• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlar neden bu kadar kötü

kedililos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2023
315
200
18

Kızlar yukardaki konumu bilirsiniz.Bilmeyenler okuyabilirler üşenmezlerse :)
Onu terk ettim.Öğrendiğim yalanları yüzünden.Evlenip boşanmış bu arada,6 ay evli kalmış bilmiyordum.
O kadar çok yalan söylemiş ki,en son benim paramı yalan söyleyerek almaya çalışması son noktaydı zaten.
Her yerden engelledim ama mail atmaya başladı.Sürekli rahatsız ediyor kin kusuyor en büyük düşmanımsın benim diye beddualar edip duruyor.
Engelliyorum başka telefondan ulaşıyor çok bunaldım.Beni aileme psikolojik olarak zarar vermekle tehdit ediyor şikayet edemiyorum.Sizi rahat bırakmam diyor.Bir an önce ilişkimi kesmek için şikayetçi de olmadım.Gerçi git şikayetçi ol umrumda değil diyor.

İçinden bu kadar kötü birinin çıkmış olması beni şok etti,sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.2 yılımız birlikte geçti bir dediğimi iki etmedi,sürekli para alışverişi yapıyoruz ilişkimiz zarar görecek artık dedim izin vermem dedi,er ya da geç ödüyor diye hep idare ettim,onun da bana çok iyiliği oldu.Ama şimdi hiçbir şey yaşanmamış gibi,ona kötülük yapmışım gibi nefret ediyor benden.

Yaşadığım şey çok ağır geliyor baş edemiyorum,bitmesi en sağlıklı olanıydı ama düşmanca bir tavır asla hak etmedim.
Hak etmediğim şeyleri yaşamak çok ağır geliyor nefes alamıyorum.İnsanlar neden bu kadar vicdansız,nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar aklım almıyor.

Onu terk ettim.Öğrendiğim yalanları yüzünden.Evlenip boşanmış bu arada,6 ay evli kalmış bilmiyordum.
O kadar çok yalan söylemiş ki,en son benim paramı yalan söyleyerek almaya çalışması son noktaydı zaten.
Her yerden engelledim ama mail atmaya başladı.Sürekli rahatsız ediyor kin kusuyor en büyük düşmanımsın benim diye beddualar edip duruyor.
Engelliyorum başka telefondan ulaşıyor çok bunaldım.Beni aileme psikolojik olarak zarar vermekle tehdit ediyor şikayet edemiyorum.Sizi rahat bırakmam diyor.Bir an önce ilişkimi kesmek için şikayetçi de olmadım.Gerçi git şikayet ol umrumda değil diyor.

İçinden bu kadar kötü birinin çıkmış olması beni şok etti,sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.2 yılımız birlikte geçti bir dediğimi iki etmedi,sürekli para alışverişi yapıyoruz ilişkimiz zarar görecek artık dedim izin vermem dedi,er ya da geç ödüyor diye hep idare ettim,onun da bana çok iyiliği oldu.Ama şimdi hiçbir şey yaşanmamış gibi,ona kötülük yapmışım gibi nefret ediyor benden.

Yaşadığım şey çok ağır geliyor baş edemiyorum,bitmesi en sağlıklı olanıydı ama düşmanca bir tavır asla hak etmedim.
Hak etmediğim şeyleri yaşamak çok ağır geliyor nefes alamıyorum.İnsanlar neden bu kadar vicdansız,nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar aklım almıyor.
Annesine soyleyin ayrica sikayetci olun. Telefon numaranizida degistirin. Evinizin adresini biliyor mu? Tehdit mesajlariyla birlikte uzaklastirma cikartin

Annesine soyleyin ayrica sikayetci olun. Telefon numaranizida degistirin. Evinizin adresini biliyor mu? Tehdit mesajlariyla birlikte uzaklastirma cikartin
tehdit mesajları söyle,birlikte tatile gitmiştik babam hariç annemler biliyordu,onu babana söylerim diyor.Şehirdışına arkadaşlarımızın yanına gitmiştik otelde birlikte kaldık derim diyor.Bu tip şeylerle tehdit ediyor yani.

Evimi falan tabiki biliyor kaç kere geldi annemle oturdu yemeğimizi yedi

Şirin köpek yavruları kendi aralarında oynaşmaktadır. Oradan Mevlânâ ve talebeleri geçer. Talebelerden biri, köpeklerin dostâne oyunlarına bakar ve;

“–Ne güzel bir kardeşlik sergiliyorlar! Keşke insanlar şu köpeklerden ibret alsa!” der.

Hazret-i Mevlânâ, manzaranın masumiyetinden emin değildir, peşin kanaatin hatalı olduğunu hatırlatarak ölçüyü verir:

“–Sen bir kemik at aralarına da gör kardeşliği!”

Maalesef durum bundan ibaret. Kaç kişi vardır ki şu dünyada karşısındakini nefsinden, çıkarından öte seven... İnşaAllah en az zararla çıkarsınız şu işin içinden.

Siz izin verdiğiniz kadar insanlar sizi kullanır.

