Insanlar neden bu kadar kötü

mesela o 15 bin euro bankaya yatirdigim görülüyor Allahtan o yüzden icim rahat. iste su bekaret olayini cözmeye calisiyorum burdaki doktorlar cok yanasmiyor buna
canım bekaret olayı ne için istiyorsun? evlilikte hiç cinsellik olmadı diye dava da rahat boşanabilmek için mi?

Düğün fotoğraflarınız varsa altınlarınızı da isteyin. Vermiş miydiniz altınları da?

Niye istiyorsunuz bunu?
olurda anlasmali bosanmayi kabul etmez bana zorluk cikarirsa diye yasadigim yerde bu agir ayrilma sebebi olarak görülmüyormus yani uzayabilirmis bu sürec bende uzamasin hemen olsun istiyorum sonucta birlikte olmadik kumari var hersey var. tahminen yüzde 60 kabul eder ama yüzde 40da süreci zorlastirabilir

Herhalde hiç cinsel ilişki yaşamadığını ispat için. Belki cinsel sorunları da dahil edecek boşanmaya. Doğru mu anladım acaba?
evet hala bakireyim ben yani hic cinsel birliktegimiz olmadi tam anlamiyla bi konu acmistim isterseniz okuyun daha net anlarsiniz

Az cok acitigim konulardan takip edenler bilir,

Kumar oynayan, cinsel birlikte olamadigim (o istemedigi icin) 9 ay evli kaldigim sürede bütün parami onun borclarina ödedigim, film izlerken cips ses yapiyor diye benim yiyemedigim ama onun yedigi, pazar pazar calismama onun evde yatmasina ragmen sokakta nerden ekmek alirim diye düsündügüm (yurt disinda yasiyorum), evdeyken yemek almaya bile benim yemek almaya gittigim, bana pisikolojik baski yapip sürekli altdan altdan özgüvenimi yiyip bitiren, sacimi acip kivircik yapmayi cok sevdigim halde sürekli ben bagli seviyorum diyip bagla diyen, giymeyi sevdigim ceketlerimi begenmedigi icin giydirmeyen hatta yaslilarin ceketi bu diyen, hatta 9 ay boyunca ayagimda eskiyen spor ayakkabiyla dolastigim, alisverise gittigimizde banada sende birsey al diyen ama kendi pahali kiyafetler alidigi icin neyse sIkIsmayalim diye kendime bise almadigim, evi ben gecindirmeme ragmen (kira, erzak, elektrik, su hepsi akliniza ne geliyorsa) bunlari yapmama ragmen sürekli mahcup rolleri oynayip ama yine parami alip kumardan harcamaktan gocunmayan, beni para makinasi olarak kullanan bi adamla evliyim suan hala maalesef. Annesinin babasinin zamaninda bi kere nisanlanip ayrildiginda asil büyük nedenin kumar olduklarini bildikeri halde bana anlasamadilar bu yüzden ayrildilar diyen ama eski nisanlisinin babasinin dedektif taktigini 'eski esimin pesine' ve bunlarin belgelendigini bildikleri halde bunlar benden gizleyen insanlar. Bu kumar olayi ciktginda bana o adamin annesi eski nisanlisinin sinir krizleri gecirdigini, hatta oglunun ne zaman para istese eski nisanlisini zamaninda para icin onu aradigini söyledi. birde bana beni hic bi kumar yeri artik almayacak diye inandirip imza attim diyip anne babamdan aldigim 15 bin euro, ve 12 bin euro bozdurup onun borcuna verdigimiz altin paralarim.

Simdi söyleyin ben artik nasil güveneyim insanlara.
Suan hissettigim tek sey, nefret, kin öfke ve intikam.

