Merhaba ben .6.7 yıldır yalnız yasıyorum ailevi sorunlar psikojik sorunlar .tecavüze uğradım 19 yaşımda .hayatımdan çıkmadı .başka biri girdi hayatıma o kişiyi çıkarttı hayatımdan sevmiyorum git dedim o da gitmedi .hep kaçtım .gitmeyeyim diye hamile bıraktı beni .

şimdi acaleye gelir dedi düğün falan tadı olmaz dedi hap kullandım düşük yaptım kürtaj oldum

yüzümde lekelr im çıktı sonra beni bıraktı o psikojiyle siyah maske yaptım çok şeyler denedim tuyler uzadı daha kötü oldu suratım ..bu tekrar geldi hep gitti.ben çalışamıyorum bile çok canım yanıyor çok mutsuzum kimsem yok

ailemin birsey den haberi yok yaşım 27 oldu .kötü biri olamıyorum eve gidiyorum ağlıyorum hep ölümü düşünüyorum ne yapicam bilmiyorum çalışamıyorum insanların yüzüne bakamıyorum .ne yapicam bilmiyorum

başımı alıp gidesim var ama nereye .güzel gunlerimi yasayip mahvedip ortada bıraktı beni .yeminler etti sözler verdi birakmayacagina ölmek istiyorum Allahtan korkuyorum kıyamıyorum kendime .evli olmuş olsam canım bu kadar yanmaz kimse de bakmıyor artık