• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlar neden beni sevmiyor ? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ksb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
bir arkadaşım var aynı sınıftayız çok samimi olduk hep birlikteyiz okulda. onun aynı zamanda okulda başka bir grup arkadaşı var yemeğe falan gittiğimizde onlarla gidiyoruz tenefüs aralarında hep o arkadaşlarıyla. bu durum son zamanlarda canımı sıkıyor çünkü o kızlar belliki beni sevmiyor o kızı gördüklerinde resmen defalarca öpüp sarılıyorlar çoğu zaman beni görmezden geliyolar. sınıf arkadaşımla aram çok iyi ama ben onun arkadaşlarına iyi davrandığım halde neden beni sevmiyolar anlamıyorum. insanlara kötü enerjimi veriyorum acaba etrafımda ki insanların sayısı o kadar az ki :(

arkadaşlarını sizden kıskanmışlardır,sık olur bu yaşlarda,sizde sorun yok,kendinizi suçlamayın.

acaba sendemi soguk davraniyorsun?

hayır onlarla hep mrblaşıyorum. ama ben konuşmazsam beni görmüyolar bile.. arkadaşlarını kıskanmak yerine beni sevselerdi aralarına kabul ederlerdi diye düşüyorum. yanlızca bunlar değil genel olarak bu problemi yaşıyorum en yakın arkadaşım dediğim insanda ben ona msj atmazsam aramazsam beni hiç aramaz. artık napıcağımı bilmiyorum ..

Bu yaşta gruplaşmalar çok olur canım . Sen arkadaşınla gene samimi ol . boşver onlar da sarılsın öpsün . :)

biz de bu yolardan geçtik.biraz daha kendine güven yavrum.sevgiyle:)

Birbirlerine sırlarını vermiş kişiler çok iyi anlaşır

Ya arkadaşlarını senden kıskandılar ya da sen hepsinden güzelsin seni kıskandılar. Hoşlandıkları çocuklardan biri sana bakıyor da olabilir bunun için de bütün grup sana düşman kesilebilir. Bu yaşlarda gayet normal zamanla bu olayların ne kadar komik oldugunu anlayacaksın :)

canım sen belki o insanlara gereğinden fazla değer veriyorsundur. hiç önemseme bence onlar gibi yap. gerçi sana diyorum ama ben de engel olamıyorum hemen yumuşuyorum.

bence çok takmayın sevmezlerse sevmesinler onlar seni sevse ne sevmese ne canınızı sıktığınıza değmez

Bir grubun icine girmek icin sadece cok iyi olmak gerekmiyor ki. Belki tarzlariniz farkli, o kizlar kafa dengi olmadiginizi dusunuyorlardir. Bunda birsey yok. Olabilir yani. Sen bence onlari takinti yapma, kendi arkadasligina bak. Herkes grup halinde takilmak zorunda degil ki. Ikili arkadasliklar da cok iyidir. Bence kimsenin grubuna girmek gibi ozel bir caban olmasin. Olayin icinde herhangi bir kiskanclik oldugunu dusunmuyorum, gayet normal bir durum bana gore.

bence rahat olmalısın. sen de onları umursamazsan sorun çözülebilir. durumu büyütür sinirlendiğini onlara gösterirsen aynı davranışlara devam ederler. en güzeli rahat ve özgüvenli olmak.

kendine dışarıdan bak. ben mesela önceden böyleydim kendimi izlediğimde ben başkası olsam kendimle arkadaş olmayacağımı anladım ve bazı şeyleri değiştirdim tabiki kendimim yine. başkasını oynamıyorum ama bazı davranışlara da dikkat etmek gerekebilir.

Eğer onlar seni görmezden geliyorlarsa sende onları görmezden gel. Ayrıca arkadaşın sana gerçekten değer veriyorsa senin arayıp sormadığın zamanlardada seni arayacaktır. Aramıyorsa en yakın arkadaşın değil demektir.. Böyle hayırsız arkadaşlar olacağına hiç olmasın yahu :)

Back
X