23 yasindayim ve sanirim tükendim
Allah sabır versin, her kadın senin kadar güçlü çıkamaz, şuan bir çocuk sahibi de değilsiniz sanıyorum. Kafa olarak da uyum sağlamıyorsunuz ve bu kötü alışkanlıklarının düzeleceğini hiç zannetmem. Daha gençsiniz tekrar başka bir hayata odaklanmanızı tavsiye ediyorum. Bir süre kendi kafanıza göre özgür yaşayıp, kendinizi hazır hissedip kafalarınızın uyuştuğu birisiyle bir hayat düşünün derim ben. Açıkçası imkanınız varsa sonlandırın gitsin mutsuz çocuklarınız olmasın, bende mutsuz ailenin bir çocuğuyum ve evlilikten çok ama çok korkuyorum. İş hayatımı dahi alt üst etti çocukluk hayatım.

Allah sabır versin, her kadın senin kadar güçlü çıkamaz, şuan bir çocuk sahibi de değilsiniz sanıyorum. Kafa olarak da uyum sağlamıyorsunuz ve bu kötü alışkanlıklarının düzeleceğini hiç zannetmem. Daha gençsiniz tekrar başka bir hayata odaklanmanızı tavsiye ediyorum. Bir süre kendi kafanıza göre özgür yaşayıp, kendinizi hazır hissedip kafalarınızın uyuştuğu birisiyle bir hayat düşünün derim ben. Açıkçası imkanınız varsa sonlandırın gitsin mutsuz çocuklarınız olmasın, bende mutsuz ailenin bir çocuğuyum ve evlilikten çok ama çok korkuyorum. İş hayatımı dahi alt üst etti çocukluk hayatım.
Allahtan cocugum yok evet zaten suan bi bosanayim baska birsey istemiyorum

Konuyu okuyunca, yaşanan onca kötü şeye rağmen birçok olumsuzluğu yıkacak bir sonuca vardım ben. Farkında mısınız bilmiyorum ama yaşınız çok çok genç. Yine farkında mısınız bilmiyorum ama sadece dokuz ay gitmiş ömrünüzden.

Yaşınız 45 olsaydı ve yirmi yıllık bir evliliğin üzerine ne bileyim mesela üç çocuklu bir anne olarak bunları yazmış olsaydınız, yazacaklarım ve düşündüklerim çok daha farklı olurdu. Ancak şu an gördüğüm, elindeki olumlu durumu görmezden gelip kendini bile isteye karanlığa gömen bir genç kadın.

Benden 9 yıl daha gençsiniz. Emin olun dokuz yıl önceki halimle, çocuksuz ve dokuz aylık bir evlilikten çıkmış olsam, ayağa kalkmam çok daha hızlı olurdu.

23 yaşındasınız. Çocuğunuz yok. Hayatınıza dokuz aylığına girmiş bir asalak, efendime söyleyeyim bir pislikten kurtuluyorsunuz. Ne bu karamsarlık? Cinsel birliktelik hiç yaşamamış olmanız çok çok iyi bir şey. (mevzu bekaret değil) çünkü ilk deneyimini bir asalakla yaşamış olsan "ulan niye bununla öğrendim ben cinselliği" pişmanlığı da olabilirdi. Her anlamda ayağa kalkmak için yüzlerce olumlu sebep varken, vay efendim insanlara nasıl güveneyim.

Hayat böyle. Kötü insanlar da var iyi insanlar da. Tecrübe edindim deyip ileriye bak. Bir pisliği daha fazla düşünmeye gerek yok.

Konuyu okuyunca, yaşanan onca kötü şeye rağmen birçok olumsuzluğu yıkacak bir sonuca vardım ben. Farkında mısınız bilmiyorum ama yaşınız çok çok genç. Yine farkında mısınız bilmiyorum ama sadece dokuz ay gitmiş ömrünüzden.

Yaşınız 45 olsaydı ve yirmi yıllık bir evliliğin üzerine ne bileyim mesela üç çocuklu bir anne olarak bunları yazmış olsaydınız, yazacaklarım ve düşündüklerim çok daha farklı olurdu. Ancak şu an gördüğüm, elindeki olumlu durumu görmezden gelip kendini bile isteye karanlığa gömen bir genç kadın.

