• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar nankör.

Çok yakim canciger kiz arkadasim badodan biriyle tanisti.Cocuk geldiginden beri yuzume bakmiyo.Çocukla bulustu benle mesaji aramayi kesti.Herkes takma diyo da kac yillik arkadasim niye muabbetini kesiyo.Hep derdik evlensekte goruscez hep yanyanayiz ama yalanmis hepsi.En som dayanamadim ben yazdim normal konustu.Hic bisey anlatmiyo aileler tanisti falan diye.Amac ne yani.Eskiden olsa anlatirdi.Facemde halaa ekli.Gordum foto atmislar.Numarasini sildim.Neden mutsuzlugunu benimle paylasiyoduda mutlulugunu paylasmiyo dmeekki gercek dost degilmis
En sev,edigim kiz tipi hayat sanki o adamdanmi ibaret ya . Bosver kız gerçek yüzünü ilerde göreceğine şimdi gormussun daha ne olsun .

Çok yakim canciger kiz arkadasim badodan biriyle tanisti.Cocuk geldiginden beri yuzume bakmiyo.Çocukla bulustu benle mesaji aramayi kesti.Herkes takma diyo da kac yillik arkadasim niye muabbetini kesiyo.Hep derdik evlensekte goruscez hep yanyanayiz ama yalanmis hepsi.En som dayanamadim ben yazdim normal konustu.Hic bisey anlatmiyo aileler tanisti falan diye.Amac ne yani.Eskiden olsa anlatirdi.Facemde halaa ekli.Gordum foto atmislar.Numarasini sildim.Neden mutsuzlugunu benimle paylasiyoduda mutlulugunu paylasmiyo dmeekki gercek dost degilmis

Genel olarak insanlar mutlu oldugunda paylasmaz. Belki hava atmak isterse...Hava atacagi gunlerde yakindir. :) Erkek arkadas buldugunda boyle olduysa , evlendiginde ne olur dusunsene.

Kimseye kendinizi kullandirmayin. Insanlarin geneli nankor. Ya nankorluge alisirsin ya da kullanilmamaya.

Belki kıza bir yanlış yapmışsındır. Misal internetten tanıstıgı için olumsuz konusmussundur o da uzaklaşmıstır senden.
Hayir agzimi acip tek bisey demedim bile.Cocuk buraya gelir gelmez konusmayi kesti .ne o bisi anlatti ne ben yorum yaptim sordugumda guzel dedi gecistirdi

Hala aynı arkadaş mı? Sorun sana yazmamasından çok bence senden önce evlenecek olması :)
Haha :-)
Genel olarak insanlar mutlu oldugunda paylasmaz. Belki hava atmak isterse...Hava atacagi gunlerde yakindir. :) Erkek arkadas buldugunda boyle olduysa , evlendiginde ne olur dusunsene.

Kimseye kendinizi kullandirmayin. Insanlarin geneli nankor. Ya nankorluge alisirsin ya da kullanilmamaya.
suan mesela isten ayrildi kiz.cocuk gelmeden bana diyodu ki bol bol bulusuruz.msj bile atmiyo.Beni cok sasirtti ama sayesinde anladim bisileri

Aman bosver insanlarin sadakati menfaatleri bitene kDar.
Benimde yakin kiz arkadasim kovsam gitmezdi.sevgilisnden ayrildi yanimda galdi,yeni sevgili buldu bana anllati,sikintisilarini birlikte astik sonra evlendi telini degismis bna nosunu bile vermedi.
Demekki degwri hak etmiyormus
Oha yani yaptigina bak yaa

Burada arkadaşlık değil, çıkar ilişkisi gördüm. Yalnız kalmamak adına kurulmuş bir çıkar olabilir.

Çok üzülmeyin, hatta yüzünü gördüğünüz için sevinin. Ayrılınca da koşarak çalar kapıyı. Böyledir :KK66:
Ya da ileride sorun yasasin anlatmaya arar.beni aramiyo suan bakalim 6ay sonra nisana cagircak mi

İnternet aşklarına güven olmaz. Yaşınız kaç bilmem ama 18li yaşlar olduğunu düşünüyorum. 3gün sonra her şey bitince ilk yazacağı sizsiniz. Siz de o vakit kendisine güle güle deyin.

İnternet aşklarına güven olmaz. Yaşınız kaç bilmem ama 18li yaşlar olduğunu düşünüyorum. 3gün sonra her şey bitince ilk yazacağı sizsiniz. Siz de o vakit kendisine güle güle deyin.
25yasindayiz.Cocuk baya tum akrabalarina duyurmus ama

Benim anlamaya calistigim niye bi anda iletisimi kesiyo.Uc hafta oldu.Bugun gitmesi lazim sevgilisinin gorev yaptigi yere.En az 6ay cocuk buraya gekmiycek.Merak ediyorum o alti ayda arayip sorcakmi.Yada illa skntsii olcak anlatmak icin ariycak mi
Acaba sevgılısını sızden mı kaçırıyor? kıskanç mızaclıysa mantıklı olasılık...ılgıncmıs...ben yenı evlı arkadaşlarımda gecende yatıya kaldım mesela...

Evet asker.Ya bak bunlar uc ay telden konustu.Hic gorusmeden evlilik karari aldilar.Cocuk buraya geldi falan.Ben inaniyorum cunku cocugun tum akrabasi duymus.Eger yalan osla akrabasina duyurmaz.cocuk gitti simdi taaaa yazin gelicek galiba
Yalnız olay harbıden sıkı enteresanmış..netten hem de tanışmazdan once evlılık kararı alma...

Back
X