyonunda karşıma aşkım çıkmasaydı az daha feminst olup çıkıyodum :)) net ortamında sizler gibi tanışıp organizasyon düzenlendiğine kaynaşmıştık ilk etapta kanka aşşa kanka yukarı sonra aynı memleketten olduğumuz öğrenince hemşo olduk..ozaman bu zaman derken şimdi aramızdaki ilişkinin bağlılıın adı AŞK olmuş :) 11 ay oldu bir kere birbirimiz üzmedik birbirimizn ailesi ile tanıştık herşey harika azcıkta paramız olsayıd şöle üç beş kuruş valla yarın düğün yaprdık.:) neyse artık HAYIRLISI nasip kısmet atalarımz ne der???

GELİN ATA BİNMİŞ YA NASİP DEMİŞ :teytey: HEPİMİZNN KISMETİ AÇIK OLSN ALLAH DOĞRU İNSANLARLA KARŞILAŞMAYI NASİP ETSİN ŞenizŞenizŞeniz

slm şaducum bende senin gibi memleketimden birine gönlümü kaptırdım valla insanın kendi topragından biriyle beraber olması çok avntajlı

amiin canım amiin keske herkes senin gibi sanslı olsada birgun beyaz atlı prensini buluverse

slm şaducum bende senin gibi memleketimden birine gönlümü kaptırdım valla insanın kendi topragından biriyle beraber olması çok avntajlı

kesinlikle canm haklısn en azından yaz tatillerinde senin memleketinemi gitsek benim memleketime mi gitsek derdi omazz sositososito

amiin canım amiin keske herkes senin gibi sanslı olsada birgun beyaz atlı prensini buluverse

keşke canmm inşallah yakın bi zamanda bi arkadaşım nişanlısından ayrıldı ve resmen sitemker isyankar olup çıkıverdi..Benimse ona ona hep sölediğim HAYAT SÜRPRİZLERLE DOLUU BUNA İNANNN... Ve artık inanıyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ve 1 sene geçmiş üzerindenben şu topiki açalı ve hala aynı duygular içersiindetimm darısı büütn yanlız yüreklerin başına

Tabiki memleketlin olması avantaj,keşke benimkide olsaydı hoş olur hani..
O sinoplu ben kırklareli'li biraz uç yerler ama olsun idare edicez artık..:teytey:

aynı memleketten olması büyük avantaj ama işte o doğru insanı bulmak zorr. . .

inş çok daha mutlu olursun güselimm :Saruboceq:

nasipte varsa gelir hintten yemenden,nasipte yoksa ne gelir elden...demek kısmette varmış şu an bu aşkı yaşıycağın.umarım sonu hayırlı olur canım

amin canm bu arada bu sözü de sevidmmm :))

nasipte varsa gelir hintten yemenden,nasipte yoksa ne gelir elden.... çok doğruuuu

Back
X