• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlar neden böyle

Böyle hadsiz ve terbiyesiz insanların ağzına fırın küreğiyle bi' tane yapıştıracaksın...

Eşiniz gereken ve en doğru cevabı vermiş bence. Boşuna üzülmeyin lütfen. Hala öğrenemediler güzelliğin göreceli olduğunu...

Eşinizin böyle şeyleri size söylemesi kimisine göre boşboğazlık olarak görülebilirken bana çok samimi geldi.
Yalan söyleyememe özelliği var :) neyse konumuz o kadın.
Ona denecek pek bir şey yok aslında,tipik başkasının kurduğu hayatı kıskanan cahile yakın bir abla,
Benim eşimle tanışan aynı yerde çalıştığımız bir kadın da ama senin eşin çok iyiymiş çok da hoşmuş diye dan diye suratıma söyledi,aksini hiçbir zaman iddia etmediğim gibi,eşimle ilgili iş yerinden kimseyle konuşmamıştım.
Dedim ee sanane?Eş benim,yorumu niye sana kalmış?
Birkaç kere de tekrarlayınca serviste kadına çemkirmiştim,kocamla ilgileneceğine kendi kocanla ilgilensene diye,daha sivri kelimelerle,ama yok kadın bayramda benim numaramı bulmuş,üşenmemiş aramış,beni bayramlayacağına,iki kelime etti sağolsun,eşimi soruyor :KK53:
Baktım bu zeka sorunlu,sallamadım,eşime de söyledim,dikkat et,başına bela olmasın diye,o halletti sanırım,daha da hiç rahatsız edemedi.
evet eşim her konuda bana karşı açık sonucu kötü olsa bile yalan söylemez onun için doğru neyse odur, kadın için de dediki o onun sorunu, ama bana dokundu işte

Böyle hadsiz ve terbiyesiz insanların ağzına fırın küreğiyle bi' tane yapıştıracaksın...

Eşiniz gereken ve en doğru cevabı vermiş bence. Boşuna üzülmeyin lütfen. Hala öğrenemediler güzelliğin göreceli olduğunu...
işte bu toleransı benmi veriyorum acaba diye düşünüyorum. Susmak erdemdir diye öğrettiler bize ama susunca tepene binen çok oluyor

Kadının dediği ne kadar yanlışsa,eşinin gelip bunu sana anlatması da bir o kadar yanlış.Kendi cevabını vermiş zaten,seni üzmesine ne gerek var.Dert etme hayatta her zaman karşımıza çıkıyor böyle hadsizler.

Kızlar yine ben bir fikir verirseniz çok mutlu olurum. Hemen konuya giriyorum.

Hamileliğimden dolayı doktor rapor verdi ve birkaç gün işe gitmedim.

Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz birkaç ay önce bizim yan binaya iş yerinden bir kadın taşındı ve dolayısıyla aynı yerden servise biniyoruz.Kadın bizden büyük eşim 36 ben 32 yaşındayım kadında bir 45 vardır.

Neyse bu kadın geçenlerde sohbet etmiş eşimle, sohbet etmişler

Eşimle biraz farklıyız o spor yapar fittir daha hareketli daha konuşkan bıcır bıcır deriz ya hani aynen öyle, ben daha durgun daha az konuşurum eşime göre de birazcık kilo fazlalığım var

Neyse bu kadın sohbet arasında eşime hiç bir konuda yakışmadığımızı, ne alaka benimle evlendiğini sormuş

Eşimde siz ne diyorsunuz o kadar süslü püslü boş insan gördüm ki, benim eşimin eşi benzeri yok demiş.

Ben normalde böyle şeylere takılmam ama bu seferki çok dokundu içime oturdu resmen, isteyen istediğini düşünür ama ne hakla eşime bunarı diyebilir diye içim içimi yiyor, zaten insanlara karsı bir önyargım var hiçmi haddini bilen bir insan yok yada bende mi bir sorun var??

