İnsanlar neden böyle

Al benden de o kadar defnecim
Anlamıyorlar gerçekten yada şöyle diyelim gecistiriyorlar.
Bi derdini anlatmaya kalkıyorsun seni dinliyor mus gibi yapiyor konuşmanın bitmesini bekliyor resmen başlıyor kendini anlatmaya bu sefer kendimi unutup ona üzülüyorum
Insanın ruhunu emiyor böyleler valla en iyisi uzak durmak yani ben öyle yapıyorum.
Aynen öyke Şekerim
Karşısındakini umursamıyor ki çünkü kimse eskiden arkadaşlık vardı dostluk vardı samimiyet vardı artık hiçbiri yok.
Insanlara verdiğin her bilgi başına bi taş olarak geri Dönüyor sana.

Kendileri laf söyliyince sorun yok sen kendini savununca onlara kırılınca hemen tripler başkalarını daha çok övmeler senin inadına. Bende mi sorun var acaba diyorum bazen neden aniden bu kadar yalnızlaştım. Size sırf derdinizi anlatıyosunuz diye küsen derdinizi buda dert mi diye gören büyüttüğünüzü düşünen insanlara karşı ne yapıuorsunuz. Dünya imtihanı ağır olurmuş gerçekten ağırmış. Allah daha büyük dert vermesin. Çok bunaldım kimseyle konuşmak istemiyorum konuşursam ağzımdan yanlış bir şey çıkıcak yine saçma sapan konuşmalar insanlara açıklama yapmak kendini anlatmaya çalışıp anlatamamak. En iyisi susmak ve mesafe koymak.
Bence çoğu kişi kendiyle barışık değil ve bu sosyal medya vb mecralardan pompalanan dünya görüşleri, hayat tarzları vs sebebiyle kendini eksik hissediyor. O nedenle sadece kendilerini düşünüp, herkesle kıyas yarışına girmişler. Hep bir savaş var sanki kazanmaları gereken. Gerçekten sohbet eden, dert dinleyen, anı paylaşan insan çok az. Herkes elinde pıt pıt o ne giymiş, o ne yapmış, o nereyi gezmiş, ne yemiş... Yanımızda sandıklarımızın % kaçı yanımızda acaba?

Benimde çevremde çok böyle insanlar kendimi kapattım bende kimse yok konuştuğum gezdiğm tozdugum. Eşim evden çıkarırsa çıkıyorm oğlumla gülüp eğleniyorm.kendj ailemden dahil buna.basa kalkmak için sıraya girmiş gibi herkes . Nhemen beni suçluyorlar sen alınganlık alınıyordu vs. Ben yoruldm paylaşmıyor hiç kimseyle bir şeyimiAllah yalnızım yardımcısı diyorum sabrediyrom

Kendileri laf söyliyince sorun yok sen kendini savununca onlara kırılınca hemen tripler başkalarını daha çok övmeler senin inadına. Bende mi sorun var acaba diyorum bazen neden aniden bu kadar yalnızlaştım. Size sırf derdinizi anlatıyosunuz diye küsen derdinizi buda dert mi diye gören büyüttüğünüzü düşünen insanlara karşı ne yapıuorsunuz. Dünya imtihanı ağır olurmuş gerçekten ağırmış. Allah daha büyük dert vermesin. Çok bunaldım kimseyle konuşmak istemiyorum konuşursam ağzımdan yanlış bir şey çıkıcak yine saçma sapan konuşmalar insanlara açıklama yapmak kendini anlatmaya çalışıp anlatamamak. En iyisi susmak ve mesafe koymak.
İnsanlarda artık sıcaklık aranıyor.herkes birbirinin kuyusunu kazar olmuş.menfaati varsa senden iyisi yok menfaati bittiği anda sende bitmissindir.artik bende yalnizlaatigimi kapalı bir kutu gibi olduğumu hissediyorum

Rousseau der ki "Cehennem başkalarıdır."Kendi dünyamızı içimizde oluşturmazsak o cehenneme girmek zorunda kalıyoruz.Tabii Doğu bilgeleri bunun zıddını söylemiş ama bu söz bu devre daha uygun gibi.

Görüşmek mecburiyetinde olduğum bu tarz insanlarla muhabbeti kestim.Mesafeli ve resmiyiz. nasılsın iyiyim -sen nasılsın bende iyiyim..bukadar.

Bende bu aralar ust komsuma takik durumdayim. Herseyin en iyisini onlar bilir cunku.
Acikcasi derdimi kimseye anlatamam onun icin hep mutlu rolu yapiyorum kendi aileme bile.
Napiiim

Back
X