İnsanlar benimle boyle konusma hakkini.nerden buluyo olabilir kafayi yicem ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pira

vosvos.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
168
17
33
21 yasindayim. İs gorusmeleri icin basvurdugumda, gorusmek icin cagiriyolar mesela. Bana hoplayip ziplayabilirmisin hizli olabilir misin? Satabilirmisin satamayanlari aramizda bulundurmuyoruz. Herkesle iyi gecinmek zorundasin. Burda herkes aile gibidir. Vs vs daha birsuru farkli kisiden isittiklerim var. 15 yasinda degilim zoruma gidiyo. Mesela eski calistigim yerde sefim bana hayvan dedi. Bende benimle boyle konusamazsin dedim.O da konusurum sen kimsin kime sikayet edersen et konusucam dedi. İnsanlarla hep sizli bizli konusurum. Ama onlar boyle yaptikca soguyorum hepsinden. Neden ben???

Bazi insanlar çok saygisiz gercekten onlarla kendi dilinden konuşmak lazim ama hanimefendi biriyseniz karaktriniz elvermiyor. Ama altta kalma hic bi zaman ağzının payini ver densizlere

Ne eski iş yerinizde ki şefiniz hakaret mi etti ? Saygısızlar ya kafasına fırlatsaydın bir şeyler.Ne kadar ayıp , sonuçta çalışma arkadaşın.Bence işe alımlardan önce kişilik testi yapılması lazım.Görgü kurallarının öğretilmesi lazım.İş ahlakı yoksunu insanlar çokk bu ülkede.

Igrenc insanlar var
Bizede musteri aptal dese cevap vermeyin diyorlar.zoruma gidiyor gerci ben cevabini veriyorum

İnsanımız nezaketten bihaber.
İlk kez gördüğü kişiye sen diye hitap ediyor
Ben yine de seviyemi hep korurum. Bu defa da ezik sanıyorlar ama onlar gibi kaba saba olamam hiçbir şekilde

çok normal.. eğitimiyle değil de torpille bir yerlere gelmiş insanlar nerede nasıl konuşulacağını bilmiyorlar.. kendilerine yaptırım da uygulanmayacağını bildiklerinden at koşturuyorlar..

"bordo hoç torpol yok" diyecekler zahmet etmeyin canlarım..

İnsanlarin seviyesinden kaynaklaniyor.
Dun gecede beni bir bayan aradi efendim dedim hatice ablaaa diye bagiriyor, yanlis aradiniz hanimefendi hatice diye birisi yok dedim bana sen kimsin adin ne diye sacma sapan sorular sormaya basladi. Hanimefendi yanlis aradiniz hatice degilim diyincede agzina geleni saydi bana kufurler fln o bicim.

eski şefin sana hayvan mı dedi? şok oldum.
onun ne hakkı var bir çalışanına böyle hakaret etmeye.sen ne yaptın peki bu hakaretin karşılığında? mahkemeye falan verseydin,şikayet etseydin ya.

Sana manyağı denk gelmiş, çünkü öyle insanlar var ki nasıl davranırsan davran pislik yine pislik.

Konu sahibi neden banlanmış ki?

Sana hayvan denmesi bariz terbiyesizlik. Ama diger saydiklarinda tuhaf bir sey goremedim. O isin gerektirdigi vucut cevikligi olabilir, ondan soruyorlardir. Ha sen'li konusmaysa problem, ona da Turkiye icin konusmak gerekirse sasirmadim diyeyim.
Mesela is ortami olmasa bile burda da kimse kimseyi tanimadigi halde sen'li ben'li konusuyor. Bazen sen, bazen siz. Kimisi burda bile "sen" dedin mi saygisizlik kabul ediyor. :)

Çünkü bir sürü nedenle beraber eğitimle de alakalı, senin durumunun özelinde özellikle alakalı. Görece daha düşük bir eğitim alan insanların sanki ne iş olsa yapabileceğini düşünen ve davranışlardan da incinmeyeceklerini düşünen işverenler var. Böyle bir hakkı nereden bulduklarını sormuyorsun, yüzüstü bırakıp çıkıyorsun ama senin gibi birini 10 dakika sonra bulabileceğini düşündüklerinden umurlarında bile olmuyor. Fakat, işinde aranılan bir insansan gitmemen için halılar serilmese bile herkes dikkatli davranıyor, böyle olmak için ya çok yetenekli ya da vazgeçilmez olman lazım, neden ben diye sormanın duruma bir faydası yok, uğraştığın şeylerden kafanı kaldırıp uzun vadeli kararlar alıp uygulaman şart.

Öyle durumlarda ses tonunu ayarlayıp oyle bir hanimefendi/beyefendi diyeceksin ki görecekler günlerini! ...

Eğitimliside ayni ben herkese siz diye hitap ettiğim halde bana sen diye hitap ederler .ailenin verdigi eğitim ile ilgili bu.ne saygısız insanlar var artık yadırgamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…