- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
- Konu Sahibi Nazli gelin
-
Kizlar arkadasimin dun dogum gunh vardi vre annesi dogum gununu kutlamamis cok uzuluyor arkadasim aralarinda kotu biseyde gecmemis sadece anne ocagi cok acmissin diye bagirdim sadece bu tuzden bana kizdi diyor ama nornal konustuk sonra diyor.unutmus olabilir demeyin cunku arkadasim anne ben pasta aliyim mi bugun demis kadinda sen bilirsin demis siz olsaniz naparsiniz atkadasim cok uzgun
Aynen bende gözüne sokardım pastayı:)))unutmuştur diyecektim ama değilmiş. arkadaşının yerinde olsam gidip anne beni doğurduğun için teşekkür ederim derdim.hatta hediye bile alırdım, kızmışsa da utanır yumuşardı bence,barışmış da olurdular
Benimkiler kutluyor ama en merak ettikleri şey kocan naptıBenimkiler de kutlamıyorSadece kocan ne aldı nereye gittiniz diye meraktan arıyor
Hak yemiyim annem bayadır kutlamıyordu bu sene kutladı ardından hemen sıraladı sorularıBenimkiler kutluyor ama en merak ettikleri şey kocan naptıdemek ki herkesin ailesi hemen hemen aynı
yok artıkAynen bende gözüne sokardım pastayı:)))
Meraklılar:))) yani bi arayıp iyiki doğdun demek çok mu zor sank dimi..Hak yemiyim annem bayadır kutlamıyordu bu sene kutladı ardından hemen sıraladı sorularıBabam da nerden baksan 4 yıldır falan hiç kutlamaz.
Ne mutlu size :) Valla bende beklemedim değil ama en son 17 yaşımdayken ikisi ortak bi epilasyon aleti almıştı başka da birşeylerini görmedimMeraklılar:))) yani bi arayıp iyiki doğdun demek çok mu zor sank dimi..
Benimde babam hediyesiz geçmez asla unutmaz:) annemde pasta alır genelde
Anne gibisi yok ama baba bambaşkayok artık
annedir kızmış kendince nolcak, niye kaynananın kocanın sevgilinin herşeyine katlanıyoruz da anne bi trip atınca nolcak. anne gibisi var mı ya
Kizlar arkadasimin dun dogum gunh vardi vre annesi dogum gununu kutlamamis cok uzuluyor arkadasim aralarinda kotu biseyde gecmemis sadece anne ocagi cok acmissin diye bagirdim sadece bu tuzden bana kizdi diyor ama nornal konustuk sonra diyor.unutmus olabilir demeyin cunku arkadasim anne ben pasta aliyim mi bugun demis kadinda sen bilirsin demis siz olsaniz naparsiniz atkadasim cok uzgun
Ozrunu dilemis zatenkırılmış kadıncagız.önce özür dilesin
Benimkiler de kutlamıyorSadece kocan ne aldı nereye gittiniz diye meraktan arıyor
Hediyenin parasını da sormayı ihmal etmez ama yahu adam almış nerden bileyimama cok tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?