- 12 Kasım 2016
- 1.234
- 2.860
- 133
- Konu Sahibi Portakalli ordek
o sevgili ofsayttır zaten yakında tekrar sana döner arkadaşın salya sümük
Ben de instamessagedan tanıştım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o sevgili ofsayttır zaten yakında tekrar sana döner arkadaşın salya sümük
OooooBen de instamessagedan tanıştım![]()
En sev,edigim kiz tipi hayat sanki o adamdanmi ibaret ya . Bosver kız gerçek yüzünü ilerde göreceğine şimdi gormussun daha ne olsun .Çok yakim canciger kiz arkadasim badodan biriyle tanisti.Cocuk geldiginden beri yuzume bakmiyo.Çocukla bulustu benle mesaji aramayi kesti.Herkes takma diyo da kac yillik arkadasim niye muabbetini kesiyo.Hep derdik evlensekte goruscez hep yanyanayiz ama yalanmis hepsi.En som dayanamadim ben yazdim normal konustu.Hic bisey anlatmiyo aileler tanisti falan diye.Amac ne yani.Eskiden olsa anlatirdi.Facemde halaa ekli.Gordum foto atmislar.Numarasini sildim.Neden mutsuzlugunu benimle paylasiyoduda mutlulugunu paylasmiyo dmeekki gercek dost degilmis
Ay maşallahYaza nişan var![]()
Ay maşallah![]()
Çok yakim canciger kiz arkadasim badodan biriyle tanisti.Cocuk geldiginden beri yuzume bakmiyo.Çocukla bulustu benle mesaji aramayi kesti.Herkes takma diyo da kac yillik arkadasim niye muabbetini kesiyo.Hep derdik evlensekte goruscez hep yanyanayiz ama yalanmis hepsi.En som dayanamadim ben yazdim normal konustu.Hic bisey anlatmiyo aileler tanisti falan diye.Amac ne yani.Eskiden olsa anlatirdi.Facemde halaa ekli.Gordum foto atmislar.Numarasini sildim.Neden mutsuzlugunu benimle paylasiyoduda mutlulugunu paylasmiyo dmeekki gercek dost degilmis
Yok deil evlenicekler cidden.Faceye foto atmislar falan
Haklisin dogru bu filmin devami varEvlilik mutlu son degildir, evlilik bi baslangictir...
Hayir agzimi acip tek bisey demedim bile.Cocuk buraya gelir gelmez konusmayi kesti .ne o bisi anlatti ne ben yorum yaptim sordugumda guzel dedi gecistirdiBelki kıza bir yanlış yapmışsındır. Misal internetten tanıstıgı için olumsuz konusmussundur o da uzaklaşmıstır senden.
HahaHala aynı arkadaş mı? Sorun sana yazmamasından çok bence senden önce evlenecek olması :)
suan mesela isten ayrildi kiz.cocuk gelmeden bana diyodu ki bol bol bulusuruz.msj bile atmiyo.Beni cok sasirtti ama sayesinde anladim bisileriGenel olarak insanlar mutlu oldugunda paylasmaz. Belki hava atmak isterse...Hava atacagi gunlerde yakindir. :) Erkek arkadas buldugunda boyle olduysa , evlendiginde ne olur dusunsene.
Kimseye kendinizi kullandirmayin. Insanlarin geneli nankor. Ya nankorluge alisirsin ya da kullanilmamaya.
Oha yani yaptigina bak yaaAman bosver insanlarin sadakati menfaatleri bitene kDar.
Benimde yakin kiz arkadasim kovsam gitmezdi.sevgilisnden ayrildi yanimda galdi,yeni sevgili buldu bana anllati,sikintisilarini birlikte astik sonra evlendi telini degismis bna nosunu bile vermedi.
Demekki degwri hak etmiyormus
Ya da ileride sorun yasasin anlatmaya arar.beni aramiyo suan bakalim 6ay sonra nisana cagircak miBurada arkadaşlık değil, çıkar ilişkisi gördüm. Yalnız kalmamak adına kurulmuş bir çıkar olabilir.
Çok üzülmeyin, hatta yüzünü gördüğünüz için sevinin. Ayrılınca da koşarak çalar kapıyı. Böyledir![]()
25yasindayiz.Cocuk baya tum akrabalarina duyurmus amaİnternet aşklarına güven olmaz. Yaşınız kaç bilmem ama 18li yaşlar olduğunu düşünüyorum. 3gün sonra her şey bitince ilk yazacağı sizsiniz. Siz de o vakit kendisine güle güle deyin.
Acaba sevgılısını sızden mı kaçırıyor? kıskanç mızaclıysa mantıklı olasılık...ılgıncmıs...ben yenı evlı arkadaşlarımda gecende yatıya kaldım mesela...Benim anlamaya calistigim niye bi anda iletisimi kesiyo.Uc hafta oldu.Bugun gitmesi lazim sevgilisinin gorev yaptigi yere.En az 6ay cocuk buraya gekmiycek.Merak ediyorum o alti ayda arayip sorcakmi.Yada illa skntsii olcak anlatmak icin ariycak mi
Yalnız olay harbıden sıkı enteresanmış..netten hem de tanışmazdan once evlılık kararı alma...Evet asker.Ya bak bunlar uc ay telden konustu.Hic gorusmeden evlilik karari aldilar.Cocuk buraya geldi falan.Ben inaniyorum cunku cocugun tum akrabasi duymus.Eger yalan osla akrabasina duyurmaz.cocuk gitti simdi taaaa yazin gelicek galiba
Maalesef bazılarımız gerçekten bıraz fesat ve kıskanç yazık kı...millet sevgilisi olunca arkadaşıyla görüşmeyi keser, benim sevgilim olduğunda da arkadaşım kendisi benle görüşmeyi kesmişti, normal şartlarda bunu benim yapmam gerekirdi![]()