Merhaba arkadaşlar,
İçim bir sıkıldı bu akşam.. benim olaylarımı bilenler varsa onları baz alarak yorum yapabilirler ama ben genel soruyorum.. size kötü davranan veya hoşunuza gitmeyen davranışlar sergileyen ama sonrada sizle iyi geçinmeye çalışan birinin yaptıklarını unutup eskisi gibi olabiliyor musunuz?
Yaşananları yaşanmamış gibi yapabiliyor musunuz?
Ben çok kinciyim ne olursa olsun beynimi resetleyemiyorum.. sürekli aklımda yaşananlar oluyor. Hep tetikteyim. Bu karakterimden vaz geçemiyorum

ve karşımdakine de belli ederim laflarımı esirgemeden söyleyebilirim bazen sertde konuşur sonra keşke demeseydim derim
Karşımdakine sinirlendiğimde ona öyle bir laf derim ki ona 10 yıl yeter.. ama sonra üzülürüm.. tabi bunlar durduk yere olmaz.
( kv ile çok kötü bir dönem yaşadım burada konular açtım.. bana söylediği bir sözü unutamıyorum haftanın 3 günü arıyor ben sana nasıl onu söyledim diyor unutacaksın dimi diyor.. zaten ağlayarak benden özür dilemişti öyle konuşmaya başlamıştık.. Sağlıklı bir ilişki kurmak için unutmak istiyorum ama beceremiyorum takıntı haline getirdim kvyi ve kpyi..
şu an çok iyiler tabi ki mesafemi hep korurum orası ayrı konu ama ben tamamen soğuk davranıyorum annem bile artık abartmaya başladın büyüklüktür her insan hata yapar biraz erdemli ol demeye başladı.. ama elimde değil aramadıkça aramam konuşmadıkçada konuşmam onlarla asla çünkü içimden gelmiyor )