İnsanın morali ayak üstü bu kadar güzel bozulur

iremerve1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
4.305
4.962
83
Annemlerin yanına gezmeye geldim.bugün iki çocuğum annem ve ben aynı sokakta bi komşuya oturmaya gittik.eve dönerken komşunun binasında oturan eskiden beri hiç haz etmediğim bi kadınla karşılaştık.beni görünce aaa tanıyamadım çok değişmişsin filan dedi ama kötü anlamda olduğunu hissettiriyo.ay yıllarda nası geçiyo bi zamanlar selvi gibiydin dedi.ay bi zamanlar bende selvi gibiydim yaş gitti filan diyo kendi 50 den büyük ben daha 25 yaşındayım.bende yok sen aynısın hiç değişmemişsin dedim yürüdüm.ben doğum yapalı 5 ay olmuş haliyle biraz kilom var.boyum 162 62 kiloyum.bekarlığımda zayıftım ama şuan iki çocuk annesiyim.moralimi bozdu iki dkda.sinir oluyorum böyle insanlara

diye duygularını moralini densiz birinin yönlendirmesine izin veriyorsun ki, sende çok yaşlanmışsın abla çökmüşsün resmen yıllar insana böyle yapıyor işte deseydin ya... eskiden selvi gibiydin ne demek ayrıca evlenince boyun mu kısaldı

aman boş inan taktığına değmeyecek bişey

Aman ya tek derdiniz bu olsun genç güzelsiniz kıskanmıştır teyze

Annemde aynısını dedi.zayıf olsan onada bişey bulurdu dedi.
5 kilo fazlan var ki çok normal. Verirsin bebek hareketlenince. Benim 25 kilo fazlam var daha 4 kilo gitti. Çok gebelik yaşadım aldım. Senin kilonda olsan prenses diye gezerim.

Ay ben o kadar kötü olamıyorum canım.insanlar çok acımasız.zaten emzirdiğim için cildim çok bozuldu.bide o öyle söyleyince kötü oldum baya

Ay ben o kadar kötü olamıyorum canım.insanlar çok acımasız.zaten emzirdiğim için cildim çok bozuldu.bide o öyle söyleyince kötü oldum baya

emzirdiğin için cildin neden bozulsun canım, 14 ay emzirdim hiç cildimde problem olmadı olanıda duymadım, başka bişeydendir o

eee kötü olana kötü olmayınca içinde kalıyo üzülüyosun işte

emzirdiğin için cildin neden bozulsun canım, 14 ay emzirdim hiç cildimde problem olmadı olanıda duymadım, başka bişeydendir o

eee kötü olana kötü olmayınca içinde kalıyo üzülüyosun işte
Cildiyeciye gittim canım emzirirken bazı insanlarda oluyomuş hormonlardan dolayı.evet üzülüyorum ama yapı meselesi pat diye söyleyemiyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…