• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar neden boyle

Bu iste bir terslik var. Asil cocuklu oldugunuz icin size zahmet vermemeleri gerekmez mi? 🤷‍♀️
Aynn olede bizd bana geliniyor.ailesi fln menüyü bile seçip gelir.sunu pişir bu salatayı yap su tatlıyı yap yemeksiz gelmezler.ama ben gitmeye kalksam sesleri hiç cikmaz

Sizin niye bitmiyor bu meseleler?
İstemiyorum deyip kestirip atamıyor musunuz?
Arkadaşlar dursa eşiniz istiyor sanırım gelmelerini.
Kaç defa konu açtınız böyle.
Eşiniz sizi düşünmüyor, bu kadın evde yoruluyor, sıkılıyor demiyor malesef. Varsa yoksa arkadaşları.
Çok meraklıysa sizi evlerine davet etmeyen arkadaşlarına yemek yedirmeye, dışarıya götürsün. Siz hiç taviz vermeyin.
Evet bitmiyor bitse zaten konu acmam

E sizde kabul etmeyin aynı bahaneler ile geri çevirin anlarlar. Ben misafiri çok severim ama şu pahalılıkta hem maddi açıdan zor hemde çocuklu kadına külfet yani.

Eşinizle konuşup işgüzarlık yaparlarsa son anda haberim oldu der bir çayla geçiştirirsiniz.
Valla bilmiyorum nasıl çözülecek bu durum.bugun ben gitmiyorum bundan sonra onlarda gelmesin dedim.enayi gibi hissediyorum kendimi.ben böle diyince o beni fesatlikla sucluyor

Yooo ne yardım edicek.haber verince hikmik ediyorla o asamadayiz.ben böle diyince eşim bana kızıyor.bugun çok pis patladım.cikti hala gelmedi
O zaman hiç uğraşmayın. Çok istiyorsa kendi hazırlasın yemekleri,hizmet etsin.misafir gelecek dediği zaman tamam o zaman mutfak orda,yemek masası burda hadi canım hazırla sen yemekleri,masayı deyin geçin bi yere takılın.taviz vermeyin taviz tavizi doğuyor.

Aynn olede bizd bana geliniyor.ailesi fln menüyü bile seçip gelir.sunu pişir bu salatayı yap su tatlıyı yap yemeksiz gelmezler.ama ben gitmeye kalksam sesleri hiç cikmaz
Kusura bakmayin ama bunlar sizi resmen enayi yerine koymuslar. Bir dahaki gelislerine sadece corba yapin. Çocuklu oldugum icin yetistiremedim, gerisini birlikte yapariz diyin. Sonra cocuk durmuyor bahanesiyle gecin odaya cocukla ugrasin. Zaten normalde boyle olur da siz masallah her gelislerinde sofra kurabilmissiniz.

Valla bilmiyorum nasıl çözülecek bu durum.bugun ben gitmiyorum bundan sonra onlarda gelmesin dedim.enayi gibi hissediyorum kendimi.ben böle diyince o beni fesatlikla sucluyor
Utanmayın diş çıkarıyor deyin geçiştirin. kocandan için o anlamaz size gelin derken aklıma gelmemiş deyin. Akşama kadar işte bilmiyor deyin veya iki yaş krizi hep ağlıyor benden ayrılmıyor falan deyin ya menüyü vermek nedir? Size menü verene çıkışta adisyon verin restaurant mı burası?

O zaman hiç uğraşmayın. Çok istiyorsa kendi hazırlasın yemekleri,hizmet etsin.misafir gelecek dediği zaman tamam o zaman mutfak orda,yemek masası burda hadi canım hazırla sen yemekleri,masayı deyin geçin bi yere takılın.taviz vermeyin taviz tavizi doğuyor.
Ben böle deyince evine hiç bizi kabul etmeyen ama sürekli gelen kardeşiyle sertleşiyor üstüne.benim alıngan olduğuma karar veriyorlar

Utanmayın diş çıkarıyor deyin geçiştirin. kocandan için o anlamaz size gelin derken aklıma gelmemiş deyin. Akşama kadar işte bilmiyor deyin veya iki yaş krizi hep ağlıyor benden ayrılmıyor falan deyin ya menüyü vermek nedir? Size menü verene çıkışta adisyon verin restaurant mı burası?
Sanki restorant gibi anasını satayim

Slm arkadaşlar.oyle canım sıkılıyorki anlatamam.biliyorsunuz benim tek taraflı misafirlikleri.esim hayatına fazla insan sayan biri.ama çevresinde görüşmeler sürekli bizde oluyor diye konu açmıştım.abartisiz her geleni yemekli ağırlıyorum ailesi arkadaşlari.ben bunlara mesafe koydum baya.akrabalarida aynı.cok taviz verdik biliyorum.geleni çok güzel yemekli ağırlıyoruz ediyoruz.ama bazen canım öyle sıkılıyorki diyorum ben öle bana sofralar kursunnlar diye beklemiyorum hani bir kahve icmelik değişik biyere gitsem yeticek.esime göre cocuklusun cocuklusun.artik insanlarıda öle hir alistirdiki artık insanlarda sen cocuklusun biz gelelim modunda.bugun eşimle tartıştık.ben cocukluysam ozaman banada gelmesinler dedim.bana gelirken ben çocuklu değilim ama ben gideceğim zaman cocukluyum insanları bu şekilde öyle bir alistirdi.insanlar görevim olarak bakıyor.bunlara birbir mesafe koyuyorum bu sefer ben huysuz muamelesi karşılık bekleyen muamelesi görüyorum.esim beni anlamamakta ısrarlı.ven bu şekilde şikayet edince bana sinirleniyor kızıyor.ama ben hep dört duvar arasında millete yemekli yapicam.artik okadar nefret ettim ki bu durumdan.misafir dedilermi tüylerim dikiliyor.en iyisi ben gitmiyorum be gelenlere ben neden agirlayim milleti.anlatamiyorum bir türlü eşime.hemen savunmaya geçiyor beni suçluyor.diyorum ben çocuklarla hep yemekli agirlarken neden ben gidemiyorum bı yere.bende gitmek istiyorum diyorum.yok anlamiyor
Kesinlikle çok haklısınız. Çocukluya gidilmez çağırılır. Çocuklu kadın akşama kadar hazırlık mı yaparmış? Hem de her seferinde.

