insanlar ne kadar saygisiz..

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Cok sinirliyim hanimlar.. aynen olayi anlatiyorum. Dun esimle birlikte şehirlerarası yolculuk yapmak icin terminale gittik. Esime dedimki canim yolunuz uzun ben bi lavaboya gidicem dedim esim ok dedi neyse bende bozuk para yoktu esimden aldim , tam parayi giseye verip girecekken gozluklu bi kadin " cekilsene be Gerizekali otobusum kaçacak" dedi :((( hem sasirdm hem esim de duydu kadin oyle bagirinca :((( Neyse iceri girdim pesinden sen kim oluyorsun da bana hakaret ediyorsun terbiyesiz saygisiz fln diye bağırdım. Hic sesi cikmadi . Ben cok sinirlendim ama hic cevap vermedi. Sonrada cikip gitti siz olsaniz napardiniz

böyle şeylere hiç gelemiyorum
bana anam babam bagırmamıs baska kımsede bagıramaz hemde bu sekılde ne oldugunu kım oldugunu bılmedıgım bırı
o sebebtendırkı adım cadı ya cıkmıs vazıyette :26:

Cok sinirliyim hanimlar.. aynen olayi anlatiyorum. Dun esimle birlikte şehirlerarası yolculuk yapmak icin terminale gittik. Esime dedimki canim yolunuz uzun ben bi lavaboya gidicem dedim esim ok dedi neyse bende bozuk para yoktu esimden aldim , tam parayi giseye verip girecekken gozluklu bi kadin " cekilsene be Gerizekali otobusum kaçacak" dedi :((( hem sasirdm hem esim de duydu kadin oyle bagirinca :((( Neyse iceri girdim pesinden sen kim oluyorsun da bana hakaret ediyorsun terbiyesiz saygisiz fln diye bağırdım. Hic sesi cikmadi . Ben cok sinirlendim ama hic cevap vermedi. Sonrada cikip gitti siz olsaniz napardiniz

Saygısıza bak:47:
Ben olsam hanımefendi çizgimden hemen çıkar saçını başını yolardım:47:
Sonra hanımefendi çizgime döner işimi görür eşimle yola çıkardım:ssz:

hayatta en başarılı olduğum şey edepliyle edepli edepsizle edepsiz olabilmem, anında seviyemi aşağıyada çekerim yukarıda zıplatırım öyle çizgim falan yok yani, küfür ederdim ben açıkça yazmıyım atılırım

özellikle terminal gibi yerlerde çok konuşamam ben tırsarım her türlü insanın olduğu yer katili hırsızı psikopatı
zaten o kadın normal olsa düzgünce uyarır afedersiniz otobüsüm kaçmak üzere acelem var diye; normal olmadığı kesin..

Son düzenleme:
Ağız dalaşına girmem.
Çünkü iş büyür, ordakiler konunun ne oludğunu bilmeden kavga eden iki kişiye bakar.
Aynı seviyede olunur.
Bu yaşa kadar terbiye olamamış görgüsüze haddini bildiremezsiniz.
Anlamaz çünkü.

Bilemiyorum kizlar dovmedim ama karakter olarak cok sakin bi yapim Var icimde kaldi ya normalde siddete cok karsiyim bagirmam bile kimseye.

oooo onun yaptığını yapar hakaretle başlar gerekirse küfüre çeviririm son nokta tutarım saçlarından kimsede alamaz...

Kizlar karakolluk mahkemelik olmak istemedim sadece zaten agzima geleni saydim lavaboda herkesin icinde ama dovmedim simdi hata mi yaptim ki acaba dovse miydim...

Kizlar karakolluk mahkemelik olmak istemedim sadece zaten agzima geleni saydim lavaboda herkesin icinde ama dovmedim simdi hata mi yaptim ki acaba dovse miydim...

Gerek yok bence , lafını söylemiş ulu orta zaten rezil etmişsin kadını . Haklıyken haksız duruma düşerdin . Boş er canını sıkmaya değmez , medeniyetten nasibini almamışlar için .

Zaten karşılık vermişsin, daha ne yapabilirsin ki. Giden gitmiş kadını bulup şikayetmi edeceksin?

Hadi zamanı geri alalım sen kadını bir yoluver... :1:

sinir olurum böyle şeylere ne dengesiz insanlar var ya valla bende olsam ağzının payını verirdim insan diyor ki terbiyemi bozmayayım ama bazılarına bozacaksın ezdirmeyeceksin kendini ne haddine ya bağırmak...Ama düşünüp düşünüp sinirini bozma kalitesiz insanlar için...

yıllar önce hande ataiziyle sevda demirel in bir kavgası vardı .aynı o şekilde bende '' ne dedin sen ne dedin ne dedin ???? çaaaaaaaat bi tokat '' :32:

şaka bi yana siz kendinize yakışanı yapmışşınız zaten ,uzatmaya gerek yok.:46:

Konunu okuyunca aklıma çok komik bir olay geldi :1:

1 ay önce arkadaşımla alışverişe çıkmıştım neyse bir mağazaya girdik.

Ben deneyeceğim kıyafetleri seçtim orada çalışan kız da deneme kabinine koydu.

Eşyalarınızı koydum perdeyi kapadım çantanız görünmesin diye dedi, teşekkür ettim neyse

Sonra ben arkadaşla muhabbet ederken dalmışım yeni birinin geldiğini görmedim.

Kapalı perdeyi hafif açtım baktım bir kıpırtı var hemen kusura bakmayın dedim kapadım perdeyi.

Ben giyinirken bir bağrış çağrış koptu 30 yaşlarında bir bayan LAAA gerizekkalının teki perdeyi açtı aşkım laaa diye bağırıyor :27::27:

Ben de çıktım kabinden sen kime gerizekalı diyorsun diye bağırmaya başladım.

Sanki manken de röntgenlemek için açtım perdeyi hey allahım :27:

Bir de özür dilemiştim ve gerçekten hiç bir şey de görmedim yani :1:

Resmen kadının içindeki çirkeflik ortaya çıktı üzerime gelmeye başladı.

Kadının sevgilisi de bu ne bee sen ne biçim insanmışsın dedi terk etti kadını:27:

Kadın da benle tartışmaktan vazgeçti sevgilisinin peşine gitti kim bilir ona neler dedi:52::52:

Back
X