İnsanlar neden böyle?

Duymaz olurlar mı hepsi duydu duymasalar utanmaz hamileyim diye bas bas bayırıyor demezlerdi heralde..
Adama sordum zaten kalktım yer verdim hala derdin ne? neden söyleniyorsun dedim konuşma kapa çeneni falan dedi.
Geçen sene eşimde şirket arabası vardı beni en azından ataşehire kadar bırakıyordu ordan sonrası rahattı zaten. Şimdi o servisle gidiyor ben otobüse talim..
Keşke geçen sene olsaymış bebiş.. Ya da bizim şirket bir servis koysa kurtulsak ızdıraptan.

O kendini bilmez oturuyorbolaa, yuzde 99 yer vermezdi o kadina.. nedense bu yer verme muhabbeti sadece ayakta gidenlerin hassasiyeti...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay o çantalar beni deli ediyor ya, tak tuk vurup duruyor inadına yapıyor bazısı, oturmak suç mu canım.. Allah Allah.. Kardeşime olmuş bi kere, kadının çantası resmen kucağımda ve vurup duruyor diyor. "Afedersiniz ama çantanızı ben taşıyorum farkındaysanız" demiş kardeşim de..

hamileliğini geçtim
ya tamam yaşlılara yer vermek doğru bir davranış ama mecburda değilizki
ayrıca illa ayakta kalıp yorulmaktan çekinmeyiz
bide bunun sürtünme olayı var.çok fazla erkeklerle temas oluyo
kimi pis yanaşır kimi istemeden ama ayakta gitmek zor..

arkadaşım çok üzüldüm böyle şeyler oluyor maalesef bulaşıyorlar insana..boşver takma kafanı..değmez

kızkardeşimle genç kızız bayaramda gezmeye gitmiştik çok doldu otobüs taciz etmeye çalışanlar bedava birde..alakasız bir yerde kendimizi attık otobüsten

aynen rahatsız değilsem bir saat ayakta gideyim sorun değil ama kalabalıksa erkeklerin vermesi daha mantıklı onlaraa desinler..kadınları taciz etmeye çalışan sapıklar var..
kızkardeşim anlatmıştı..tesettürlü bir bayan otobüste bağırmaya başlaamış adam taacizmi etmiş ne..adam pişkin pişkin kendini reklam etmeye çalışıyosun demiş..hanımda tv yemi çıkıcam ne reklamı demiş..diğerleri tepki vermeli bu durumda bence..

ismini vermek istemiyorum ama benım üniversite okudugum şehirde askerler pazar günü sokağa salınınca sıkıyosa dolmuşta ayakta git..
ya arkadaşlarım önü ıslanmış erkek dahi görmüşler..

ismini vermek istemiyorum ama benım üniversite okudugum şehirde askerler pazar günü sokağa salınınca sıkıyosa dolmuşta ayakta git..
ya arkadaşlarım önü ıslanmış erkek dahi görmüşler..
en iyisi o gün çıkmasınlar değilmi sağlık açısından

söylüyosun tersliyo bide gerçekten çok sakin biriyim ben ama beni bile deli edebiliyolar güzel dille uyarıyorum yok illa paçozluk ediceksin bazısana o dilden anlıyolar çok var öylesi

Birincisi ona mı kalmış senin kalkıp kalkmayacağına karar vermek.İster yer verirsin ister vermezsin.Yok yakındaki senmiysin.Sanki upuzun tır.Hadsizlik yapmış.İkincisi hamilesin utanması laızm yer ver derken.Sen söyledikten sonra afedersiniz farketmedim demesi laızm.İyi yapmışsın boşver.Böyle densizler bundan anlar.Amaaan arkadan konuşanlarda çok biliyorlarsa kendileri kalksın.Sen iyi kalkıp yer vermişsin ben kalkmazdım bile.Boşveerr değmez kendini bir densiz için üzmeye.

İnsanlarda saygı diye bir şey kalmamış artık, otobüslerde bile ne yazar hamile ve yaşlılara öncelik verin! Nezaketten birhaber kaba ve düşüncesiz insanlardan nefret ediyorum. Hiç kafanı takma zorunlu olmadığın halde yer vermişsin bir de kıyamam...

kızkardeşimle genç kızız bayaramda gezmeye gitmiştik çok doldu otobüs taciz etmeye çalışanlar bedava birde..alakasız bir yerde kendimizi attık otobüsten

Ahh canım bilmez miyim. Senelerce otobüste gittim geldim işyerinin oradan ana duraktan biniyordum ama evin oradan öyle değildi gençtim 20 yaşındayım o zaman ayakta da gidiyordu şimdi de giderim tabi tırtlamadım daha 10 sene geçti aradan da ayakta gitmek bir şey değil yer de veririm yaşlılara ama ayaktayken rahat bırakmıyorlar ki dayanıyorlar da dayanıyorlar o kadar yer var arkaya yürü dimi be adam yok önce bir şey diyemezdim kızarır bozarırdım sonra bağırmaya laf demeye başladım bende. Bazen de çok yorgun oluyordum özel sektörde 4 sene çalıştım sabah 8.30 akşam 9 düşün bir fiil ayakta ya da bilgisayar başında hem beynim hem ayaklarım senet götürürdüm yukarı muhasebe alt kattaydı defalarca çıkardım çay taşıtırlardı çömezim diye her yere koştururlardı bazı akşamlar halim olmazdı ana duraktan binince yer veremediğim olurdu ablalar alışverişten gelmiş ellerinde poşetler mağazaların türlü türlü o saate kadar dolaşmışlar ben tüm gün bitmişim çalışmaktan inadına bana oturduğum yerden sürtünürlerdir torbalarını nerdeyse kucağıma koyarlardı kalkayım diye hiç kapatırdım gözümü yer vermezdim yani açıkçası gezmeden geliyor işte. Bir kere hiç unutmam akbil doldurmamışım işe geç kalıyordum akşam da otobüsü kaçırıcam diye dolduramadım oysa bindiği yerde dolduruyorlar maaş dağıtmışız saat akşam 10 olmuş hesap kapatmışız filan. Akbil boş diye öttü dedim şoföre parasını vereyim yok kabul etmedi dedim geç kaldım Modadan Kadıköy meydana minibüse yürümem lazım yoksa ve 20 dk yürümem lazım. Otübüs geç geliyor o saatte sonra ya hiç gelmiyor. Yok dedi indirdi aşağıya ölüyorum yorgunluktan nasıl ağlamıştım ama ya. Şimdi başka şehirdeyim eşimle aynı kampüste çalışıyoruz arabayla gidip geliyoruz ama her otobüs gördüğümde o günler gelir aklıma hala daha ihtiyaç oldukça da biniyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…