Şimdi bana bir akıl verin ben bu kadına nasıl davranmalı ??? nasıl bir tepki vermeliyim???

cürrete bak, eşine göz koymuş resmen... bence ona karşı tavrın bu konuşmayı biliyor gibi olmamalı ama tepeden bak, sen de ona aşağılayıcı bir tavır takın ama aba altından, ama eşin selam bile vermemeli

işte bu toleransı benmi veriyorum acaba diye düşünüyorum. Susmak erdemdir diye öğrettiler bize ama susunca tepene binen çok oluyor

Aslında ben de olsam ikilemde kalırdım. O kadını görünce uyarır mıydım yoksa susar mıydım bilmiyorum? Bir laf söylesem çok mu kafaya takmış görünürdüm mesela? Ya da söylemesem içimde mi kalırdı bilemedim :KK64:

Bir de eşinizin size bu olayı söylemesini doğru bulmayan arkadaşlar olmuş. Bence söylemesi daha iyi. Size yalan söylememiş ve saklamamış. Bu daha iyi bir huy bence :cool:

Aslında ben de olsam ikilemde kalırdım. O kadını görünce uyarır mıydım yoksa susar mıydım bilmiyorum? Bir laf söylesem çok mu kafaya takmış görünürdüm mesela? Ya da söylemesem içimde mi kalırdı bilemedim :KK64:

Bir de eşinizin size bu olayı söylemesini doğru bulmayan arkadaşlar olmuş. Bence söylemesi daha iyi. Size yalan söylememiş ve saklamamış. Bu daha iyi bir huy bence :cool:

bende aynı ikilemdeyim tepki versem umursuyor olcam vermesem içimde kalacak

Esinize ne demeli? Herkesle oturup sohbey ederse, onlarda bunu soyleyebilme curretini gosterirler. Sen kimsin be tanimadigin adamin karisiyla iliskisini gozlemliyorsun bide adama karin sana yakismiyor diyorsun. Bu cesareti esinizden almasa soyleyebilir miydi? İkisinede cemkiririm vallahi.

belkide kıskandı terbiyesiz, haddini aşmış. ama eşindede suç var, herkese böyle bıcır bıcır konuşursa, haddini bilmeyenlerde böyle ağzına geleni söyler. eşime karışamam kısıtlayamam demişsin ama biraz ayar gerekli bence eşine. elin kadının hareketlerine karışamazsın ama eşinle konuşabilirsin

Yani varya o kadin da bi acayip
Hadi bunu aklindan geciriyorsun karşi tarafa nasil dillendirirsin...hic mi utanmaz insan...edep ogrenememis teyzem

sizce eşime onunla konuşma buna cevap verme demem onu kısıtlamaz mı??? eşim böyle biri ve ben bunu böyle kabullenmek istiyorum. Eşime onu yapma bunu yapma kimseyle konuşma gibi bir dayatma yapmak istemem ondan görmek de istemem.

hayır canım ya ne demek konuşma

adam güzelce vermiş cevabı da

bence sen söylemesen de gereken tavrı da yapar

kadın seninle konuşur sana laf atarsa da o zaman aman ben b öyle içimle değil dışımla ilgilenenlerle muhabbeti uzatamıyorum der dönersin arkanı

belkide kıskandı terbiyesiz, haddini aşmış. ama eşindede suç var, herkese böyle bıcır bıcır konuşursa, haddini bilmeyenlerde böyle ağzına geleni söyler. eşime karışamam kısıtlayamam demişsin ama biraz ayar gerekli bence eşine. elin kadının hareketlerine karışamazsın ama eşinle konuşabilirsin
bilmiyorum hangi kafayla dedi ama dedi yani eşimde konuşmayı sever ama samimi şekilde sınırları aşarak değil atıyorum servisle ilgili bişi bile sorsa hararetli hararetli anlatır mesafeyle ilgili sıkıntısı yok

Kızlar yine ben bir fikir verirseniz çok mutlu olurum. Hemen konuya giriyorum.