Kaç yaşında adama telefonlar, akıllı saatler bilmem ne almışsınız, borç para vermişsiniz. Adama siz bakıyorsunuz resmen. Şimdi bunlar bir anda kesildi adam sinirlenmekte, etrafa saldırmakta kendince haklı. Hala bir de geri istemedim hediyeleri kullansın diyorsunuz, dolandırmaya kalktı şikayetçi olmuyorsunuz falan filan.

Tamam insanlar kötü ama sen neden izin veriyorsun bir tepki koymuyorsun? Kendi kendine belasını bulmasını bekleme, öyle bir dünya yok. 2000li yıllarda tvde yayınlanan Sırlar Dünyasını izlemiyoruz, insanlar hak ettiklerini bulmuyorlar.

Bu zamana kadar bu karakterinin sinyallerini vermediğine de inanmıyorum, sen görmek istememişsindir.

En son telefonu 50 bine sayıp sizde bıraktı 20 bin senet imzaladı demiştiniz annesi de şikayetçi olmasın diye ricada bulunmustu size konu kapanmıştı hatta adamın aldığı akıllı saati istiyor yüzsüz gibi kullanayım mi diue onu da geri verip ona aldığınız saati istememistiniz ( ki bu bence karakterli bir duruş değil bildiğin fazla saf enayilik ama ) konu kapanmış sayılırdı şimdi neden musallat oldu yine??

En son telefonu 50 bine sayıp sizde bıraktı 20 bin senet imzaladı demiştiniz annesi de şikayetçi olmasın diye ricada bulunmustu size konu kapanmıştı hatta adamın aldığı akıllı saati istiyor yüzsüz gibi kullanayım mi diue onu da geri verip ona aldığınız saati istememistiniz ( ki bu bence karakterli bir duruş değil bildiğin fazla saf enayilik ama ) konu kapanmış sayılırdı şimdi neden musallat oldu yine??
bu kadar kolay bitirmeme çok hırslandı.Yaptıklarında hata görmüyor çünkü ona göre kolay bir şekilde bitirdim.

Onun için saldırıyor

şikayetçi olmam umrunda değil.Yalanlarını ailesi de öğrendiği için kaybedecek bir şeyim kalmadı seni rahat bırakmam diyor
işte bu yüzden şikayetçi olmalısın ya kaybedecek birşeyim kalmadı diyen neler yapar sence.

Engelliyorum başka telefondan ulaşıyor çok bunaldım.Beni aileme psikolojik olarak zarar vermekle tehdit ediyor şikayet edemiyorum.Sizi rahat bırakmam diyor.Bir an önce ilişkimi kesmek için şikayetçi de olmadım.Gerçi git şikayetçi ol umrumda değil diyor.

Eski konunuzu da hayretler içinde okumuştum. Neden şikayet etmiyorsunuz anlamadım. Adam sizden habersiz hesabınıza giriş yapıp bir de başka bir yalanla şifre istemiş hadi bunu şikayet etmediniz de size ve ailenize musallat olup tehdit etmesini neden şikayet etmiyorsunuz?

bu kadar kolay bitirmeme çok hırslandı.Yaptıklarında hata görmüyor çünkü ona göre kolay bir şekilde bitirdim.

Onun için saldırıyor
Aman havlayan köpek ısırmaz o aradikca sesini duuar duymaz engelleyin başka telefondan arayınca yin3 alo dediği an oysa engelleyin mailler çok da mühim değil spam işaretleyin bildirim gelmesin şikayetçi olmayacaksınız o yüzden çok da üstünde durmayın bi sure sonra birakir . Hem kuyruk acısı hem ego hem gurur hem de para kaynağı derdi var ondan ama yakın zamanda bi çocuk fakir falan sevindirip iki rekat şükür namazı kılın. Korktuğunuzu belli etmeyin babanızdan en önemlisi bir kerelik bile olsa tek seferlik bakın asla ama asla irtibat kurmayın bi kere konuşursanız sürekli rahatsız eder demek ki rahatsız ettikçe irtibat kurarım düşüncesi ile .

işte bu yüzden şikayetçi olmalısın ya kaybedecek birşeyim kalmadı diyen neler yapar sence.
Tehdit ediyor işte.Ailenle uğraşırım diye.
Ailem bununla uğraşsın istemiyorum.Başları benim yüzümden derde girsin istemiyorum

Aman havlayan köpek ısırmaz o aradikca sesini duuar duymaz engelleyin başka telefondan arayınca yin3 alo dediği an oysa engelleyin mailler çok da mühim değil spam işaretleyin bildirim gelmesin şikayetçi olmayacaksınız o yüzden çok da üstünde durmayın bi sure sonra birakir . Hem kuyruk acısı hem ego hem gurur hem de para kaynağı derdi var ondan ama yakın zamanda bi çocuk fakir falan sevindirip iki rekat şükür namazı kılın. Korktuğunuzu belli etmeyin babanızdan en önemlisi bir kerelik bile olsa tek seferlik bakın asla ama asla irtibat kurmayın bi kere konuşursanız sürekli rahatsız eder demek ki rahatsız ettikçe irtibat kurarım düşüncesi ile .
evet haklısınız.

görmezden geleceğim

Back
X