insanlar birbirini ezmekten zevki mi alır ?

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Şuan bir eğitim kurumunda göreve başladım . Benim branşım biyoloji öğretmenliği ....... Beden eğitim öğretmenin biri tutsun ne desin biyoloji dersi , fen dersleri en gereksiz derslerden biriymiş.. .. gelmiş laf ediyor acaba üniversiteye giriş sınavında biyoloji mi soruyorlar beden eğitimi mi / kurduğunu cümle çok yersizdi ayıp etti , kendi branşı ile barışık değil sanırım .. hiç bir şey demedim artık .. sustum .. çünkü aynı branştan sevdiğim bir öğretmen vardı.. ama daha geleli yeni olmuş .. çok anlamsız geldi .. insanlar neden bu kadar kırıcı olabiliyor ezmeye çalışıyor hem de kaç yaşına gelmiş koskoca insanlar .

Son düzenleme:
Çok mantıksız bir laf etmiş. Allah aşkına beden mi önemli yoksa biyoloji mi? Aşağılık kompleksi var heralde adam da.

Şuan bir eğitim kurumunda göreve başladım . Benim branşım biyoloji öğretmenliği ....... Beden eğitim öğretmenin biri tutsun ne desin biyoloji dersi , fen dersleri en gereksiz derslerden biriymiş.. hey Allahım kendi bütün gün oturuyor ders anlatmıyor bile .. gelmiş laf ediyor acaba üniversiteye giriş sınavında biyoloji mi soruyorlar beden eğitimi mi / kurduğunu cümle çok yersizdi ayıp etti , kendi branşı ile barışık değil sanırım .. hiç bir şey demedim artık .. sustum .. çünkü aynı branştan sevdiğim bir öğretmen vardı.. ama daha geleli yeni olmuş .. çok anlamsız geldi .. insanlar neden bu kadar kırıcı olabiliyor ezmeye çalışıyor hem de kaç yaşına gelmiş koskoca insanlar .

Sizde aynısını yapıyorsunuz. Tencere ve kapak olmuşsunuz bence.

Bütün branşlar kendi kulvarında değerlidir. Elma ile armutu karşılaştırmak ne kadar mantıksızsa branş yarıştırmak da aynı şekilde yanlıştır.

Son düzenleme:
Şuan bir eğitim kurumunda göreve başladım . Benim branşım biyoloji öğretmenliği ....... Beden eğitim öğretmenin biri tutsun ne desin biyoloji dersi , fen dersleri en gereksiz derslerden biriymiş.. hey Allahım kendi bütün gün oturuyor ders anlatmıyor bile .. gelmiş laf ediyor acaba üniversiteye giriş sınavında biyoloji mi soruyorlar beden eğitimi mi / kurduğunu cümle çok yersizdi ayıp etti , kendi branşı ile barışık değil sanırım .. hiç bir şey demedim artık .. sustum .. çünkü aynı branştan sevdiğim bir öğretmen vardı.. ama daha geleli yeni olmuş .. çok anlamsız geldi .. insanlar neden bu kadar kırıcı olabiliyor ezmeye çalışıyor hem de kaç yaşına gelmiş koskoca insanlar .

onun davranışı zaten kötü ve yakışıksız ama bu davranışı eleştirirken keşke siz de aynı hataya düşmeseydiniz hocam..kendinize yapılmasını istemediğiniz bir davranışı başkasına yapıyorsunuz şu an..tüm branşı genellemişsiniz hiç hoş olmamış..

sonuçta ister a ister b branşı hepimizin aldığı maaş aynı,statümüz aynı.

Sen de beden eğitimi öğretmeninin tüm gün oturduğunu söylemişsin, ee ne farkın kaldı? Yakınmaya hakkın yok bence, üstteki yoruma katılıyorum!

Çok mantıksız bir laf etmiş. Allah aşkına beden mi önemli yoksa biyoloji mi? Aşağılık kompleksi var heralde adam da.

Beden vücut demektir, beden eğitimi ise öğretmenlik branşıdır. Bilmiyorsanız öğrenin.:34: Not: Meslek dersleri öğretmeniyim.

Sizde aynısını yapıyorsunuz. Tencere ve kapak olmuşsunuz bence.