Benden 9 yıl daha gençsiniz. Emin olun dokuz yıl önceki halimle, çocuksuz ve dokuz aylık bir evlilikten çıkmış olsam, ayağa kalkmam çok daha hızlı olurdu.

23 yaşındasınız. Çocuğunuz yok. Hayatınıza dokuz aylığına girmiş bir asalak, efendime söyleyeyim bir pislikten kurtuluyorsunuz. Ne bu karamsarlık? Cinsel birliktelik hiç yaşamamış olmanız çok çok iyi bir şey. (mevzu bekaret değil) çünkü ilk deneyimini bir asalakla yaşamış olsan "ulan niye bununla öğrendim ben cinselliği" pişmanlığı da olabilirdi. Her anlamda ayağa kalkmak için yüzlerce olumlu sebep varken, vay efendim insanlara nasıl güveneyim.

Hayat böyle. Kötü insanlar da var iyi insanlar da. Tecrübe edindim deyip ileriye bak. Bir pisliği daha fazla düşünmeye gerek yok.
Çok teşekkür ederim işte insan bazen göremiyor bunları oda şuan kendime kızdığım için ama bunları okudukça tokat gibi geliyor ve güçleniyorum çok sağolun.

ben ailemin evindeyken onlarada hep maddi manevi destek oldum, yani benim tek problemim insanlara cok deger vermek
Bir de o zamandan beri yani pess.Sen başkan kızımısın?Çok mu aşırı zenginsin ?Çok merak ediyorum sen kendini hiç severmisin?Ya da aynaya bakınca çok şanslıyım ben dedin mi hiç?Hiç kendin için birşey yaptın mı?İnsanlar kötü olmuş ama sen de gözünü hiç açmamışsın canım.Ne diyeyim sana.Etrafında akıllı hiç mi insan yoktu ki?Ya da hep kafana göre mi davranırsın?Bunlara cevap verirsen aslında kendine en büyük kötü olan sensin,insanlara gelmeden önce...

evet yani ben seviyorum bosanmicam diye hani süreci uzatamasin diye her yerden saglam adimlarla ilerlemek istiyourm
Türkiye de 1 yıldan önce kabul edilmiyor galiba yanlış biliyor olabilirim. Yani şiddet aldatma vs yoksa.
Boşanma orda gerçekleşecekse durumunuzu anlatın cinsel konuyla ilgili. Boşanmak istediğiniz için muayene olmak istediğinizi söyleyin. Belki anlarlar halinizden . Sadece bu bile boşanma sebebi.

Başlığa cevabım :annenin evladına kötülük yaptığı bu dünyada başkalarının kötülüğünü sorgulamaz oldum artık...

Bu ailevi durumlara, sorumsuzluklara şahit herhangi Başkan birisi var mı? Ve iyi bir avukat bulabildiniz mi?

bu olaylar oldugunda ben cumartesi pisikologuma ulasmaya calistim ulasamadim ne hikmetse kendisi pazar terapiste gitmis tedaviye baslamis güya ve terapist olumlu konusmus. ben ona beraber pisikologa gidelim dedim ama benim pisikologluk durumum yok dedi her defasinda kabul etmedi zaten gitse bile artik faydasi yok kendi tedavi olsun ama bana bulasmasin
Ay sakın İnanma. Babamın yıllardır söylediği yalan o. Terapi alıyorum, terapist ılımlı ve olumlu konuştu. Sonuç yıllardır düzelmeyen babam ve boşanma ile biten evlilik

Şöyle pazar evden bütün eşyalarım alınacak ondan sonrada dava açılacak her ihtimale karşı dediğim gibi sağlam dellilerle ilerlemek için uğraşıyorum
Hakkınıza hayırlsı olsun,rabbim yardımcınız olsun insallah
Cok sanslısınız gercekten,dokuz ay nedir ki hiçbişey,ayrıca cocugunuzda yok.inanın cocuklu olup bosanmak cok cok zor.hem o adam hep hayatınızda olacak hem o cocugun psikolojisi falan filan
Güzel günler sizi bekliyoru emin olun

Back
X