- Konu Sahibi pembepante
-
Canim benim endiselerini anliyorum.ama dedigim gibi oncelikle esinle orta yolu bul.ailesi doldursun istedigini desin.bi kere senin derdin evladin.onlarin sevgili ogullari degil.o yuzden de hic oralikli olmadan onlardan geleni bir yabanciymis gibi karsila.ve degil 3 saat yarim saat bile bakamaz ki.sen olmak zorundasin.onlara da bunu net sekilde belirt.annem babam ivir zivir baskasiyla da gonderirdim.ama bu cocuk anne kuzusu.o yuzden ben olmak zorundayim de.evladimiz icin de boyle olmasi gerekir de.işte cnm sorun o bunlar acımasız cocuk ölüyorum dese getrmez bnide istemezler ilk durusmam oldu tedbir velayeti bnde babasınada 3 saat vermişler daha tık yok 3 koca saat nasıl drucak bnsiz
sakın korkup vazgecme, sinme.. bal gibi de odemek zorunda, o kim oluyo, kanun haksiz da olsan verir takilarini.. iyice arastirasla vermicekler cnm asla
Alamaz bebeğinicok teşkkr ederm cnm bnm bana morel ve güç verdn allh ragzı olsun..babası alınca kokuyorum nasıl durucak ne halde olucack bebeğim bnsiz off kafam allk bullak
cok teşkkr ederm cnm destgn içiçnAlamaz bebeğini
Aynı korku bana da oluyodu
Millet çocuğu alıyo istediği yere taşınıyo eski eşe bildirmiyo bile
Polis de bebek anasıylaysa hiç bişey yapmıyo
Dert etme
Senden kimse bebeğini alamaz alamayacak da
bilmiyorum cnm onlar cok tehlikeli yaaa sanmıyorum ysakın korkup vazgecme, sinme.. bal gibi de odemek zorunda, o kim oluyo, kanun haksiz da olsan verir takilarini.. iyice arastir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?