Bütün branşlar kendi kulvarında değerlidir. Elma ile armutu karşılaştırmak ne kadar mantıksızsa branş yarıştırmak da aynı şekilde yanlıştır.

bende bu yorumu yapıcaktım baktım yapılmışı varmış

Beden vücut demektir, beden eğitimi ise öğretmenlik branşıdır. Bilmiyorsanız öğrenin.:34: Not: Meslek dersleri öğretmeniyim.

şimdi bu mantıkla gidersek ardından gelcek soru şu mu ; biyoloji mi önemli matematik mi bu böyle sürüp gider.

Öyle malesef..Bizim burda da öyle..Koskoca insanlar evet.50 yaşlarında olsalar bile aynılar,büyüklük de bilmiyorlar.Sessiz görünce yeni geleni biraz eziklemeye çalışırlar.Çok susma,okadar içine atma,söyle ki içinde büyütmeyesin..Tabi ukalalık da yapma..Başarılar ,kolaylıklar dilerim ;çalışma hayatında..İnşallah bana da..

Ben ilkokulda beden eğitimi derslerinden nefret ederdim. Yaşıtlarıma göre çelimsiz bir çocuktum doğal olarak oyunlarda hep kaybedenlerden olurdum. Koşu yarışı korkulu rüyamdı, koca sınıf dizilmiş tezahürat eşliğinde ikişer ikişer yarışırdık. Tabi hiç kimse benim adımı söyleyerek tezahürat yapmazdı. Neticede bu durum ortaokul ve lisede de devam etti. Herkes basketbol, voleybol takımına girmek isterken ben köşe bucak kaçardım, beden eğitimi olduğu günler bazen gitmezdim okula. Folklor çalışması başlamıştı okulda, bari dedim bunu deneyeyim ama öğretmen resmen beceriksizliğime burun büktü ve almadı. Bu durum sosyal hayatımı ve özgüvenimi oldukça zedeledi.
Yani emin olun beden eğitimi de bir çocuğun okul yıllarının korkulu rüyası olabilecek kadar önemli bir ders.
Öğretmenlikte mesele sınavda çıkacak sorular değil bir çocuğun hayatına ne kattığındır ve hayatından neleri çaldığın.

benim lisedeyken beden eğitimi öğretmenim vardı
kadın oturmaktan başka bir şey bilmiyordu
bir kere elinde kitap gördüm
o kitapta benim orta 2 de okuduğum bir kitaptı...

bir tane kız arkadaşım vardı sonra beden eğitimi
öğretmeni doğuda bir eğitim fakultesi okumuş... irtibatı kestim onunla
ya kız yüzmeyi bilmiyordu ona yüzmeyi ben öğrettim
beden öğretmeni yüzmeyi nasıl bilemez.
ve inanılmaz derecede kavga eden bir kızdı
bunları nasıl öğretmen yapıyorlar ya da aldıkları
eğitim nasıl oluyor bilmiyorum...

oturuyolar tabi napıyorlar
salla başı al maaşı :)

Son düzenleme:
tamam hanımlar benim için tüm branşlar öğrenciye bir anlam katar benim düşüncem budur .. iş teknik, resim , müzik olsun insanın hayatına ciddi şeyler katar .. ama kalkıp böyle demesi yersizdi düşünüyorum önemsiz olamaz sonuçta .. tamam bende belki doğru ifade etmedim kendimi ama .. unuttum burada beden eğitimciler olabilirdi ama kalkıp hayatın anlamı olan fen branşına bu şekilde konuşmasına gelirsek .. öğrencilere gerizekalı diyen bir insan ,, derse katılmayıp çocuklara top oynatıp . öğretmenler odasından çay içen birisi de ne kadar yararlı olabilir bilemiyorum bu manzarayı gördüğün için sadece o kişiye yorumum kimse alınmasın ...umarın daha fazla yanlış anlaşılmam . koyu yazıp kırmızı yapıyorsunuz bide .. kendimden şüphelendim yahu... ben daha mesleğimde yeniyim ... en azında o tam bir eğitmci gibi davranabilirdi ..

