- 24 Aralık 2024
- 363
- 422
- 18
- 35
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
Ben o havalarda değilim. Kendi diyor süper atandın. Bu hayatta en çok memur olmak isterim. Memur olsam bir şey dert etmem. Bende dedim bak öyle değil sıkıntı dert hep var. İnan öyle çok para da yok ev bile alamıyoruz. Ama ona sorsan öyle değilArkadaşınla görüşmeyi bir an önce bırakmalısın. Kızcağız hem seni övüyor hem imreniyor ne güzel rahatsın diyor. E yeni de çocuğun olduğu için hal hatır soruyor bi problem var mı yok mu soruyor. Senin gibi kötüniyetli arkasından bu şekilde konular açacak durduk yere seçimlerini eleştirecek birini haketmiyor. Kendin gibi kötüniywtli arkadaşlar edin. Bu memur kibrini de ben anlamıyorum çalıştım başardım havasını. Tamam senin için iyi de alt tarafı memur oldun yani bi sakin ol.
Asla öyle değil hatta kendisine defalarca yardım ettim maddi olarak. Aksine diyorum çok zor çok yıprandım. Ama kendi her defasında diyor çok iyi memur olsam koşa koşa işe giderim. Kimseyi takmam.Üslubumuz ben başardım ben çalıştım ben kazanıyorum tarzıysa arkadaşlarınızın üslubumuzu rahatsız edici bulmaları olası
Kıskançlık gayet insani doğal bir duygu
Çokta şey yapmayın
Maşallah dr olmak herkesin harcı değilKaç yaşında bebeğiniz oldu? Ben de tıp okudum ettim sizin gibi azcık geç başladım da. 30da sonra mı anne oldunuz acaba cevaplarsanız sevinirim.
Çok teşekkür ederimmmmMaşallah dr olmak herkesin harcı değil33 canım
ne bölümü kaç yasında atandınız acaba :)Çok teşekkür ederimmmmcevabınız için de ayrıca teşekkürler
27min içindeyim. Henüz pratisyenim yeni atandım 1 ay olmadıne bölümü kaç yasında atandınız acaba :)
Ben asistanken evlendim uzman olana kadar yapmadım şu anki keyfim kimsede yok valla27min içindeyim. Henüz pratisyenim yeni atandım 1 ay olmadıama birkaç sene para harcayıp gezmek istiyorum da çocuk ertelenmeli mi o kafamı karıştırıyor ondan merak ettim.
Daha çok küçüksün bırak dr olmayı ev hanımları bile o yaştan önce getirmiyor acele etme. Allah ın izni ile olur.27min içindeyim. Henüz pratisyenim yeni atandım 1 ay olmadıama birkaç sene para harcayıp gezmek istiyorum da çocuk ertelenmeli mi o kafamı karıştırıyor ondan merak ettim.
27 mi? Kaç yıl da bitirdiniz tıp ı?27min içindeyim. Henüz pratisyenim yeni atandım 1 ay olmadıama birkaç sene para harcayıp gezmek istiyorum da çocuk ertelenmeli mi o kafamı karıştırıyor ondan merak ettim.
Pratisyen hekimmiş yani 6 yıl. Siz neye şaşırdınız?27 mi? Kaç yıl da bitirdiniz tıp ı?
e desene ; "şansla ne alakasi var, dersaneye gittim iki sene hazirlandim zor atandim.Bana gelmiş bugün diyor çok şanslısın atandın hayat sana güzel. Her defasında söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?