insanın kendine yapacağı en büyük kötülük...

kutsal_Su

Sahip Olmaya Değil Şahit Olmaya Geldik!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
758
757
103
36
Sigara... çocuk denecek yaşta aile bireylerine özenip başladığım ve yaklaşık 15 yıl içtiğim sigara ciğerlerime aşırı zarar verdi... doktor ilk başta genelde 50 yaşından sonra amfizem hastalığı teşhisi koydu. Sonrasında ise eşimin tanında öyle demedim amfizem adayısın psikolojik olabilir sorun dedim dedi. Adı ne olursa olsun nefes darlığım kalp çarpıntılarım devam ediyor. Kocam sende bişey yok diyip duruyor. En kötüsü de hamileyim ve bebeğime zarar vermekten korkuyorum. Zaten gebelikte nefes darlığı olağan bi durumken ben zaten bu halimle dokuz ayı nasıl geçireceğim bilmiyorum... hamileliğimi öğrendiğimden beri çok korkuyorum ölüm bana kurtuluş gibi geliyor.:KK42:

Canım daha yolun çok başındasın bende 12 tıldır sigara kullanıyorum malesef yaşım 25. Ama bu şekilde kendini karamsarlığa itme bebeğinin keyfini çıkar bence ileride inşallah bir sorun olmaz ams olursada doktorun gerek tedaviyç önerecektir ne demek tek çare ölüm? Böyle bişeyin kararını biz veremeyiz sana bi nimet verilmiş can taşıyosun bence bu sekilde düşünmeye basls çünkü yolumuz uzun :)

Back
X