Insanlar neden bu kadar kötü

Şaka gibisiniz, hala “nasıl inanayım bu insanlara?” diye bi soru sorup inanmayı mı bekliyorsunuz?

Bence kaderim buymuş deyip oturun. Kocanız için para kazanın.

Yazarken bile mi insanın kafasına dank etmez “ben neler yaşıyorum?” diye. Bu kadar olayı görüp de kendiniz adım atmamışsınız bu zamana kadar, “Ayrıl” diyenleri de çok takmayın bence.

Ayrılacak olan insan çoktan ayrılırdı. Eğer olur da ayrılırsanız da, tebrikler şimdiden, hayatınız mikroplardan temizlenmiş olur.

23 yaşındasın ve bunlara katlanmışsan komik artık :işsiz:yapmasaydın biryerden tanıdık geliyor zaten yetti yani ppfff

Okurken sistim yorumsuzum
İnsanin kendine yaptigini baska kimse yapmazmis,sadece bunu dusunun buna gore davranin derim

Canim isin gücün var kendine bakacak kapasitedesin hatte o parazite bile bakiyorsun. Düzelir diye ümit etme o narsist bir kisilik. Seni sindirmeye basarmis. Onlar hep öyle olur asagilar azarlar üzer kirar seni sindirir ve senin sirtindan gecinip seni sömürdügü halde hic utanma bile yok. Bu aynen böyle devam edecek ayril bu pislikten daha gencsin kendine güzel bir hayat kurarsin yoksa bu böyle devam ederse hastalanirsin

İnsanlar kötü evet haklısınız ama bunca olana bitene rağmen bu adamı yanınızda tutuyorsanız hemde bu yaşta sizde buna ortam hazırlıyorsunuz kusura bakmayın.
Koyun kapının önüne yani.

Back
X