İnsanlar değişir mi, değişmez mi ?

İyi akşamlar arkadaşlar
insanlar değişir mi? Huylu huyundan vazgeçmez derler ya da 7 sinde neysen 70 inde osun derler.Peki yasanmisliklar tecrübeler insanları degistirmez mi?Değiştirse bile gözle görülür ne kadar olur?
Ben çok değiştim.

Her insan degisebilir
Kotu olmak cok kolaydir bunu cogu insan yapiyor
Iyi anlamda degisenler de olur fakat onlar hep istisna olarak kaliyorlar azinliktalar
Kötü olmanın çok kolay olduğunu düşünmüyorum. Ben nasıl kötü olabileceğimi bulamıyorum mesela. Bilerek birine kötülük yapsam sonra gider toparlamasına yardım ederim herhalde. Düşündüm de bulamadım nasıl kötü olunur

Sanirim sevgilinizden bahsediyorsunuz.Degistirmeye calismakla omrunu harcarsiniz sonra bir gun donup bakarsiniz ki siz degismissiniz sizden geriye hic bir sey kalmamis.Kimseyi degisteremezsiniz degistirmek istediginiz insanla birlikte olmayin.değmez

Olumlı anlamda değişeni görmedim,kötüden daha kötüye gideni çok

İyi akşamlar arkadaşlar
insanlar değişir mi? Huylu huyundan vazgeçmez derler ya da 7 sinde neysen 70 inde osun derler.Peki yasanmisliklar tecrübeler insanları degistirmez mi?Değiştirse bile gözle görülür ne kadar olur?
Değişmesini beklerken ömür heba olur..

Bir kere değişecek olan ne ....karakterimi komple....bir huymu....birden çok huymu??Şimdi değişim zordur çok istemek gerekli Her insan istemez.Niye değişsin karşıdaki için....Bazı degisikliklerde yardım gerekir uzman desteği.....Kişi önce kendi isteyecek hem bir anda hop değiştim olmaz zaman emek sabır ister tekrar ister çokça irade ister.... Törpülemek derseniz ona varım ama kökten değişim derseniz olasılık az derim

Değişmez. Can çıkar huy çıkmaz.
Zaten karşımızdakini değiştirme hayali çok yanlış. Olduğu gibi kabullenmek lazım. Bir insanı değiştiririm ihtimali ile ilişki yaşamak tam bir hayal kırıklığı.

İyi akşamlar arkadaşlar
Senin o hasta sevgilin değişmez sen rehabilitasyon merkezi değilsin şöyle ruh hastalarını düzeltmek yerine düzgünlerini bulun, sende herkes kadar sevilmeyi el üstünde tutulmayı hak ediyorsun kendine gereken değeri ver ama sinirli ama hasta ama psikolojisi bozuk deme hepimizin sorunları var ama biz sağa sola saldırıp hakaret küfür etmiyoruz kimseyi manipüle etmiyoruz ben çocukluk yaşlarımdan beri teşhisli tedavili çok ciddi rahatsızlıklar geçirdim psikolojik olarak ama asla bunun arkasına saklanarak kimseyi kırmadım üzmedim benim zararım hep kendime kendi kafamın içindeydi karakteri b.k gibi olan insanların psikolojim bozuk ayağını yemeyin çok psikolojisi bozuksa sana yaptıklarının binde birini öğretmenine patronuna kendinden üst herhangi birine yapsın ? Yapamaz sadece yedirebildiğine yapar yeme

Senin o hasta sevgilin değişmez sen rehabilitasyon merkezi değilsin şöyle ruh hastalarını düzeltmek yerine düzgünlerini bulun, sende herkes kadar sevilmeyi el üstünde tutulmayı hak ediyorsun kendine gereken değeri ver ama sinirli ama hasta ama psikolojisi bozuk deme hepimizin sorunları var ama biz sağa sola saldırıp hakaret küfür etmiyoruz kimseyi manipüle etmiyoruz ben çocukluk yaşlarımdan beri teşhisli tedavili çok ciddi rahatsızlıklar geçirdim psikolojik olarak ama asla bunun arkasına saklanarak kimseyi kırmadım üzmedim benim zararım hep kendime kendi kafamın içindeydi karakteri b.k gibi olan insanların psikolojim bozuk ayağını yemeyin çok psikolojisi bozuksa sana yaptıklarının binde birini öğretmenine patronuna kendinden üst herhangi birine yapsın ? Yapamaz sadece yedirebildiğine yapar yeme
Çok haklısın insanlar değişmiyor düzelmiyor duzelmedigi gibi aksine bizi hasta ediyorlar.Yani artık bittim tükendim.Hasta oldugunu da kabul etmiyor.Sevgi de kalmıyor bı sureden sonra soğuyorsun

Bir kere değişecek olan ne ....karakterimi komple....bir huymu....birden çok huymu??Şimdi değişim zordur çok istemek gerekli Her insan istemez.Niye değişsin karşıdaki için....Bazı degisikliklerde yardım gerekir uzman desteği.....Kişi önce kendi isteyecek hem bir anda hop değiştim olmaz zaman emek sabır ister tekrar ister çokça irade ister.... Törpülemek derseniz ona varım ama kökten değişim derseniz olasılık az derim
Evet ve o kisi değişime açık değilse istekli değilse kabul etmiyorsa daha sıkıntılı

Değişmez. Can çıkar huy çıkmaz.
Zaten karşımızdakini değiştirme hayali çok yanlış. Olduğu gibi kabullenmek lazım. Bir insanı değiştiririm ihtimali ile ilişki yaşamak tam bir hayal kırıklığı.
Evet haklısınız degistirme ihtimaline girmek daha yanlış çünkü değişen bişey olmuyor

Sanirim sevgilinizden bahsediyorsunuz.Degistirmeye calismakla omrunu harcarsiniz sonra bir gun donup bakarsiniz ki siz degismissiniz sizden geriye hic bir sey kalmamis.Kimseyi degisteremezsiniz degistirmek istediginiz insanla birlikte olmayin.değmez
Evet degistiremeyecegim gibi kendim hasta olacam.Simdiden bile çok şey aldı benden daha fazla almasını beklemek kendime eziyet etmekten başka bişey değil

genel anlamda kimse değişmez nasıl tanıdıysanız aynı kalır olmayanı oldurmaya çalışma ömrün boşa akıp gider olana bak ciddiyim

İyi akşamlar arkadaşlar
niyetleri değişmez,huyları değişir,bir insan kişiliğiyle doğar,kötü bir insan kötüdür,merhamet sonradan öğrenilen birşey değildir mesela,insanlar sadece yaş aldıkça çevre tarafından kabul görmek için kötü niyetlerini,kötü huylarını perdelemeyi öğrenirler numara yapmaya başlarlar,iki yüzlü,içi başka dışı başka vs.sözleri bu tip insanlar için geçerlidir,birde eş olarak seçtiğimiz fakat aynı evin içinde daha fazla kendilerini gizleyemeyip açığa vuran sahtekar tipler vardır işte o kadın yada erkek için en büyük imtihandır,evlenmeden önce çok farklıydı der insanlar genelde o da tam olarak budur işe.

Back
X