insanlar çok kötü :'(

Mesela ben hamile kaldım 2 sene tedavi sonrası. Bana dedikleri şey şu "Tedavi ile hamile kaldın sürekli kontrole git çocuk sakat felan olur belki, belki düşebilir.."
Cahil insan o kadar çok ki...
İşleri güçleri hep birşeyler hakkında yorum yapmak.. Allah var gam yok :)
Ben de dört kez kaybettim bebeklerimi. Özellikle yanımda hava atan insanlar yüzünden şehir değiştirdim. Sonra çok şükür hamile kaldım. Insanlar gerçekten bazen çok acımasız.

Ben de dört kez kaybettim bebeklerimi. Özellikle yanımda hava atan insanlar yüzünden şehir değiştirdim. Sonra çok şükür hamile kaldım. Insanlar gerçekten bazen çok acımasız.
Evet malesef. Allah bağışlasın canım. Şu an hamile misin yoksa doğdu mu?

İnstagram da paylaşmıştım bhcg 76.43 normalmi diye. Tamam bazıları iyi falan demiş ama bazılarına dış gebelik çok düşük bilmem ne yazmış moralim bozuldu kızlar ya:'( adetime 4 gün varken yaptirmistim:KK43:
sakın stres yapmayın dinlenin ve kendinize dikkat edin gayet normal bir değer iki günde bir kan testi yapın

bu tur seylerı sadece doktorunla knus bacım cekemeyen var kıskanan var nazar eden var bsver uzme kendını saglıcakla kucagına al ve esınle buyutun Allah saglık versın maşallah gayet de ıyı

Sıkma canını yaa aldirma sen insanlara rahat ol umutlu ol ben 72 degerle ogrendim simdi dogduda 2bucuk aylik oldu bile ;)

İnstagram da paylaşmıştım bhcg 76.43 normalmi diye. Tamam bazıları iyi falan demiş ama bazılarına dış gebelik çok düşük bilmem ne yazmış moralim bozuldu kızlar ya:'( adetime 4 gün varken yaptirmistim:KK43:
Adete 4 gun varken bu deger cok iyi.benim adet gunumde 68 di

Bence internete fazla itibar etmeyin sürekli bakıp araştırmayın insanın kafası karışıyor :(
Bana doktor dış gebelik dediği halde dış gebelik çıkmadı doktor bile yanılıyor insanlar ne bilsin

Bence internete fazla itibar etmeyin sürekli bakıp araştırmayın insanın kafası karışıyor :KK43:
Bana doktor dış gebelik dediği halde dış gebelik çıkmadı doktor bile yanılıyor insanlar ne bilsin
Belimde bi acı var acaba o normalmi yani egilince oluyo

Arkadaşlar belimde bi acı var kuyruk sokumu sanırım yada normalde birşey yok ama egildiğinde canım azda olsa aciyo hissediyorum

Ordakiler doktarami yapmis seni gormeden teshis koymus. Daha ilk degerin o . ilk degree gore birsey soylenemez moralini bozmalarina izin verme. Degerinde gayet iyi. Benim adet gunu 58 cikmisti

Back
X