- 24 Ağustos 2023
- 315
- 200
- 18
çok doğru,şimdi akıllanır ama yarın yine unuturHatta ve hatta söylediğinizi bile söyleyebilirsiniz korkacak bir şey bırakmayın
Kimse akıllanmaz yediği b*k ortaya çıkınca sadece biraz üzülür.Huylu huyundan vazgeçmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok doğru,şimdi akıllanır ama yarın yine unuturHatta ve hatta söylediğinizi bile söyleyebilirsiniz korkacak bir şey bırakmayın
Kimse akıllanmaz yediği b*k ortaya çıkınca sadece biraz üzülür.Huylu huyundan vazgeçmez
paramı da veriyor.Ne yapmanızı istiyor neden tehdit ediyor ki ? Paranızı mı vermek istemiyor , ayrılmak mı istemiyor ?
Ne münasebet sizi dik ve kararlı duruşunuzdan dolayı tebrik ediyorumparamı da veriyor.
Ayrılmamı yediremedi,hatalarını affetmem gerekiyordu ona göre
teşekkür ederimmNe münasebet sizi dik ve kararlı duruşunuzdan dolayı tebrik ediyorum![]()
ilk konuyu açtığınızda herkes hep bir ağızdan ne derseniz deyin, o herifi nasıl ve ne şekilde savunursanız savunun, kadından maddi çıkar sağlayan adamdan hayır gelmez demişti.sizin konunuz da şu an tam ibretlik bir konu oldu sonuyla.bizim kervana en sıkı şekilde katıldınız hayırlı olsunİlişki boyunca tartıştığımız tek şey paraydı,sürekli borcu olmasıydı.Elinde olunca asla para harcatmazdı kedimin aşılarını bile ödediği olurdu.Para dışında asla sorunumuz olmadı en yakın arkadaşım o'ydu her gün beraberdik.O kadar üzgünüm ki böyle olduğu için,ama araya yalan girince insan affedemiyor,ki kötü sözleri ve ne yapacağını bilemediğinden saldırması da cabası.
Gidin savcılığa verin hemen neden korkuyorsunuz bişey yapabileceğini sanmıyorumsevgilim beni dolandırmaya çalıştı
Güncelleme 6. Sayfada Kızlar merhaba.Konuyu çok detaylı anlatmayacağım bayaa uzun. Bu şahsiyet ile yaklaşık 2 yıl önce tanıştık.Tanıştığımızdan beri borcu var sağa sola,hep birlikte ödedik,ben ödedim o bana geri ödedi filan.Geç de olsa hep ödedi fazlasıyla sıkıntı yok burda. Pahalı bir telefonu...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar yukardaki konumu bilirsiniz.Bilmeyenler okuyabilirler üşenmezlerse :)
Onu terk ettim.Öğrendiğim yalanları yüzünden.Evlenip boşanmış bu arada,6 ay evli kalmış bilmiyordum.
O kadar çok yalan söylemiş ki,en son benim paramı yalan söyleyerek almaya çalışması son noktaydı zaten.
Her yerden engelledim ama mail atmaya başladı.Sürekli rahatsız ediyor kin kusuyor en büyük düşmanımsın benim diye beddualar edip duruyor.
Engelliyorum başka telefondan ulaşıyor çok bunaldım.Beni aileme psikolojik olarak zarar vermekle tehdit ediyor şikayet edemiyorum.Sizi rahat bırakmam diyor.Bir an önce ilişkimi kesmek için şikayetçi de olmadım.Gerçi git şikayetçi ol umrumda değil diyor.
İçinden bu kadar kötü birinin çıkmış olması beni şok etti,sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.2 yılımız birlikte geçti bir dediğimi iki etmedi,sürekli para alışverişi yapıyoruz ilişkimiz zarar görecek artık dedim izin vermem dedi,er ya da geç ödüyor diye hep idare ettim,onun da bana çok iyiliği oldu.Ama şimdi hiçbir şey yaşanmamış gibi,ona kötülük yapmışım gibi nefret ediyor benden.
Yaşadığım şey çok ağır geliyor baş edemiyorum,bitmesi en sağlıklı olanıydı ama düşmanca bir tavır asla hak etmedim.
Hak etmediğim şeyleri yaşamak çok ağır geliyor nefes alamıyorum.İnsanlar neden bu kadar vicdansız,nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar aklım almıyor.
Dik dur. Korkmuş görünme.şikayetçi olmam umrunda değil.Yalanlarını ailesi de öğrendiği için kaybedecek bir şeyim kalmadı seni rahat bırakmam diyor
Ne anlatıyosun sen be ablamilk konuyu açtığınızda herkes hep bir ağızdan ne derseniz deyin, o herifi nasıl ve ne şekilde savunursanız savunun, kadından maddi çıkar sağlayan adamdan hayır gelmez demişti.sizin konunuz da şu an tam ibretlik bir konu oldu sonuyla.bizim kervana en sıkı şekilde katıldınız hayırlı olsun.eee bu kadar kişi, bir bildiğimiz oluyor illaki.
Gidin savcılığa verin hemen neden korkuyorsunuz bişey yapabileceğini sanmıyorum
Bu git şikayetçi ol banane tavrı siz gidip şikayetçi olduğunuzda yusuf yusufa dönüşecek zaten. Neden korkuyorsunuz ömür boyu sizi rahatsız etmesi daha korkunç değil mi? Ayrıca kanıtınız var uzaklaştırma kararı alırsınız belki de. Bu özgüveni ona neden veriyorsunuz ki? Şöyle bi polis yüzü görsün o zaman görürüm olmayan erkekliğini...
Özür diledi,söyledikleri yaptıkları için hakkını helal et dedi.Cevap vermedim engelledim düştü yakamdanDik dur. Korkmuş görünme.
Büzüldüğünü gördükçe bastıracak