- 24 Ağustos 2023
- 315
- 200
- 18
sevgilim beni dolandırmaya çalıştı
Güncelleme 6. Sayfada Kızlar merhaba.Konuyu çok detaylı anlatmayacağım bayaa uzun. Bu şahsiyet ile yaklaşık 2 yıl önce tanıştık.Tanıştığımızdan beri borcu var sağa sola,hep birlikte ödedik,ben ödedim o bana geri ödedi filan.Geç de olsa hep ödedi fazlasıyla sıkıntı yok burda. Pahalı bir telefonu...

Kızlar yukardaki konumu bilirsiniz.Bilmeyenler okuyabilirler üşenmezlerse :)
Onu terk ettim.Öğrendiğim yalanları yüzünden.Evlenip boşanmış bu arada,6 ay evli kalmış bilmiyordum.
O kadar çok yalan söylemiş ki,en son benim paramı yalan söyleyerek almaya çalışması son noktaydı zaten.
Her yerden engelledim ama mail atmaya başladı.Sürekli rahatsız ediyor kin kusuyor en büyük düşmanımsın benim diye beddualar edip duruyor.
Engelliyorum başka telefondan ulaşıyor çok bunaldım.Beni aileme psikolojik olarak zarar vermekle tehdit ediyor şikayet edemiyorum.Sizi rahat bırakmam diyor.Bir an önce ilişkimi kesmek için şikayetçi de olmadım.Gerçi git şikayetçi ol umrumda değil diyor.
İçinden bu kadar kötü birinin çıkmış olması beni şok etti,sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.2 yılımız birlikte geçti bir dediğimi iki etmedi,sürekli para alışverişi yapıyoruz ilişkimiz zarar görecek artık dedim izin vermem dedi,er ya da geç ödüyor diye hep idare ettim,onun da bana çok iyiliği oldu.Ama şimdi hiçbir şey yaşanmamış gibi,ona kötülük yapmışım gibi nefret ediyor benden.
Yaşadığım şey çok ağır geliyor baş edemiyorum,bitmesi en sağlıklı olanıydı ama düşmanca bir tavır asla hak etmedim.
Hak etmediğim şeyleri yaşamak çok ağır geliyor nefes alamıyorum.İnsanlar neden bu kadar vicdansız,nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar aklım almıyor.