İnsanlar ne kadar kötü olmuş... :(

Çok üzgünüm...
Ben taşınıyorum arkadaşlar. 3+1 de oturuyordum. Eşimle 1+1 ev tuttuk başka şehirde. Bazı eşyalarımızı ayırdık.
Kalan eşyalarımı da spot ya da 2. ele vereyim dedim. yine 1+1 i doldurabilecek eşyam var şu an evde.

Gittim ikinci el mağazalarına.
Beyaz eşya almıyolarmış, halı almıyolarmış, çekyat değilse kanepe almıyorlamış, gardırop almıyolarmış, yatak baza değilse almıyorlamış.
bana eşyaları çöpe attırmamı önerdiler.

(eşyalar 3.5 senelik bu arada)
çöpe attırmak için de 200 tl istediler...

öyle bir dalga geçer gibi konuştular ki sinirim bozuldu.
o eşyaları almak için kaç ay taksitler ödediğimiz ne sıkıntılar çektiğimiz geldi aklıma çöpe at diyince.

parasında değilim, çevremdeki herkese teklif ettim kimsenin ihtiyacı yokmuş.
napıcam ben bu kadar eşyayı :KK43:

Bagislamak istiyorsan bulundugun sehirdeki aile ve sosyal politikalar bakanligi il mudurlugune, sosyal hizmet merkezlerine ya da sosyal yardimlasma ve dayanisma vakiflarina gidip ihtiyac sahibi aile sorabilirsin. Dahsen ankaradaysan ve dedigim gibi bagislamak istiyorsan bi aile bile bulabilirim.

Duzeltme**
Sanirim belediyeye vermissiniz eminim ihtiyac sahibi bir aileye gidecektir.

Bagislamak istiyorsan bulundugun sehirdeki aile ve sosyal politikalar bakanligi il mudurlugune, sosyal hizmet merkezlerine ya da sosyal yardimlasma ve dayanisma vakiflarina gidip ihtiyac sahibi aile sorabilirsin. Dahsen ankaradaysan ve dedigim gibi bagislamak istiyorsan bi aile bile bulabilirim.

Duzeltme**
Sanirim belediyeye vermissiniz eminim ihtiyac sahibi bir aileye gidecektir.

ankarada daha kolay olurdu
belediyenin girişim bilmemnesi varmış belediyeyi orayı burayı araya araya buldum
adımı adresimi aldılar arayıp araç göndercez dediler beklemedeyim

ankarada daha kolay olurdu
belediyenin girişim bilmemnesi varmış belediyeyi orayı burayı araya araya buldum
adımı adresimi aldılar arayıp araç göndercez dediler beklemedeyim

Kaymakamliklarda sosyal yardimlasma ve dayanisma vakfi olur her ilde. İhtiyaci olan ailelere onlarin araciligi ile de ulasabilirsiniz. aklinizda bulunsun.

Esyalariniz da gidecek ailelere hayirli olsun insallah :)

Yazıldı mı bilmiyorum ama Ankara da özgür dönüşüm Ankara diye bi grup var feysbukta.
Öğrenciler falan takip ediyor özellikle o sayfaya koyun mutlaka alıcısı çıkar.
Spotçu sizden 200e alacak kendisi en az 3bin lira kar edecek o eşyalardan eminim.

Yazıldı mı bilmiyorum ama Ankara da özgür dönüşüm Ankara diye bi grup var feysbukta.
Öğrenciler falan takip ediyor özellikle o sayfaya koyun mutlaka alıcısı çıkar.
Spotçu sizden 200e alacak kendisi en az 3bin lira kar edecek o eşyalardan eminim.

ankarada değilimmm :(
belediyeye söyledim gelicez dediler
haber vermediler bi daha aradım araç sıkıntısı var 2 saat sonra haber vericez dediler
boş boş evde bekliyorum
lütfen artık bu kabus bitsin ya :(

uygun bir depo bulup oraya koysanız vakti gelince satılır. yada ailenden birilerinin fazla odası yok mu hepsini güzelce oraya yerleştir yeri gelir yeniden kullnmak zorunda kalabilirisn belki aklıma başka bir şey gelmiyor
ailem başka şehirde
bu şehirde kendimden başka kimsem yok :'(
belediye gelmiyor

2 saat sonra arıycaz dediler ama tırt çıktı

Z zeytinagaci ne yaptınız acaba.
taşındınız mı?

Ahh evet binbir guclukle tasindim
O gun belediyeyi aradim 3 kere
Ama beni aksama kadar oyaladilar sonra da arac bulamadik eşyaları alamayiz dediler

Ben de gozumu kararttim letgo uygulamasina eşyaları koydum
Ama cok cuzi fiyatlara
Mesela 4 kapili gardrop 15 tl dedim :D
Bi suru msj geldi 150 tl mi yazicaktiniz diye

Neyse iki ogrenci varmis bi de onlara yardimci olan bey geldiler
Komple eşyaları aldılar
Öğrencilerin anne babalari yokmus
İnsanlar kendi aralarında para toplamis.
Ben de 1 kamyon esyayi 250 tl ye verdim
Ocak icin tüpten damacanaya kovaya kadar bi sürü esya verdim perde vs cocuklarin evi döşenmiş oldu :)
Hem onlarin isi goruldu hem benim yol param cikti bari.

Ahh evet binbir guclukle tasindim
O gun belediyeyi aradim 3 kere
Ama beni aksama kadar oyaladilar sonra da arac bulamadik eşyaları alamayiz dediler

Ben de gozumu kararttim letgo uygulamasina eşyaları koydum
Ama cok cuzi fiyatlara
Mesela 4 kapili gardrop 15 tl dedim :KK70:
Bi suru msj geldi 150 tl mi yazicaktiniz diye

Neyse iki ogrenci varmis bi de onlara yardimci olan bey geldiler
Komple eşyaları aldılar
Öğrencilerin anne babalari yokmus
İnsanlar kendi aralarında para toplamis.
Ben de 1 kamyon esyayi 250 tl ye verdim
Ocak icin tüpten damacanaya kovaya kadar bi sürü esya verdim perde vs cocuklarin evi döşenmiş oldu :)
Hem onlarin isi goruldu hem benim yol param cikti bari.
çok iyi olmuş.
çocukların duasını almışşın.
bu hengamedende kurtulmuşsun.

Back
X