İnsanlar değişir mi, değişmez mi ?

dhdkdkm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2024
182
-39
16
30
İyi akşamlar arkadaşlar
insanlar değişir mi? Huylu huyundan vazgeçmez derler ya da 7 sinde neysen 70 inde osun derler.Peki yasanmisliklar tecrübeler insanları degistirmez mi?Değiştirse bile gözle görülür ne kadar olur?

İyi akşamlar arkadaşlar
insanlar değişir mi? Huylu huyundan vazgeçmez derler ya da 7 sinde neysen 70 inde osun derler.Peki yasanmisliklar tecrübeler insanları degistirmez mi?Değiştirse bile gözle görülür ne kadar olur?
Değişime açıksa değişir. Ama 35-40 tan sonra insanların değişimi daha zor olur.

Sizinki düzelmez daha da artarak devam eder... Zaten eski konunuzda yazmışsınız ayrılmışsınız düzelcem diye sözler vermiş ama bi hafta sonra yine aynı olmuş. Demek ki adam düzelmiyor bunu bilip buna göre davranın...

Sizinki düzelmez daha da artarak devam eder... Zaten eski konunuzda yazmışsınız ayrılmışsınız düzelcem diye sözler vermiş ama bi hafta sonra yine aynı olmuş. Demek ki adam düzelmiyor bunu bilip buna göre davranın...
Evet biliyorum değişmez çok eminim

Biri istedi diye değişeni hiç görmedim. Onun dışında insan yaş aldıkça değişir, ama bu her zaman pozitif yönlü olmaz.

İyi akşamlar arkadaşlar
Insanlar çok nadir degişir.

İyi akşamlar arkadaşlar
Başkasının değişeceğine inanmıyorum. Belki bununla ilgili bir deneyim yaşadığım içindir bilemem ama değişeceğini söyleyip gerçekten değişen insan sayısı azdır. Belli bir noktadan sonra yine aynı davranışları sergiliyorlar. Uzun süreli bir değişim olmuyor.

Her insan degisebilir
Kotu olmak cok kolaydir bunu cogu insan yapiyor
Iyi anlamda degisenler de olur fakat onlar hep istisna olarak kaliyorlar azinliktalar

İyi akşamlar arkadaşlar
Valla insanına bağlı. Ne insanlar var parmakla gösterilirken bi anda tanıyamıyosun neler yapıyorlar. Yada çok kötü bi insan bi olay yaşayıp ders alıp çok iyi bi insan oluyo. Ama kimiside yerinden kımıldamıyo öyle gelmiş öyle gidiyo

Fikirler değişebilir ama huylar değişemez bence değişse de esneme payı çok düşük, anlamlı bir değişme olmaz.

İyi akşamlar arkadaşlar
Kendi adıma söyleyeyim ben çok değiştim. Ama kimsenin yönlendirmesi ile değil. Kendi farkettiğim, benim rahatsız olduğum yönlerimi değiştirdim. Başkası söyleseydi umursamazdım büyük ihtimalle. Bence önemli olan kişinin kendisinin bu değişimi başlatması. Dışarıdan hiç kimsenin hiç kimseyi değiştirebileceğine inanmıyorum. Küçücük çocuklarımızı bile değiştiremiyoruz bence

Back
X