• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlar herseye yorum yapmak zorunda mi

Aynı dertten muzdaribim.
Doğumuma 2,5 -3 ay var. Daha hamile kalmadan başladı millet. Çok geç oldu çocuk yap artık diye.
Benim de karnım küçük mesela, çok yiyorum ama az kilo aldım, bebek normal diyor doktor. Ama millete yetmiyor tabi. Sen ne biçim hamilesin!
Küçücük çocuk doğuracaksın!
Kocan seni yedirmiyormu!!

Hakikaten anormal olduğumu düşünmeye başladım artık.
Başta benim tek kelimesini kaale bile almadığım ve hiçbirşey sormadığım ama bana akıl vermeye bayılan eltim olmak üzere herkes bilir kişi!
Ya bari sorarsam cevap verin dimi. Sorduk mu size bişey!
Artarak devam ediyormuş bu durum. Herkes öyle söylüyor.
Artık laf sokuyorum dayanamıyorum. Ben sinir olacağıma onlar olsun.
Herkesin bebeği, hamileliği farklı diyorum en kibar halimle.
Abartanlara hamilelerle böyle konuşulmaz diyorum.

Bazen de salon kadını imajımı bozup hepsiyle kavga etmek istiyorum. Henüz yapmadım :) bakalım şanslı kişi kim olacak:)

Ayy oyle yuzsuzlesmisler ki terslemek cok etkilemiyo bile bende once sakin cevaplar verirken en son sen cocugu tutamiyorsun Konuscam diye verde rahat konus yenge dememe kadar gerdiller beni

Aynı dertten muzdaribim.
Doğumuma 2,5 -3 ay var. Daha hamile kalmadan başladı millet. Çok geç oldu çocuk yap artık diye.
Benim de karnım küçük mesela, çok yiyorum ama az kilo aldım, bebek normal diyor doktor. Ama millete yetmiyor tabi. Sen ne biçim hamilesin!
Küçücük çocuk doğuracaksın!
Kocan seni yedirmiyormu!!

Hakikaten anormal olduğumu düşünmeye başladım artık.
Başta benim tek kelimesini kaale bile almadığım ve hiçbirşey sormadığım ama bana akıl vermeye bayılan eltim olmak üzere herkes bilir kişi!
Ya bari sorarsam cevap verin dimi. Sorduk mu size bişey!
Artarak devam ediyormuş bu durum. Herkes öyle söylüyor.
Artık laf sokuyorum dayanamıyorum. Ben sinir olacağıma onlar olsun.
Herkesin bebeği, hamileliği farklı diyorum en kibar halimle.
Abartanlara hamilelerle böyle konuşulmaz diyorum.

Bazen de salon kadını imajımı bozup hepsiyle kavga etmek istiyorum. Henüz yapmadım :) bakalım şanslı kişi kim olacak:)

Canim bende ilk 6 ay sadece 3:kilo almistim ozamanda kucucuk karnin bebek icerde oldu de ondan olmasin dediler ya :KK47:

Benim kizim cok sakin bi bebek degil aglar cogunlukla pek gulmez birinin yaptigi yorum
Ay bizm komsunun cocuguda boyleydi aglar dururdu gecen olmus boyle olacagi belliydi zaten!! Sarteller atti zaten artk esime hadi bi gidelim deyip kalktk

Canim bende ilk 6 ay sadece 3:kilo almistim ozamanda kucucuk karnin bebek icerde oldu de ondan olmasin dediler ya :KK47:
Neee!
Sen ne dedin??
Ben olsam hakikaten çirkefleşirdim sanırım ki normalde gayet kibar bir kadınımdır. Tahammül sınırını zorluyorlar valla insanın.

