- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Annemde aynısını dedi.zayıf olsan onada bişey bulurdu dedi.Kilolu değilsin. Çekememiş. Çok var bu teyzelerden.
Annemlerin yanına gezmeye geldim.bugün iki çocuğum annem ve ben aynı sokakta bi komşuya oturmaya gittik.eve dönerken komşunun binasında oturan eskiden beri hiç haz etmediğim bi kadınla karşılaştık.beni görünce aaa tanıyamadım çok değişmişsin filan dedi ama kötü anlamda olduğunu hissettiriyo.ay yıllarda nası geçiyo bi zamanlar selvi gibiydin dedi.ay bi zamanlar bende selvi gibiydim yaş gitti filan diyo kendi 50 den büyük ben daha 25 yaşındayım.bende yok sen aynısın hiç değişmemişsin dedim yürüdüm.ben doğum yapalı 5 ay olmuş haliyle biraz kilom var.boyum 162 62 kiloyum.bekarlığımda zayıftım ama şuan iki çocuk annesiyim.moralimi bozdu iki dkda.sinir oluyorum böyle insanlara
5 kilo fazlan var ki çok normal. Verirsin bebek hareketlenince. Benim 25 kilo fazlam var daha 4 kilo gitti. Çok gebelik yaşadım aldım. Senin kilonda olsan prenses diye gezerim.Annemde aynısını dedi.zayıf olsan onada bişey bulurdu dedi.
Ay ben o kadar kötü olamıyorum canım.insanlar çok acımasız.zaten emzirdiğim için cildim çok bozuldu.bide o öyle söyleyince kötü oldum bayadiye duygularını moralini densiz birinin yönlendirmesine izin veriyorsun ki, sende çok yaşlanmışsın abla çökmüşsün resmen yıllar insana böyle yapıyor işte deseydin ya... eskiden selvi gibiydin ne demek ayrıca evlenince boyun mu kısaldı
aman boş inan taktığına değmeyecek bişey
Ben karşımdakini kırcam diye çok korkarım.ama insanlar pat diye herşeyi söylüyo.Ay niye sen aynısın dedin ki?Keşke sen botoxa filan gitsen iyi olur daha da karışmış yüzün gözün hay allah..)deseydin..
Ay ben o kadar kötü olamıyorum canım.insanlar çok acımasız.zaten emzirdiğim için cildim çok bozuldu.bide o öyle söyleyince kötü oldum baya
Ben 20 yaşında evlendim boyum kadar kızım oldu kızı 30 yaşında yeni evlendi.zaten oldu bitti fesatlanırlar ana kız ne varsa.25 yaşındasın taş gibisin teyze tribe girmiş çekememiş
Cildiyeciye gittim canım emzirirken bazı insanlarda oluyomuş hormonlardan dolayı.evet üzülüyorum ama yapı meselesi pat diye söyleyemiyorum işte.emzirdiğin için cildin neden bozulsun canım, 14 ay emzirdim hiç cildimde problem olmadı olanıda duymadım, başka bişeydendir o
eee kötü olana kötü olmayınca içinde kalıyo üzülüyosun işte
Bu tip insanları kırmak gerekiyor ama..bir kez verirsin cevabını çenesini kapatır merak etme..Hiç çekinme söyleBen karşımdakini kırcam diye çok korkarım.ama insanlar pat diye herşeyi söylüyo.
Ben onun kızlarından bile daha küçüğüm.insan bi hal hatır sorar görür görmez öylemi denirTeyze hazmedememiş
Evet bazı insanlara iyilik hiç yaramıyo nedense hele son zamanlarda gözlemlerim bana bunu söylüyo.kime iyilik yapsak kötülük görüyoruz malesef.Bu tip insanları kırmak gerekiyor ama..bir kez verirsin cevabını çenesini kapatır merak etme..Hiç çekinme söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?