İnsanlar neden benden kaçıyor

“Acaba kokuyor olabilir misiniz?” diyen üyeye verdiğiniz cevap sayesinde ben anladım sizin çok iyi kalpli, kimseyi kırmak istemeyen biri olduğunuzu asjfhd

Bence de kesin kıskanıyorlar. Hatta ben bile kıskandım şimdi biraz. Erkekler de kesin; “Bu kız bana fazla.” diye düşünerek uzak duruyorlardır. Ne çektiysek bu kıskanç kadınlardan çektik bacım.
Evet dik bir cevap olmuş.Ama kendini koruma iç güdüsü.Insan %100 iyi olamaz ki.Agrina gitti belki öyle değilim ne alaka diye.Insanin kokması için fazla banyo yapmaması lazım onu da bilir sanırım kendinde.Ama yine de o cevap hoş olmamış.Yazdiklarinda tek orayi beğenmedim.Yoksa gayet insanı seyler

Burada kim oldugu bilinmediginden sormus, gercek hayatinda cevresindekilere kibirinden soramamis da olabilir. Belki de dediginiz gibi hic kibirli birisi olmayabilir de. Verdigi cevaplari okudunuz mu? Ben okudum ve bende bu his olustu. Sonucta tanimiyorum belki bambaska bir sorun vardir. Cevremde cok cok iyi olup yalniz kalan birisi yok
Bazen insan kendini soyutlar depresyondadır mesela kendi yanaşmaz .Sevdikleri bile olsa cok aktif neseli olmaz.Veya iste falan o kisilerle ayri dunyalardir(onlar dedikoduyu çok sever sen sevmezsin.sig bakışları vardır daralirsin.) yakin olmak istemez ama bana saygı duyun da hacı kelam etmesek de olur der.Kendi de saygi duyar etrafa.Ama tuhaf görülmek de istemez.Ama aksine bazen tuhaf gorulur.Hakkinda dedikodu edilir.Belki bunun gibi şeyler.Yani oluyor.illa kötülüğünden değildir herzaman.

Son düzenleme:
Back
X