insanlar birbirini ezmekten zevki mi alır ?

Şuan bir eğitim kurumunda göreve başladım . Benim branşım biyoloji öğretmenliği ....... Beden eğitim öğretmenin biri tutsun ne desin biyoloji dersi , fen dersleri en gereksiz derslerden biriymiş.. .. gelmiş laf ediyor acaba üniversiteye giriş sınavında biyoloji mi soruyorlar beden eğitimi mi / kurduğunu cümle çok yersizdi ayıp etti , kendi branşı ile barışık değil sanırım .. hiç bir şey demedim artık .. sustum .. çünkü aynı branştan sevdiğim bir öğretmen vardı.. ama daha geleli yeni olmuş .. çok anlamsız geldi .. insanlar neden bu kadar kırıcı olabiliyor ezmeye çalışıyor hem de kaç yaşına gelmiş koskoca insanlar .

:9::9: aklıma bi velinin müzik öğretmeni olan arkadaşıma söylediği bi söz geldi " hocam öğretmen olacaksa lise öğretmeni olsun öyle ilkokul ortaokul öğretmeni olmasın" :9:

ben sınıf öğretmeniyim benim veliler de " hocam müzik resim beden işlemeyin matematik türkçe işleyin diyorlar" :ssz:
sen en iyisi hee de geç arkadaşım.

Ok canim tabiki cevap vereyim ozel degil hicbiri zaten.

Amerika ya ESKI esim sayesinde yerlestim, eski esim Amerikali idi.Bosandik 10 yillik green cardim var.Ben clubda gece bartender lik yapiyorum.Klinikte gunduzleri internship icin calisiyorum.Yani staj gibi.Sadece haftasonlari calisiyorum haftaici staj-okul. Param fazlaca yetiyor.Tek basima yasiyorum ev arkadasim yok.Okula girdigimde Ankara hacettepe den terk idim. Transkriptlerimi aldirdim.Normalde yabanci ogrencilerinde SAT-TOEFL sinavina girmeleri gerekiyor. Ama gocmen statusunde oldugumdan hic bi sinava girmedim.Direk basladim sadece not ortalamasi ve transkriptlere bakildi. Ayrica Financial aid de basvurdum okul parasi icin. Kredi bir nevi. Okulu o sekilde oduyorum.Insallah yardimci olmustur.

teşekkürler canım süpersin :16:

başlıga gore yorum yapıyorum kotu kalplı komplekslı tıpler evet baskalarını ezmekten zevk alır.. insan olan kalp kırmaz herkeste de bu ozellık bulunmaz.

Şuan bir eğitim kurumunda göreve başladım . Benim branşım biyoloji öğretmenliği ....... Beden eğitim öğretmenin biri tutsun ne desin biyoloji dersi , fen dersleri en gereksiz derslerden biriymiş.. .. gelmiş laf ediyor acaba üniversiteye giriş sınavında biyoloji mi soruyorlar beden eğitimi mi / kurduğunu cümle çok yersizdi ayıp etti , kendi branşı ile barışık değil sanırım .. hiç bir şey demedim artık .. sustum .. çünkü aynı branştan sevdiğim bir öğretmen vardı.. ama daha geleli yeni olmuş .. çok anlamsız geldi .. insanlar neden bu kadar kırıcı olabiliyor ezmeye çalışıyor hem de kaç yaşına gelmiş koskoca insanlar .

aman densiz işte.. sen hiç aldırma canım.. keşke hee yaa bencede gereksiz hiç işte kafa patlattık boşuna bu derslere .. keşke bende senin gibi kalsiyumu , vitamini fazla alaydım küçükkende sınavdada takla atıp öğretmen olaydım deseydin :)) ( aman şimdi bana kızar beden eğitimi öğretmenleri asli düşüncem elbette değildir.. ama o densize bir laf sokulmalı ) :))

Beden eğitimi öğretmenlerine bir aşağılama gördüm yazılanlarda, şunu belirtmek isterim

Milli sporcularımız mecburi olarak spor akademilerinde okuyorlar ve bunları %85 i aktif sporu bıraktıktan sonra beden öğretmeni oluyorlar, özellikle Do sporları ile uğraşan sporcularımız. O raddeye gelene kadar almış oldukları eğitimin bir gününe tanık olsanız dimağınız durur, kimlere hakaret ettiğinizi bir düşünün lütfen.Her branşın iyisi de kötüsü de mutlaka vardır ama en başarısız/zekasız öğrenciler beden eğitimi okuyor demek, bu işi hakkıyla yapan binlerce insana hakarettir. Yapmayın lütfen, eski bir sporcu olarak bu genellemeye gerçekten üzüldüm gerçekten.

ben de biyoloji bölümü mezunuyum , hiç de gereksiz bi bölüm de değil ayrıca:31: canlı bilimi ötesi mi var.
ülkemizde her zamanki gibi bilim adamına bilim dallarına değer verilmiyor, dediğin gibi ezilmeye mahkumuz, ben hala işsiz:31:
bir bilim adamı olarak sekreterlik, tezgahtarlık, danışmanlık gibi meslekler arıyorum. ben değil, beni bu duruma sokanlar utansın ve çoğu mezun olan arkadaşımın durumu bu. 5 sene biyolojinin her dalını öğrendik sonuç koca bi hayal kırıklığı:31:
neyse sen fazla takılma etraftakilere, böyle şişkin ego sahipleri hep çıkacaktır karşına.

Son düzenleme:
ülkemizde bilim sanat spor ne zaman kıymetli oldu ki? herkes karnını doyurmaya çalışıyor bu saydıklarım aç toplumlarda kıymetlı olmaz.

ihtiyaçlar hiyerarşisine baktığımız zaman estetiğin üst tepelerde, biyolojık ihtiyaçlarınsa ilk sırada yeraldığını biliyoruz o yuzden normal yani.

yanlış tüm bunlar aslında ama biri sporcu biri bilim insanı olan bu iki değerli öğretmenin birbirini aşağılaması çok kötü bir durum.

Back
X