Son düzenleme:
Şuan bir eğitim kurumunda göreve başladım . Benim branşım biyoloji öğretmenliği ....... Beden eğitim öğretmenin biri tutsun ne desin biyoloji dersi , fen dersleri en gereksiz derslerden biriymiş.. .. gelmiş laf ediyor acaba üniversiteye giriş sınavında biyoloji mi soruyorlar beden eğitimi mi / kurduğunu cümle çok yersizdi ayıp etti , kendi branşı ile barışık değil sanırım .. hiç bir şey demedim artık .. sustum .. çünkü aynı branştan sevdiğim bir öğretmen vardı.. ama daha geleli yeni olmuş .. çok anlamsız geldi .. insanlar neden bu kadar kırıcı olabiliyor ezmeye çalışıyor hem de kaç yaşına gelmiş koskoca insanlar .

başlığı okuyunca sanırım birisi metrobüs ile ilgili dert yazmış dedim. çünkü metrobüste hep bir yer kapmaca oluyor, kapı açılır açılmaz hurra ezen ezene...

neyse, fen dersi gereksiz ders mi demiş? neye dayanarak demiş bunu merak ettim doğrusu, ukalalık etmiş...

Ben beden öğretmenlerini küçümsemedim. O adamın öyle olduğunu söyledim. Yoksa ben beden dersini biyolojiden daha çok seviyorum bir öğrenci olarak :1:

Icindeki kibir cikmis ortay bu lafla.. Eminim her firsatta onu yokmus gibi davranacaksiniz... Eminim buna :ssz:

ben kibirliysem diğerleri nasıldır bilemedim .. adam daha benim mesleğimin ilk zamanlarında ezmiş ... benim derdim branşa karşı değil ... sağlam kafa sağlam vucutta bulunur .. bundan şüpheniz olmasın .. ama gelip yıllarca emek verdiğim yıllarımı harcamışş .. ve öğrencilere hiç bir şey anlatmayı sevmediğini ve gerizekalı olarak göre biri

tamam hanımlar benim için tüm branşlar öğrenciye bir anlam katar benim düşüncem budur .. iş teknik, resim , müzik olsun insanın hayatına ciddi şeyler katar .. ama kalkıp böyle demesi yersizdi düşünüyorum önemsiz olamaz sonuçta .. tamam bende belki doğru ifade etmedim kendimi ama .. unuttum burada beden eğitimciler olabilirdi ama kalkıp hayatın anlamı olan fen branşına bu şekilde konuşmasına gelirsek .. öğrencilere gerizekalı diyen bir insan ,, derse katılmayıp çocuklara top oynatıp . öğretmenler odasından çay içen birisi de ne kadar yararlı olabilir bilemiyorum bu manzarayı gördüğün için sadece o kişiye yorumum kimse alınmasın ...umarın daha fazla yanlış anlaşılmam . koyu yazıp kırmızı yapıyorsunuz bide .. kendimden şüphelendim yahu... ben daha mesleğimde yeniyim ... en azında o tam bir eğitmci gibi davranabilirdi ..

biz zaten o kişi hatasız demedik ki ama sizin cümleleriniz de bir o kadar hatalıydı..bütün dersler hayatın anlamdır.o insanın tarzı ile alanının alakası yok,kişilik yapsının alakası var.o insan matematik öğretmeni olsaydı da aynı şekilde davranırdı.

bu arada benden eğitimi öğretmeni değilim,farklı bir branştayım ve beden eğitimi en sevmediğm dersti.biyoloji de en sevdiğim fen alanı dersiydi.

biz zaten o kişi hatasız demedik ki ama sizin cümleleriniz de bir o kadar hatalıydı..bütün dersler hayatın anlamdır.o insanın tarzı ile alanının alakası yok,kişilik yapsının alakası var.o insan matematik öğretmeni olsaydı da aynı şekilde davranırdı.

bu arada benden eğitimi öğretmeni değilim,farklı bir branştayım ve beden eğitimi en sevmediğm dersti.biyoloji de en sevdiğim fen alanı dersiydi.

tamam bende hatalı davranmış olabilirim düşünmeden benim tecrübesizliğim kızmış olabilirim olayı genelledim galiba.. kişi ile yaptığı mesleği bütünleştirdim .. ne hocalar var yarışlara hazırlayan , emekler harcayan .. kişi galiba mesleğinin hakkını vermeyen öğrenciyi sevmeyen biri olduğu için bütün gün oturuyor dedim .. olay kişisel aslında .. fen dersini silince bir anda hayatımız dönüm noktası olan sınavlarda çıkınca da cümle başka şekilde anlaşıldı .. daha uygun cümleler kurmam gerekirdi .. kızdım epey .. çünkü çok emek veriyorum .. çok da hevesliyim .. eski öğretmenler salmış gitmiş bulunduğum ortamda :(

Back
X