Hamileliğimden dolayı doktor rapor verdi ve birkaç gün işe gitmedim.

Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz birkaç ay önce bizim yan binaya iş yerinden bir kadın taşındı ve dolayısıyla aynı yerden servise biniyoruz.Kadın bizden büyük eşim 36 ben 32 yaşındayım kadında bir 45 vardır.

Neyse bu kadın geçenlerde sohbet etmiş eşimle, sohbet etmişler

Eşimle biraz farklıyız o spor yapar fittir daha hareketli daha konuşkan bıcır bıcır deriz ya hani aynen öyle, ben daha durgun daha az konuşurum eşime göre de birazcık kilo fazlalığım var

Neyse bu kadın sohbet arasında eşime hiç bir konuda yakışmadığımızı, ne alaka benimle evlendiğini sormuş

Eşimde siz ne diyorsunuz o kadar süslü püslü boş insan gördüm ki, benim eşimin eşi benzeri yok demiş.

Ben normalde böyle şeylere takılmam ama bu seferki çok dokundu içime oturdu resmen, isteyen istediğini düşünür ama ne hakla eşime bunarı diyebilir diye içim içimi yiyor, zaten insanlara karsı bir önyargım var hiçmi haddini bilen bir insan yok yada bende mi bir sorun var??

Şimdi bana bir akıl verin ben bu kadına nasıl davranmalı ??? nasıl bir tepki vermeliyim???

Eşinizin cevabı çok iyiymiş yalnız, kadın belli ki göz koymuş yoklamış herhalde onu ama ağzının payını almış. İnsanlarda utanma da yok, sen nasıl bir adama eşiyle ilgili böyle bir şey diyebilirsin, bu hakkı bu cesareti nereden buluyor kendinde çok ilginç

hayır canım ya ne demek konuşma

adam güzelce vermiş cevabı da

bence sen söylemesen de gereken tavrı da yapar

kadın seninle konuşur sana laf atarsa da o zaman aman ben b öyle içimle değil dışımla ilgilenenlerle muhabbeti uzatamıyorum der dönersin arkanı

haklısınız sanırım kibardan göndermek lazım lafı

Eşinizin cevabı çok iyiymiş yalnız, kadın belli ki göz koymuş yoklamış herhalde onu ama ağzının payını almış. İnsanlarda utanma da yok, sen nasıl bir adama eşiyle ilgili böyle bir şey diyebilirsin, bu hakkı bu cesareti nereden buluyor kendinde çok ilginç
bende bu konuya çok kızıyorum bu cesareti nerden buluyor

Ve eşin böyle hadsizce yapılan yorumu yemeyip içmeyip hamile karısına yetiştiriyor. Belli ki gururu okşanmış beyfendinin. Yoksa sana neden söylesin ki. Kadın hadsiz ama eşinin sana yetiştirmesi de hiç hoş değil.

evet eşim her konuda bana karşı açık sonucu kötü olsa bile yalan söylemez onun için doğru neyse odur, kadın için de dediki o onun sorunu, ama bana dokundu işte

Doğru söylemek çok güzel bir özellik. Ama her doğru her durumda söylenmemeli. Dış kapının dış mandalının densizliği için eşimi nasıl üzerim? Sizin kafanıza takıp üzüleceğinizin bal gibi ortada olduğu bir durum söz konusu çünkü...

İşin sonu nereye varır düşünülüp tartılmalı. Yoksa fitne doğar. Ama olan olmuş.
Ayrıca bu olay eşinizin de sizin kadar kafaya takmasını, o bayana mesafe almasını gerektirmez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşine o kadınla konusmasını yasakla.Demek ki eşiniz de herkesle hemencecik samimiyet kurabilen biriymiş ki elin kadını sizin hakkında yorum yapma hakkına sahip görmüş kendisini.Yani tek suç boşboğaz kadında değil ona bu eleştiri yapma cesaretini veren eşinizde.Ben olsam eşime sağlam bir ayar çekerim herkesle samimi olma ciddi ol diye.

Back
X