Bi topluluktan yeni ayrildm ve coj gerginim her kafadan bi ses ayyy nasil kilo almissin ben gormeyeli !!(4ay oldu dogum yapali ve farkindayim kilom kaldi bende vermek istiyorm ) hayir ama almadim da veremedim de diyorum yok yok valla aaaaa
sen almada bebek alsin!!
Kiİzm beni emmedi bende sagarak veriyorum olmaz o oyle su gibi verirsen buyur mu bu cocuk baska seyler yedir..
Oyle yatirma boynu olmaz..
Kucagi sevmez benim kizim yatmayi sever olmaz bu boyle yatmak iyi olmaz kucagina al sen onu ..
Kusarken balgamli balgamli var bu cocukta bi dert ..
Boyle mizilar Mi ac valla ac!!!

Zaten daha kotu psikolojiden kurtulamamisken insanlar hic susmaz mi herseyi boyle bilmek zorundalar mi
insanların ağzı torba değilki büzesin.. böyle boş konuşmalar yapan herşeyi bildiği sanan bilgisizlerle dolu.. hiç takma bile..sana bişi derlerse " tamam sen çocuğuna öyle yaparsın bende böyle yapıyorum" de :KK55:

sen bi git bak bakalım ben arka odada mıyım ya da
yav he he
alternatif cevap seçenekleri olabilir
doğum yapmışsın sen kilo almican da ben mi alıcam allasen
iki üç aya kalmaz verirsin sakın takılma kilo aldın diyenlere
bide sen bırak çocuk yesin diyen arkadaşa da ne diyeyim bilemedim :D

Valla ben ozellikle cocuk konusunda bana gereksiz yorum yapmak isteyenleri,hh evet her cocuk farkli iste,herkesin yetistirme tarzi farkli deyip susturuyorum.
Kendi bildiklerini kendilerine saklasinlar.kimse onlardan tavsiye beklemiyor.

insanların dilini bantlayamazsın

bazen ağzı olan boş boş konuşuyor

ya herşeye maydanoz olan insanlara ne demeli peki, çok biliyorlar ya herşeye maydanoz oluyorlar , hayır yani sonrada sanane be salak falan desen sen terbiyesiz olursun , hiç cevap vermıyceksin öylerine , başka yolu yok malesef.:KK12:

Ne yapsan tam tersini söylerler
hiç takılmam başkasının lafına
söylesin dursun
5-6 ay önce bir arkadaşım bana x marketten keçiboynuzu pekmezi al yedir kızına dedi
ben de geçen aradım pekmez almış eşim organik hem de kıza yediricem dedim
aa ağır gelir sakın verme dedi
yani ne dediklerini bilmiyorlar laf olsun diye konuşuyorlar
her şeyin doğrusunu onlar biliyor
uğraşılmaz böyle insanlarla

Bunların birde çocuğu okula başlamış versiyonları var, devamlı kendi çocuğunu över de över... Uzak dur, uzak tut, lafı gediğine koy susma.

Herkes de çocuk konusunda dr, pedagog kesilir maşallah.

Bilmediğim yerde susar dinlerim, bildiğimi bile çekinerek söylerim ben yahu..
İnsanlar ne ilginç..

Bi topluluktan yeni ayrildm ve coj gerginim her kafadan bi ses ayyy nasil kilo almissin ben gormeyeli !!(4ay oldu dogum yapali ve farkindayim kilom kaldi bende vermek istiyorm ) hayir ama almadim da veremedim de diyorum yok yok valla aaaaa
sen almada bebek alsin!!
Kiİzm beni emmedi bende sagarak veriyorum olmaz o oyle su gibi verirsen buyur mu bu cocuk baska seyler yedir..
Oyle yatirma boynu olmaz..
Kucagi sevmez benim kizim yatmayi sever olmaz bu boyle yatmak iyi olmaz kucagina al sen onu ..
Kusarken balgamli balgamli var bu cocukta bi dert ..
Boyle mizilar Mi ac valla ac!!!

Zaten daha kotu psikolojiden kurtulamamisken insanlar hic susmaz mi herseyi boyle bilmek zorundalar mi
Oldu , peki o zaman de geç.Çok var böylelerinden.

Back
X