Geçen ramazanda eşimi alttaki komşu davet etmiş iftara.
Eşi de kocamın müdürü.
Ben dedim çocuk küçük ben hazırlanamam sen gitmek istersen onlari da geri çağırmamiz gerekir dedim.
Esim de ben hazırlarim sen yardım edersin dedi ben hiç uğraşamam dedim çocuk mizmiz zaten .
Eşim kabul etti neyse oraya gidince iki aile daha gördük onlarla da samimiyet oluştu apartmanda selamlastigimiz insanlar.
Benim esim aşırı sosyal zaten.
Neyse ben de eşime dedim ki madem geri çağıracagiz o aileleri de ayırmayalim çağıralım dedim.
Üç aile geldi bize ve inanın yüzde 99 eşime yaptırdım çocuğu da dışarı çıkardım o hazırlık yaparken.
Sonra bizde geldik eve misafir gibi😉
Sonra dedim eşime seneye de cagiracak misin?
Öldüm ben dedi aferin iyi akillanmissin dedim.
Arkamdan bir ton dedikodu döndü apartmanda.
Kadın dışarda çocukla adam yemek yapıyor diye 😁
Hak edene böyle.
Oturduğum yerde bende bilirim misafir çağırmak.
Siz de elinizi birşeye sürmeyin.
En kotu gidin çocukla odanızda durun.

Eşi de kocamın müdürü.
Ben dedim çocuk küçük ben hazırlanamam sen gitmek istersen onlari da geri çağırmamiz gerekir dedim.
Esim de ben hazırlarim sen yardım edersin dedi ben hiç uğraşamam dedim çocuk mizmiz zaten .
Eşim kabul etti neyse oraya gidince iki aile daha gördük onlarla da samimiyet oluştu apartmanda selamlastigimiz insanlar.
Neyse ben de eşime dedim ki madem geri çağıracagiz o aileleri de ayırmayalim çağıralım dedim.
Üç aile geldi bize ve inanın yüzde 99 eşime yaptırdım çocuğu da dışarı çıkardım o hazırlık yaparken.
Hak edene böyle.
Sizin eşiniz yine anlayisliymis benim
Eşi de kocamın müdürü.
Hak edene böyle.
Sizin eşiniz anlayisliymis benimki hiç kendi ailesine arkadaşlarına laf siyletmez yapacaksın edeceksin

Yok ya asan kesen mi?
Çağırıyorsa etsin hizmet.
Siz çalışıyor musunuz?
Gelince kötü yemek yapın o zaman basın tuzu şekeri.
Hayır çalışmıyorum bütün gün evdesin mantığı.zaten cocukluyum diye biyere gitmiyorum.aliyorum çocuklarımı çıkartıyorum kendim.bu yemekci arkadaşlarına mesafe koydum diye zaten tripli

Hayır çalışmıyorum bütün gün evdesin mantığı.zaten cocukluyum diye biyere gitmiyorum.aliyorum çocuklarımı çıkartıyorum kendim.bu yemekci arkadaşlarına mesafe koydum diye zaten tripli
Kaç çocuğunuz var yaşları kaç?
Oturun etkinlik yapın.
İstemediğiniz birşeyi de yapmayın.

Yemeğe başlayın ama yetistiremeyin.(onlar gelmeye yakın) evde eksik malzemeler olsun.degilse bile öyle olsun. Eksik malzemeyle yemek yapın. Bu dediklerim aile için . arkadaşlar için çay yeter. fazla bile bunlara

Yemeğe başlayın ama yetistiremeyin.(onlar gelmeye yakın) evde eksik malzemeler olsun.degilse bile öyle olsun. Eksik malzemeyle yemek yapın. Bu dediklerim aile için . arkadaşlar için çay yeter. fazla bile bunlara
Psikolojim bozulacak artık bu saçma insanlardan.adam demek istediğimi bile anlamıyor alıp karşıma konuşuyorum anlamıyor sinirleniyor kavgaya dönüyor.ben insanlara yedirip icirmeyi seviyorum diyor.e sen seviyosunda ben yipraniyorum.benimde hakkım degilmi biyerlere gitmek diyorum düşünün yani biz bu gelenlere gitmiyoruz bile

Misafir ağırlamayı seviyorsa o zaman kendi yapacak herşeyi. Ne o öyle hizmetçi gibi.

Madem restini çektin devamını getir. Taviz verme. Yoksa bu hep böyle devam eder.

Misafir ağırlamayı seviyorsa o zaman kendi yapacak herşeyi. Ne o öyle hizmetçi gibi.

Madem restini çektin devamını getir. Taviz verme. Yoksa bu hep böyle devam eder.
İcimde zatenbiseyler koptu artık.ben gitmiyorum kimseye kimseyide yemekli agirlamiyacagim artık dedim.resti çok fen acektim.aldi başını gitti daha gelmedi

Back
X